Film documentar - Foametea în Africa

Laborator
7/10 (1 vot)
Domeniu: Mass Media
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 7 în total
Cuvinte : 2337
Mărime: 15.07KB (arhivat)
Puncte necesare: 0

Extras din laborator

Film documentar: 5 minute.

Începutul documentarului cu un comentariu din partea realizatorului pe un fond negru în care se aude doar vocea timp de: 50 de secunde.

Foametea este si va fi intotdeauna cea mai dură formă de degradare socială cu care se poate confrunta omenirea. Te poți adapta in timp oricarui mediu atata vreme cat dispui de hrana și de apa, cand aceste resurse esențiale vieții nu mai sunt,atunci te poti astepta la tot ce-i mai rău, asta doar dacă rămane vie speranța ca alți oameni vor acționa pentru oameni.

Reuters a transmis ca World Food Programme a lansat o campanie pe Internet prin care cere unui miliard de persoane din intreaga lume sa doneze mici sume de bani pentru a pune capat foametei.

Intr- o altă declaraţie comună, ţările membre ale G8, ţările emergente şi ţările africane care au participat la conferinţa la nivele înalt de la L’Aquila, în Italia, s- au angajat, vineri 10 iulie, 2009, să mobilizeze ” cel puţin 15 miliarde de dolari în următorii trei ani”, adica ( 10,8 miliarde de euro) pentru a garanta securitatea alimentară în lume şi astfel pentru a lupta împtriva foametei. La două ore după acest anunţ, Silvio Berlusconi a precizat în cele din urmă că această sumă totală a ajuns la 15- 20 milarde de dolari (respectiv 14,4 miliarde de euro) .

Acestea pot fi prezentate ca modele de rezolvări ale problemei, ce demonstrează ca totusi cuiva îi pasă.

Preview document

Film documentar - Foametea în Africa - Pagina 1
Film documentar - Foametea în Africa - Pagina 2
Film documentar - Foametea în Africa - Pagina 3
Film documentar - Foametea în Africa - Pagina 4
Film documentar - Foametea în Africa - Pagina 5
Film documentar - Foametea în Africa - Pagina 6
Film documentar - Foametea în Africa - Pagina 7

Conținut arhivă zip

  • Film Documentar - Foametea in Africa.doc

Ai nevoie de altceva?