Elaborarea Traseului Turistic - Pe Urmele lui Stefan cel Mare

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest laborator prezinta Elaborarea Traseului Turistic - Pe Urmele lui Stefan cel Mare.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 9 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domeniu: Alte Domenii

Extras din document

Pentru efectuarea lucrarii de laborator nr 3 “Managementul de proiect şi conceptele asociate”, am luat drept suport organizarea unui traseu turistic “Pe urmele lui Stefan cel Mare”. Acest traseu a fost conceput cu scopul de a oferi turistilor potentiali posibilitatea cunoasterii si imortalizarii unor monumente istorice deosebite si a unor peisaje naturale uimitoare.

Conceperea acestui produs turistic presupune parcurgerea anumitor etape, prezentate in tabelul 1:

Table 1

In tabelul nr 1 de mai sus sunt enumerate etapele conceperii produsului turistic propus, precum si durata in zile a fiecarei etape. Deci observam ca proectul are 4 etape principale : culegerea informatilor, organizarea preliminara, determinarea serviciilor si cheltuielilor si etapa de implementare, fiecare din etape fiind alcatuite dintr-un anumit numar de subetape.

In tabelul nr 2 sunt prezentare materialele necesare pentru elabirarea proiectului dat, precum si structura echipei care va derula proiectul de realizare a traseului turistic.

Table 2

Pentru elaborarea traseului turistic avem nevoie de doua grupe de resurse : umane, care apartin grupului « echipa » si sunt de tip « work » si materiale, din grupa « echipament » si sunt de tip « material ». La fel ne sunt prezentate si salariile pe ora pentru fiecare angajat (Std. Rate), precum si costul pe unitate pentru fiecare din resursele materiale (Cost/Use).

Generalizarea informatiei prezentate in lucrarea Project, se face cu ajutorul functiei “Reports” din submeniul “Project”. Mai jos vom analiza unele din aceste rapoarte.

Pentru vizualizarea primului tip de raport, accesam Project/Reports/Overview/ Project Summery

Fisiere in arhiva (1):

  • Elaborarea Traseului Turistic - Pe Urmele lui Stefan cel Mare.docx

Alte informatii

ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN MOLDOVA