Produse Fitosanitare si Fertilizanti Admisi in Agricultura Ecologica

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Produse Fitosanitare si Fertilizanti Admisi in Agricultura Ecologica.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 21 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Agronomie

Extras din document

Ecofertilizatori

Seria de " ÎNGRĂȘĂMINTE ECOLOGICE " sunt 100% naturale, create cu o tehnologie specială din substanțe organice cu diferite compoziții de substanțe nutritive în concordanță cu necesitățile fiecărei culturi agricole. Microelementele sunt sub formă de chelați pentru accesibilitate maximă pentru plante și stabilitate chiar și în soluri acide. Seria de Îngrășăminte Ecologice este destinată pentru fertilizarea de bază și suplimentară pentru toate culturile ecologice.

Avantajele folosirii îngrășămintelor ecologice:

- asigură fertilizarea rapidă a plantelor în timpul fazelor critice ale dezvoltării;

- stimulează sistemul imunitatar al plantelor, crescând rezistența la boli bacteriene și micotice;

- crește rezistența la îngheț și secetă;

- crește producția și ameliorează gustul, crește rezistența la transport și depozitare;

- dublează sistemul radicular al plantelor față de fertilizatorii tradiționali;

- intensifică pigmentația și parfumul florilor, prelungește perioada de înflorire;

- neutralizează influența pesticidelor și ierbicidelor din sol, ajută fertilitatea acestuia;

- leagă metalele grele din sol în legături insolubile și nu permit trecerea acestora și a nitraților în plante, ceea ce permite o producție ecologică.

Tipuri de îngrășăminte ecologice:

1. Îngrășământul ecologic " FRUNZĂ DE SMARALD " corectează deficiențele de hrănire ale suprafețelor de iarbă, terenurilor de golf, terenurilor sportive și stadioanelor respectând cerințele ecologiei. Acesta conține substanțe minerale naturale, acizi humici, acizi fulvici, fitohormoni naturali, stimulatori naturali și alte substanțe organice solubile în apă cu microelemente sub formă de chelați. A fost elaborat special pentru fertilizarea terenurilor de iarbă decorativă, stadioane și terenuri de golf prin stropire foliară sau folosind diferite sisteme de irigație.

*Substanțe organice + substanțe minerale NPK 4-1-1 + 0,1 Mg + microelemente – chelați

Avantaje:

- se absorbe repede de către plante și nu poate fi spălat;

- asigură fertilizarea rapidă a plantelor și îmbunătățeste calitatea gazonului;

- crește rezistența gazonului la călcare;

- stimulează sistemul imunitar al plantelor, crescând rezistența gazoanelor la boli bacteriene și micotice;

- crește rezistența la îngheț și secetă.

Cantități și faze de folosire:

Stropirea foliară: 250 - 300 ml dizolvați în 40 - 60 l apă. De 4 - 6 ori în perioada vegetației, după fiecare cosire sau în cazul creșterii și densității slabe a răsadului. La stropirea foliară este recomandat să se acopere bine toată suprafața plantei. Fertilizarea prin apa de irigație: se face prin soluție de 0,003% în apa de irigare. Se poate aplica prin instalații de aspersiune în toată perioada de creștere.

Compatibilitate: îngrășământul este compatibil cu pesticide (în afară de cele care conțin cupru) și îngrașăminte, ceea ce permite folosirea lor paralelă.

2. Îngrășământul ecologic " FERUM " are o formulă specială pentru culturile de pe solurile sărace cu deficit de fier. Conține substanțe organice (acizi humici și fulvici) și minerale cu un conținut mare de potasiu și fier sub formă de chelați. Formula este echilibrată și combate cu succes cloroza prin formarea intensivă de clorofilă. Acesta întărește sistemul imunitar al plantelor prin proprietățile fungicide și bactericide pe care le posedă, acestea crescând mai puternice și sănătoase. Poate fi folosit pentru fertilizarea viței de vie, ardeilor, castraveților și alte plante afectate de cloroză.

Fisiere in arhiva (1):

  • Produse Fitosanitare si Fertilizanti Admisi in Agricultura Ecologica.doc