Film Documentar - Foametea in Africa

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest laborator prezinta Film Documentar - Foametea in Africa.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 7 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domeniu: Mass Media

Extras din document

Film documentar: 5 minute.

Începutul documentarului cu un comentariu din partea realizatorului pe un fond negru în care se aude doar vocea timp de: 50 de secunde.

Foametea este si va fi intotdeauna cea mai dură formă de degradare socială cu care se poate confrunta omenirea. Te poți adapta in timp oricarui mediu atata vreme cat dispui de hrana și de apa, cand aceste resurse esențiale vieții nu mai sunt,atunci te poti astepta la tot ce-i mai rău, asta doar dacă rămane vie speranța ca alți oameni vor acționa pentru oameni.

Reuters a transmis ca World Food Programme a lansat o campanie pe Internet prin care cere unui miliard de persoane din intreaga lume sa doneze mici sume de bani pentru a pune capat foametei.

Intr- o altă declaraţie comună, ţările membre ale G8, ţările emergente şi ţările africane care au participat la conferinţa la nivele înalt de la L’Aquila, în Italia, s- au angajat, vineri 10 iulie, 2009, să mobilizeze ” cel puţin 15 miliarde de dolari în următorii trei ani”, adica ( 10,8 miliarde de euro) pentru a garanta securitatea alimentară în lume şi astfel pentru a lupta împtriva foametei. La două ore după acest anunţ, Silvio Berlusconi a precizat în cele din urmă că această sumă totală a ajuns la 15- 20 milarde de dolari (respectiv 14,4 miliarde de euro) .

Acestea pot fi prezentate ca modele de rezolvări ale problemei, ce demonstrează ca totusi cuiva îi pasă.

Fisiere in arhiva (1):

  • Film Documentar - Foametea in Africa.doc