Practica de Specialitate - SC Prodindpest SRL Calarasi

Imagine preview
(9/10 din 3 voturi)

Acest proiect trateaza Practica de Specialitate - SC Prodindpest SRL Calarasi.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 44 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: vasile ion

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 8 puncte.

Domenii: Agronomie, Economie, Industria Alimentara

Cuprins

CAPITOLUL 1 – PREZENTAREA GENERALĂ A S.C. « PRODINDPEST » S.R.L. CĂLĂRAŞI
1. Prezentarea societatii
2. Obiectul de activitate al societatii
3. Misiunea societatii
4. Activitatea societatii
5. Produsele
CAPITOLUL 2 – SISTEMUL DE MANAGEMENT AL S.C. “ PRODINDPEST” S.R.L.
1. Metode de management practicate
2. Structura organizatorica si functionala
3. Potentialul uman si gestiunea resurselor umane
CAPITOLUL 3 - POTENŢIALUL TEHNICO-PRODUCTIV AL S.C. “PRODINDPEST” S.R.L.
1. Potenţialul tehnologic
2. Capacitatea de producţie şi gradul de utilizare
3. Procesul de fabricaţie al produselor
4. Sistemul de depozitare
CAPITOLUL 4 – ACTIVITATEA ECONOMICĂ ŞI FINANCIARĂ A SOCIETĂŢII
CAPITOLUL 5 – ACTIVITATEA DE MARKETING
1. Relaţiile cu furnizorii
2. Relaţiile cu beneficiarii, contractele de vânzare
3. Studierea pieţei
4. Politica de preţ
5. Politica de desfacere
CAPITOLUL 6 - SISTEMUL MANAGEMENTULUI DE MEDIU AL SOCIETĂŢII
1. Implementarea sistemului managementului de mediu
2. Gestionarea deşeurilor
3. Emisiile de gaze.
CAPITOLUL 7 - CONCLUZII

Extras din document

CAPITOLUL 1

PREZENTAREA GENERALĂ A S.C. « PRODINDPEST » S.R.L. CĂLĂRAŞI

1. PREZENTAREA A S.C. PRODINDPEST S.R.L CĂLĂRAŞI

Societatea Comercială PRODINDPEST S.R.L Călăraşi a luat fiinţa în acord cu prevederile Legii nr.15/1990 (legea societăţilor comerciale). În baza Ordonanţei de Guvern nr.54/1994, Întreprinderea de Morărit si Panificaţie Călăraşi s-a reorganizat, ea transformându-se în societate cu răspundere limitată, persoană juridică romană, privatizată prin metoda MEBO.

Societatea funcţionează în baza Sentinţei Civile nr.7/1994 a Tribunalului Judeţean Călăraşi, înregistrată în Registrul special al persoanelor juridice (sub numărul J 31/1991) şi a statutului societăţii.

Societatea are 35 asociaţi şi un capital social de 2.213.690 lei împărţit în 63.248 de părţi sociale cu o valoare nominală de 35 lei/parte socială.

Sediul central al S.C. PRODINDPEST S.R.L:

Călăraşi, str. Păcii nr. 34

Telefon :

0242 / 313.917

Forma juridică :

Societate cu răspundere limită cu capital privat.

Actul de înfiinţare :

Înregistrată la Registrul Comertului, nr. J 31/72 din 1991, judeţul Călăraşi.

Cod fiscal

R 1923330

Prezentarea generală a subunităţilor :

- Atelierul nr.1 – situat în str.Rocada, nr.4, telefon 0242/313.917, amplasat în zona industrială a oraşului şi este o secţie de fabricare a pâinii;

- Atelierul nr.2 – situat pe str. Independenţei, telefon 0242/314.398, secţie de fabricare a pâinii;

- Secţia “Covrigi” – amplasată tot în zona industrială a oraşului Călăraşi , secţie de fabricare a covrigilor simpli şi a covrigilor cu adaos de materiale;

- Secţia “Specialităţi” – str.Bucureşti, nr.313, telefon 0242/313.126, secţie de fabricare a pâinii şi a specialităţilor de panificaţie;

- Unitatea “Moara” – str. Bucureşti, nr.315, telefon 0242/313.126, unitate de măcinare a grâului în scopul obţinerii făinii tip 650 şi a tărâţei;

- Brutăria Lehliu – situată în str.Bărăgan, nr.2, telefon 0242/640.211, secţie de fabricare a pâinii.

2. OBIECTUL DE ACTIVITATE AL SOCIETĂŢII

Societatea are ca obiect de activitate producerea de pâine, produse zaharoase şi grâu măcinat, practicând comerţ prin reţeaua proprie de desfacere (în forme clasice, en detail) dar aprovizionează firmele care au obiect de activitate comercializarea produselor de panificaţie (comerţ cu ridicata, en gross). Întreprinderea îşi derulează activitatea pe piaţa internă fiind o firmă cu arie de activitate judeţeană.

3. MISIUNEA SOCIETĂŢII

Societatea este o societate românească ce acţionează în domeniul industriei alimentare, având ca scop principal asigurarea pieţei Călăraşiului şi a localităţilor limitrofe cu pâine, produse zaharoase. Fiind o societate comercială cu capital privat, activitatea globală a firmei este îndreptată spre căutarea continuă a unor căi de folosire a resurselor umane, tehnologice şi financiare în vederea maximizarii profitului.

Filzofia firmei este aceea de a obţine un profit cât mai mare cu resurse cât mai mici, în condiţiile actuale, în care piaţa românească se înregistrează o acută criză de materie primă – grâu, atât din punct de vedere cantitativ cât mai ales calitativ. Pe termen lung, se urmăreşte creşterea permanenţă a valorii societăţii în raport cu clienţii, angajaţii şi acţionarii prin cucerirea unor noi segmente de piaţă românească şi pătrunderea pe piaţa externă. Pentru a realiza aceste obiective, societatea acţionează în direcţia creşterii calităţilor produselor sale, a modernizării şi retehnologizarii, care vor acţiona ca centre de profit, beneficiind de facilităţile specifice acestor tipuri de societăţi.

Societatea acţionează în România, pe raza judeţului Călăraşi şi a localităţilor suburbane, are clienţi majoritar români şi realizează o categorie de produse: produse cu termen de garanţie mic, livrate zilnic la distante de 30-40 km pe raza judeţului Călăraşi.

Pentru a asigura succesul firmei, pe piaţă, conducerea societăţii acţionează permanent în direcţia diversificării şi îmbunătăţirii calităţilor sale, venind în întâmpinarea cerinţelor consumatorilor. În acelaşi timp, se urmăreşte implicarea salariatilor în realizarea obiectivelor firmei prin acordarea unor facilităţi diverse.

Pentru a deveni una dintre cele mai eficiente societăţi de panificaţie din Călăraşi şi din judeţ, societatea trebuie să urmărească în permanenţă maximizarea performanţelor sale, valorificând toate oportunităţile de afaceri care se ivesc.

Fisiere in arhiva (1):

  • Practica de Specialitate - SC Prodindpest SRL Calarasi.doc

Alte informatii

proiect de practica economia agroalimentara si a mediului