Verificarea pe Cale Experimentala a Metodei de Suprapozitie. Determinarea Conductantelor de Intrare si Celor Mutuale. Trasarea Diagramei Potentiale a Unui Contur Inchis

Imagine preview
(7/10 din 2 voturi)

Acest laborator prezinta Verificarea pe Cale Experimentala a Metodei de Suprapozitie. Determinarea Conductantelor de Intrare si Celor Mutuale. Trasarea Diagramei Potentiale a Unui Contur Inchis.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 4 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domeniu: Retele

Extras din document

Scopul lucrării

Verificarea pe cale experimentală a metodei de suprapoziție; determinarea conductanțelor de intrare și celor mutuale; trasarea diagramei potențiale a unui contur închis.

2. Noțiuni teoretice

Legile de bază ale circuitelor electrice, ca și legea lui Ohm sunt: legea balanței curentului în ramurile desfășurate (prima lege a lui Kirchhoff), și balanța tensiunii pe sectoare închise ale circuitului (a doua lege a lui Kirchhoff). În conformitate cu prima lege a lui Kirchhoff suma algebrică a curenților în orice nod este egală cu zero. Convențional, curenții care intră în nod se iau cu semnul plus, iar cei care ies din nod cu minus. Conform legii a doua a lui Kirchhoff suma algebrică a tensiunilor electromotoare de-a lungul oricărui contur închis este egală cu suma algebrică a tensiunilor ce cad pe elementele conturului. În cazul legii a doua a lui Kirchhoff se ia o direcție în contur și TEM care corespund direcției se iau cu semnul plus, iar TEM care nu corespund ¬– cu minus.

3. Schema instalației

R1 – МЛТ-2 М27JX4

R2 – МЛТ-2 K91KX6

R3 – МЛТ-2 K43JX4

R4 – МЛТ-2 M47JX7

R5 – МЛТ-2 M27JX4

R6 – МЛТ-2 1K5KX9

U = 9 V .

Fisiere in arhiva (1):

  • Verificarea pe Cale Experimentala a Metodei de Suprapozitie. Determinarea Conductantelor de Intrare si Celor Mutuale. Trasarea Diagramei Potentiale a Unui Contur Inchis.docx