Management

Imagine preview
(5/10 din 1 vot)

Aceasta fituica rezuma Management.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 1 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, o poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Management

Extras din document

Piata produsului este data de intreaga populatie de consumatori ai produselor de acelasi gen, indiferent de origfinea sau marca acestora.

Piata intreprinderii este acea parte din piata produsului pe care producatorul de referinta vinde in nume propriu si sub marca proprie.

Nocinsumatorii absoluti sunt cei care nu au nevoie de produs si nu vor cumpara si consuma niciodata.

M.cons. relativi sunt cei care ar avea nevoie de produs dar nu cmpara si nu cons. Inca din diferite motive.

Piata potentiala a intreprinderii reprezinta o marime virtuala posibila intr.un orizont de timp viitoar, in conditiile indeplinirii cu succes a uneor prigrame de mkt bine precizate.(ppi=pai+a x pac+beta x ncr)=>pai= piata actuala a intrep., alfa pac= cota parte din piata actuala a concur., alfa ia val. Negatine si intre 0 si 1, beta ncr o cota a parte din nonc. Relativi, beta...ia val. Neg si intre 0 si1

Piata critica este piata protejata si reprezinta dimens. Minim. Accewptabila a pietei , dimensiune sub care , fie functionar. Intrep. Este in pricol, fie abandonare aprod. Este in inevitabila.

Gravitatia comerciala.::: cat/cbt=pa/pb x(dbt/dat)la puterea a 2a. ............cat,cbt=cumparat. Atrase de centrul comercal a , respect b dintr.o localitae intermediara t.........pa,pb=popul. Din a respt. Din b........dbt,dat= distanta de la t pana la b respt. Pana la a.

Fisiere in arhiva (1):

  • Management.doc