Sistemele de Management ale Mediului

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Aceasta fituica rezuma Sistemele de Management ale Mediului.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 8 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, o poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Ecologie

Extras din document

ISO 14001

Sistemele de Management de Mediu este oabordare... un instrument... un set de proceduri... un mod planificat si organizat de a face lucrurile... pentru gestionarea interactiunii cu mediul a unei organizatii. Sistem pentru imbunatatirea continua a performantei de mediu si in consecinta a performantei si viabilitatii comerciale a intreprinderii.

Instrument care da unei intreprinderi posibilitatea de a - si imbunatati performanta de mediu prinajustarea operatiunilor, nu doar prin verificarea conformarii cu o colectie de standarde necorelate si neierarhizate conform prioritatilor de mediu.

Mijloc pentru conducerea superioara de a aborda proactiv, strategic si cuprinzator modul in care intreprinderea interactioneaza cu mediul, in conformitate cu principiile de baza ale unui bun management.

In linii mari, un SMM este ca orice alt sistem de management a planificarii si implementarii in vederea imbunatatirii continue. Aceleasi etape de baza se aplica gestionarii unei intreprinderi, unei linii de productie, navetei la locul de munca, sau chiar gestionarii dezvoltarii economice. SMM parcurge etapele unui model clasic de planificare si implementare, construit intr o spirala de imbunatatire continua. Folosind acest model, o intreprindere isi examineaza sistematic activitatile proprii, stabileste obiective si tinte de mediu catre o performanta mai buna de mediu , si pune in practica programe sau proiecte de

Fisiere in arhiva (1):

  • Sistemele de Management ale Mediului.doc