Test Final CCP

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Aceasta fituica rezuma Test Final CCP.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 3 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, o poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Electronica

Extras din document

1. Valoarea nominala XN a parametrului fundamental (rezistenta, capacitate, inductanta) al unei componente pasive reprezinta:

1,3

2. Se considera o componenta pasiva cu o variatie liniara a parametrului fundamental în functie de temperatura. În acest caz, coeficientul de variatie cu temperatura µq exprimat în (ppm/0C) reprezinta:

4

3. Toleranta globala tg a unei componente pasive reprezinta:

4

4. Se poate afirma ca toleranta t (de fabricatie) a componentelor pasive este numai:

false

5. În timpul functionarii valoarea reala Xr a oricarei componente pasive:

2,4

6. Coeficientul de variatie cu temperatura µy al parametrului y al unui circuit electronic, y=f(x1, x2, &.xn) unde xi sunt valorile componentelor pasive ce au coeficientii de variatie cu temperatura µi , este dependent de:

2,4

7. Cantitatea de caldura acumulata de o componenta pasiva este în principal direct proportionala cu:

1,2,3

8. În general caldura se transmite prin:

1,3

9. Mediul ambiant al unei componente pasive este aerul. Puterea termica evacuata de componenta mediului ambiant prin convectie este direct proportionala cu:

1,2,3

10. O componenta pasiva este amplasata pe un cablaj imprimat. Se pot face urmatoarele afirmatii referitoare la coeficientul de convectie µCV , al componentei:

1,2,3

11. Se considera o componenta pasiva cu masa m, caldura specifica c, rezistenta termica Rth si coeficientul de disipatie termica D. Constanta termica de timp a componentei pasive este egala cu:

1,3

12. O componenta pasiva disipa puterea:

Pd= P0, ptr t<t0

0, ptr t³t0

Componenta are o rezistenta termica Rth, un coeficient de disipare termica D, o capacitate termica Cth , o constanta termica de timp si functioneaza într-un mediu cu temperatura Ta. În acest caz se poate aproxima ca temperatura corpului componentei ajunge la temperatura mediului ambiant dupa:

1,2,3

13. O componenta pasiva cu constanta termica de timp disipa o putere sub forma de impulsuri periodice dreptunghiulare cu factor de umplere g, perioada tp si puterea Pi. Temperatura maxima a corpului componentei qcMi depinde de:

1,2,3,4

14. Puterea nominala PN a unei componente pasive reprezinta:

1. Toleranta t (de fabricatie) a unei componente pasive este definita ca:

4

2. O componenta pasiva cu valoarea nominala XN si toleranta globala ±tg va avea valoarea reala maxima XrM :

4

3. În functie de tipul ei, o componenta pasiva poate avea un coeficient de variatie cu temperatura µT

1, 2, 3

4. Toleranta ty a parametrului y al unui circuit electronic, y=f(x1, x2, &.xn) unde xi sunt valorile componentelor pasive ce au tolerantele ti , poate fi determinata astfel:

1,2,3

5. Se considera un circuit electronic caracterizat de parametrul y=f(x1, x2, &.xn) unde xi sunt valorile componentelor pasive. Valoarea reala a parametrului y este influentata de :

1,2,3,4

6. Capacitatea termica Cth a unei componente pasive este dependenta de :

2,4

7. Puterea termica transmisa prin conductie termica de catre un terminal al unei componente pasive depinde de :

1,2,3,4

8. Coeficientul de disipatie termica D (prin convectie) al unei componente pasive depinde de :

1,2,3,4

9. Puterea termica transmisa prin radiatie termica de catre o componenta pasiva depinde:

1,2,3,4

10. O componenta pasiva disipa puterea

Pd= 0, ptr t<t0

P0, ptr t³t0

În acest caz temperatura corpului componentei Tc

2,4

11. O componenta pasiva cu coeficient de disipatie D si rezistenta termica Rth, functioneaza în regim permanent stationar, disipând puterea P0. Temperatura maxima a corpului componentei TCM ce functioneaza într-un mediu ambiant cu temperatura Ta va fi:

1,3

12. O componenta pasiva cu constanta termica de timp disipa o putere sub forma de impulsuri periodice dreptunghiulare cu factor de umplere g, perioada tp si puterea Pi. Temperatura maxima a corpului componentei qcMi

1,2,3,4

13. Puterea nominala PN a unei componente pasive depinde de:

1,2,3

14. Puterea maxim admisibila PAq pe care poate sa o disipe o componenta pasiva cu puterea nominala PN, în functie de temperatura qa a mediului ambiant în care functioneaza în regim permanent depinde de :

1,2,3

1. Valoarea reala Xr a unei componente pasive cu valoarea nominala XN si toleranta *t (de fabricatie) va fi în mod sigur:

4

2. Valorile normalizate (standardizate) ale valorilor nominale ale componentelor pasive:

4

3. Coeficientul de variatie cu temperatura *T al tuturor componentelor pasive este:

false

4. Toleranta ty a parametrului y al unui circuit electronic, y=f(x1, x2, &.xn) unde xi sunt valorile componentelor pasive ce au tolerantele ti , depinde de :

1,3

5. Se considera un circuit electronic caracterizat de parametrul y=f(x1, x2, &.xn) unde xi sunt valorile componentelor pasive. Valoarea reala a parametrului y este influentata de :

Fisiere in arhiva (1):

  • Test Final CCP.doc