Diverse Fituici

Imagine preview
(6/10 din 9 voturi)

Aceasta fituica rezuma Diverse Fituici.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 7 fisiere doc de 37 de pagini (in total).

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, o poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domenii: Management, Economie, Finante, Marketing

Extras din document

Teoria si organizarea privind ctb soc com:

Investitorii prezenti si potentiali sunt interesati de rentabilitatea si riscul investitiei lor.In calitatea lor de proprietari ca urmare a ofertei de capital trebuie sa cunoasca capacitatea intreprinderii de a genera avantaje economice viitoare,de rentabilitatea activitatii acestuia.In functie de capacitatea intrep de a distribui dividende acestia hotarasc majorarea, mentinerea sau reducerea investitiei in capitalul societatii respective.Actionarii doresc informatii prin care sa poata controla activitatea intreprinderii.

Bancherii sunt interesati sa cunoasca info despre activitatea intreprinderii ptr a stabili capacitatea acesteia de a rambursa creditul la scadenta si de a plati dobanzile aferente acestuia.Bancile sunt interesate de lichiditatea intrep.

Angajatii ca principalii furnizori de forta de munca sunt interesati de info contabila in masura in care ii ajuta in aprecierea capac intrep de a oferii salarii, prime,participare la profit si alte aspecte sociale.

Furnizorii si alti creditori comerciali utilizeaza info menite sa le creeze o imagine asupra indicatorilor de performanta a intrep,adica posibilitatea acestora de a-si incasa creantele asupra diversilor terti.

Clientii ca parteneri de afaceri au nevoie de info care vizeaza continuitatea intrep,sustinerea ciclului de fabricatie cu privire la derularea contractelor pe termen lung.

Publicul e interesat sa cunoasca intrep,acesta fiind un potential investitor angajat furnizor sau cumparator.

CONTABILITATEA DE GESTIUNE: Localizeaza info la nivelul intrep si se adreseaza cu prioritate managerilor diferitelor structuri organizatorice din cadrul intrep.Principalele sarcini sau obiective ale ctb de gest se refera la calcularea conturilor pe produse, lucrari servicii sau locuri de activitate,stabilirea rezultatelor analitice respectiv a rentabilitatii diferitelor obiecte de calculatie,furnizarea de info operative ptr nevoile conducerii la nivel de loc de activitate.K si ctb fin si ctb de gest e obligatorie dar nu se supune reglementarilor juridice,fiscale,de drept contabil asa cum se supune ctb fin.K urmare ea poate fi realizata atat in partida simpla cat si in partida dubla in functie de specificul activitatii si nevoile de informare.Dpdv practic ctb de gest se realizeaza cu ajutorul conturilor din clasa a IX-a din planul de conturi general,conturi intre care se realizeaza

Fisiere in arhiva (7):

 • Diverse Fituici
  • II Conta ex I.doc
  • II Fin ex I.doc
  • II Info man ex I.doc
  • II Mkt ex II.doc
  • II Moneda ex II.doc
  • II Sta ex I.doc
  • III Efic ex II.doc

Alte informatii

fituici pt contabilitate, finante, informatica manageriala, marketing, moneda, sta, efic