Dotarea cu Sisteme Tehnice a unei Unitati de Alimentatie Publica

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Dotarea cu Sisteme Tehnice a unei Unitati de Alimentatie Publica.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 13 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Agronomie

Cuprins

- Notiuni introductive privind activitatea unitatii;
- Prezentarea generala a unitatii;
- Amplasarea ;
- Obiect de activitate;
- Structura organizatorica;
- Cifra de afaceri;
- Dotarea cu utilaje tehnologice a unitatii;
- Tehnologii folosite in activitatea unitatii;
- Schema tehnologica de obtinere a produsului finit;
- Ciclul economic ;
- Norme de igiena si protectia muncii;

Extras din document

Notiuni introductive privind activitatea unitatii.

Brutaritul, respectiv activitatea legata de obtinerea produselor de panificatie reprezinta una dintre cele mai vechi indeletniciri si totodata una dintre componentele majore ale productiei alimentare.

Datorita faptului ca painea constituie un aliment principal, care se consuma zilnic, producerea ei impreuna cu a celorlalte specialitati de panificatie, a constituit dintotdeauna o preocupare esentiala a societatii noastre.

Preocuparea permanenta pentru calitate si igiena a condus la importante schimbari in structura liniilor de panificatie din brutaria noastra. Unele dintre acestea sunt complet noi, altele au fost modificate permanent de-a lungul timpului.

Prezentarea generala a unitatii. S.C. PANIFICATIE S.R.L.

Localizare.

Judet: Bucuresti

Oras: Bucuresri

Adresa: str.Trambitei nr 24 Bucuresti Sector 5

Cod unic de identificare: RO. 6675589

Nr. Registrul Comertului: R 11500871

Anul infiintari: 2009

S.C. PANIFICATIE S.R.L firma are ca obiect principal de activitate obtinerea de produse de panificatie si vanzarea acestora prin intermediul magazinelor proprii. Firma a contractat un credit comercial pe termen scurt care a fost integral rambursat in anul 2011 , iar in prezent nu are nici un credit in derulare.

Pentru a reinvesti profitul acumulat in acesti trei ani de activitate , intentionam sa dezvoltam activitatea firmei in domeniul obtinerii de produse de panificatie.

Ne propunem in prima etapa sa obtinem un contract care sa presupuna aprovizionarea cu paine si alte produse de panificatie a jodetelor limitrofe Intentionam sa oxtindem activitatea productiva in domeniul realizarii produselor de patiserie.

Consideram ca aceasta afacere are reale sanse de reusita deoarece exista o cerere in crestere pentru produsele pe care le vom oferii.

Pozitia geografica asigura o baza larga de aprovizionare cu materii prime si exista posibilitati de desfacere ridicate datorita retelei relativ limitate de asemenea produse in zona.

Cifra de afaceri.

S.C. PANIFICATIE S.R.L. , cu un capital subscris de 200 RON a fost infiintata in 2009. In primul an de functionare brutaria a avut urmatoarele rezultate financiare : o cifra de afaceri medie de 6.000 lei lunar , o rata a profitului brut de 15 % , rata lichiditatii este foarte buna.

Dotarea cu sisteme tehnice a unitatii;

Utilajele necesare efectuari painii sunt constituite din:

- malaxor

- cuptor

- banda

- masa

- cantar

MALAXORUL

Pentru prepararea cu succes a diferitelor tipuri de aluat este necesara folosirea unui malaxor performant. Fie ca este vorba de un malaxor de patiserie sau un malaxor de pizzerie, acesta trebuie sa corespunda cerintelor specifice ale fiecarui tip de produs.

Este extrem de important ca malaxorul, fiind unul dintre componentele de baza al oricarei patiserii, sa fie testat in permanenta astfel incat sa se asigure functionarea sa la parametrii optimi. Durata medie de viata a unui malaxor de patiserie, cu o rata medie a utilizarii, este de aproximativ 5 ani. Chiar si asa, sunt necesare verificari periodice care sa asigure faptul ca echipamentul nu va ceda in momentele importante ale productiei.

Fisiere in arhiva (1):

  • Dotarea cu Sisteme Tehnice a unei Unitati de Alimentatie Publica.doc