Administrarea Retelelor

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest laborator prezinta Administrarea Retelelor.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 8 pagini .

Redactat in Republica Moldova

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domeniu: Retele

Extras din document

Executarea lucrarilor:

Figura 1. Packet tracer 6.5.1.3

Am efecutat configurari asupra Routeru-lui cit si a celor doua Switchiriu utilizind comenzile necesare pentru a le redenumi cit si pentru a seta ip addresses si a adauga unele parole de securitate.Am adaugat ip-urile necesare pentru end point-uri(Manager-A,B;Reception-A,B).

Fiugra 2. Packet Tracer 7.1.3.8

In lucrarea data am executat transmiterea mesajelor intr-o retea atit unicast cit si boradcast.Diferenta este vizibila in cazul trimiterii unicast mesajul se trimite de la un sender catre un reciver cum se vede si in Figura[2], la broadcast mesajule are un sender dar se transmite la mai multi receiveri exacat ca in Figura[2].Prin caputre/forward putem observa fiecare etapa a transmiterii mesajului si sa vedem ce date primim.

Figura 3. Packet Tracer 7.2.4.9

Am am facut cunostinta cum sa configurez cu IPv6 un router, un server cit si cliinetii acestuia.Dupa care am facut un test si am verificat aceasta conexiune.

Figura 4. Packet Tracer 7.3.2.5

In lucrarea data am avut drept scop de a afla si a completa tabela pentru PC1 si PC2 pentru a afala aceste date din in comand prompt am folosit ipconfig / all respectiv ipv6config /all si am aflat datele.Dupa care am verificat conexiunea daca date se transmit de la un PC la altu prin ping si ip respectiv.

Fisiere in arhiva (1):

  • Administrarea Retelelor.docx