Prelucrarea Logica a Informatiei Binare

Imagine preview
(10/10 din 4 voturi)

Acest laborator prezinta Prelucrarea Logica a Informatiei Binare.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 57 de pagini .

Profesor: Anton Pan

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domenii: Automatica, Calculatoare

Cuprins

Porti logice, bistabile, sumatoare, circuite de comutatie combinationala, memorii, etc.
Diagrame, Scheme Logice, tabele de adevar, etc.

Extras din document

Specificarea modului de implemantare pentru un PLA nu se face bineinteles desenand structura echivalenta. Se construieste o tabela speciala pentru programarea circuitului PLA. Aceasta tabela este formata din doua tipuri de intrari:

intrari care descriu produsele realizate de catre fiecare poarta SI si intrari care descriu sumele realizate de catre fiecare poarta SAU.

Se observa ca pentru fiecare poarta SI exista n intrari (corespunzatoare fiecarui semnal de intrare), fiecare intrare poate avea valorile 1,0,-.

Daca o variabila se conecteaza direct (complementat) valoarea intrarii este 1(0), daca o variabila m se conecteaza la poarta respectiva valoarea este "-". Se observa ca pentru fiecare poarta SAU exista x intrari (corespunzatoare fiecarei porti SI), fiecare intrare poate avea valoarea 1 sau -. Daca iesirea portii SI se conecteaza la intrarea portii SAU, cu alte cuvinte produsul respectiv participa la formarea sumei atunci valoarea intrarii este 1, altfel este ****. Pentru fiecare iesire de poarta SAU se precizeaza daca preluarea se face in forma directa sau complementara.

Fisiere in arhiva (1):

  • Prelucrarea Logica a Informatiei Binare.doc