Limba Engleza

Notiță
7/10 (1 vot)
Domeniu: Drept
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 2345
Mărime: 15.96KB (arhivat)
Cost: 4 puncte
Grila rezolvata Limba Engleza, Drept, Anul 1 Universitatea Spiru Haret

Extras din document

Limba engleza 1

1) A person who steals money placed in his care.

1 a forger

2 an arsonist

3 an embezzler

4 a poacher

ANS:3

2) ................ means catching game birds, animals or fish without permission on somebody else’s property.

1 hunting

2 stealing

3 trespassing

4 poaching

ANS:4

3) A person who enters a building illegally, especially by force, in order to steal.

1 a burglar

2 a robber

3 a hooligan

4 a vandal

ANS:1

4) A person who steals money, etc from other people’s pockets, especially in crowded places.

1 a thief

2 a pickpocket

3 a shoplifter

4 a robber

ANS:2

5) The judge has pronounced .......................... of ten years’imprisonment.

1 an accusation

2 a punishment

3 a sentence

4 a conviction

ANS:4

6) The correct spelling for the English equivalent of the Romanian word – contrabandist – is:

1 imbezzler

2 embezler

3 embezzler

4 embezller

ANS:0

7) He has been released from prison .................... and if he does not behave satisfactorily, he will be sent back.

1 on probation

2 on remission

3 into custody

4 on testing

ANS:1

8) There was no need for a trial, because the client decided to .................... and forgive the attacker.

1 serve his sentence

2 appear in court

3 drop all the charges

4 commute his sentence

ANS:3

9) ............... means money paid by or for a person accused of a crime, as security that he will return for his trial if he is allowed to go free until then.

1 Probation

2 Bribe

3 Bail

4 Fine

ANS:3

10) A .................... is a lawyer who prepares legal documents, advises clients on legal matters and speaks for them in lower courts.

1 solicitor

2 prosecutor

3 judge

4 barrister

ANS:1

11) A person who takes people hostage for a ransom is called a .......................

1 hijacker

2 bandit

3 kidnapper

4 rapist

ANS:3

12) The correct spelling for the English equivalent of the Romanian word – omor prin imprudentã – is:

1 menslaughter

2 manslother

3 manslaughter

4 manslauther

ANS:3

13) After ten hours, the Jury finally reached its …………….: the prisoner was guilty.

1 sentence

2 verdict

3 point

4 conclusion

ANS:2

14) A person who willfully gives a false statement while under oath, concerning a material

matter in a judicial proceeding is said to commit .................. .

1 slander

2 bribery

3 perjury

4 treason

ANS:3

15) A ....................... is someone who testifies, especially in a court of law to events or facts within his own knowledge.

1 registrar

2 spectator

3 witness

4 friend

ANS:3

16) Any witness shall take an oath that the .................. he/she is about to give shall be the truth,

the whole truth and nothing but the truth.

1 confession

2 testimony

3 verdict

4 statement

ANS:2

Preview document

Limba Engleza - Pagina 1
Limba Engleza - Pagina 2
Limba Engleza - Pagina 3
Limba Engleza - Pagina 4
Limba Engleza - Pagina 5
Limba Engleza - Pagina 6
Limba Engleza - Pagina 7
Limba Engleza - Pagina 8
Limba Engleza - Pagina 9
Limba Engleza - Pagina 10
Limba Engleza - Pagina 11
Limba Engleza - Pagina 12
Limba Engleza - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Limba Engleza.doc

Alții au mai descărcat și

Drept Procesual Penal

DREPT PROCESUAL PENAL MULTIPLE CHOICE 1. Manifestarea de vointa a persoanei vatamate de a participa în procesul penal ca parte vatamata, daca...

Drept Constitutional

DREPT_1_DCONS_1 DREPT CONSTITUTIONAL an 2006/2007 semestrul 1 MULTIPLE CHOICE 1. Care sunt elementele componente ce pot fi subsumate conceptului...

Criminalistica

Subiectul nr. 1 Notiunea, obiectul, sarcinile criminalisticii: 1. Notiunea criminalisticii 2. Obiectul criminalisticii 3. Principiile...

Judecata Cetelor de Batrani - Etnologie Juridica

Judecata cetelor de batrani Comunitatea satului si legislatia ei Este firesc ca intr-o comunitate, oricare ar fi ea, sa existe legaturi strânse...

Introducere în Dreptul European

1) Uniunea Europeana nu poate institui o ordine de drept autonoma.F 2) Izvoarele secundare cuprinde, în mod obisnuit, actele adoptate de...

Dreptul Familiei

MULTIPLE CHOICE 1) Casatoria este : a. un act juridic obiectiv; b. un act juridic conditie; c. un contract. RASPUNS: B 2) Conditiile de fond...

Drept Constitutional

1. Care sunt elementele componente ce pot fi subsumate conceptului de drept? a. ansamblul regulilor de conduita generale si obligatorii b. reguli...

Dreptul Familiei

Capitolul II. Noţiuni gen despre dr. fam. Secţiunea I. Noţiunea, ob. şi izv. dr. fam. Def. Dreptul familiei reprezintă acea ramură a sistemului...

Ai nevoie de altceva?