Analiza Cheltuielilor Intr-o Intreprindere

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Analiza Cheltuielilor Intr-o Intreprindere.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 13 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Agronomie

Extras din document

1.1. PREZENTAREA GENERALA A INTREPRINDERI

Intreprinderea S.C. SIMONA S.A. a fost infiintata la 17 aprilie

2001, cu un capital de 250 milioane lei, fiind inmatriculata la Registrul Comertului cu nunarul 5361. Patroana firmei Potra Simona detine 100%

din patrimonuil social. Activitatea se desfasoara in zona Pesac – Peream

Sampetru Mare , judetul Timis unde detinem peste 8.000 de hectare de

teren agricol. Pe aceste terenuri cultivam grau, floarea soarelui si porumb, toata productia o indreptam in prezent, catre piata interna.

Intreprindetra S.C. SIMONA S.A. tot o data creste si comercializeaza bovine si ovine. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala.

Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 16% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Lucrarile de irigatii-desecare propuse a se corela cu lucrarile agropedoameliorative (nivelare-amendamente) prevenind astfel aparitia baltilor si a excesului de umiditate in sol factor care conduce la diminuarea recoltelor.Prin transpunerea in practica a obiectivului se urmareste cresterea productiei agricole prin eliminarea in timp optim a excesului de umiditate din perioada cu precipitatii abundente sau prin completarea deficitului de umiditate in perioada secetoasa a anului.

S.C SIMONA S.A. a reusit in foarte scurt timp sa confere un plus de potential economic zonei in care isi desfasoara activitatea, dinamizand totodata piata muncii. Aici conceptul de "precision farming" nu defineste experiment, ci un mod de lucru efectiv

CAPITOLUL II

ANALIZA CHELTUIELILOR IN INTREPRINDERE

2.1. ANALIZA DINAMICA A CHELTUIELILOR LA NIVEL DE INTREPRINDERE.

Relatia matematica care exprima cheltuielile medii pe cap de animal este de forma :

Ch=Ch T unde:

Ef

Ch t –cheltuieli totale pe categorie de animale;

Ef- efectivul mediu al categorieo de animale;

Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Cheltuielilor Intr-o Intreprindere.doc