Programarea si Organizarea Activitatii pentru SC Madalin SA

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Programarea si Organizarea Activitatii pentru SC Madalin SA.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 13 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Agronomie

Cuprins

AGENTUL ECONOMIC
PREZENTAREA FIRMEI
AFACEREA PROPUSA
OBIECTIVELE PLANULUL DE AFACERI
PIATA
CLIENTII
PRODUSELE
SEGMENTUL DE PIATA
CONCURENTA
ORGANIZAREA SI CONDUCEREA FIRMEI
PROCESUL DE PRODUCTIE
CONDUCEREA FIRMEI
PERSONALUL
PREVIZIUNI FINANCIARE
NECESARUL DE FINANTARE
VENITURI
CHELTUIELI DE PRODUCTIE
ANEXE
CONDIŢII DE CREDITARE
RAMBURSAREA
SITUAŢIA VENITURILOR ŞI A CHELTUIELILOR
FLUXUL DE NUMERAR

Extras din document

Prezentarea agentului economic

Prezentul plan de afaceri este intocmit de catre S.C.”MADĂLIN”S.A. cu sediul in comuna Halaucesti, judetul Iasi, pentru obtinerea unui credit necesar achizitionarii unei centrale termice pe gaz, mai performante si cu o capacitate mai ridicata decat cea actuala(pe pacura), care nu mai face fata la cererea de caldura si care nu mai este rentabila din punct de vedere economic.

Societatea are o putere financiara medie, suma necesara pentru relizarea invetitiei fiind de 1.000.000.000 lei, din care societatea asigura din fonduri proprii 400.000.000 lei. Restul de 600.000.000 lei vor fi asigurati printr-un credit bancar contractat la B.C.R., filiala Iasi.Creditul va fi detinat achizitionarii unei centrale termice pe gaz si punerii acesteia in functiune.

In primul an de productie utilizarea capacitatii de productie va fi de 100, veniturile vor fi minime, cheltuielile maxime, se va lucra in regim de lucru permanent, intr-un schimb de 10 ore/zi si 7 zile/saptamana, iar preturile practicate vor fi cu 30% mai scazute fata de nivelurile preturilor practicate pe piata.

Aprovizionarea cu material biologic necesar pentru obtinere productiei se face prin cumpararea acestuia de la o firma olandeza, cu care societatea noastra are legaturi inca de la infiintare.Societatea are o activitate de in domeniu de peste 5 ani, detine 15 ha de teren care sunt cultivate cu diferite specii foricole.Din aceste 15 ha, 10 ha sunt acoperite de un complex de sere.

Societatea este amplasata aproape de drumul national 58, care face legatura cu orasele Roman si Pascani, care constitiue piete de desfacere a marfii.Societatea are puncte de defacare in principalele orase din tara.

Se va putea realiza bransarea la conducta de gaz metan ce va trece prin localitate, societatea fiind deja bransata la reteaua de energie electrica si la reteaua de apa si de canalizare.

Exista perspective de extindere pentru aceasta afacere peste hotare, deoarece florile obtinute de societatea noastra sunt foarte apreciate datorita calitatii deosebite si a pretului scazut.

Prezentarea societatii

S.C.”MADĂLIN”S.A. Letcani este o societate pe actiuni cu un capital social social de 600.000.000 lei, cu o activitate de peste 5 ani, fiind infiintata la data de 04.01.1996 si este inregistrata la registrul comertului din judetul Iasi sub numarul J38/2762/1996.

S.C.”MADĂLIN”S.A are un singur actionar care detine 100% din partile sociale, reprezentat prin d-l ing.Vasilache Mădălin Leonard-Emilian.In cei 5 ani de activitate firma s-a ocupat cu cultivarea si defacerea de specii floricole pe diferite piete din Romania, vanzarea produselor facandu-se en gros si en detail.

Rezultatele financiare ale societatii sunt o cifra de afaceri de 20 de miliarde lei, o rata a profitului de 30% si o rata a lichiditatii buna.In prezent societatea angajeaza muncitori necalificati de pe raza comunei Halaucesti.

Afacerea propusa

Pentru investirea profitului acumulat in cei 5 ani de activitate societatea intentioneaza sa se dezvolte si sa inlocuiasca actuala centrala termica, care functioneaza pe baza de pacura, cu una pe baza de gaz, care este mai performanta si mai eficienta din punct de vedere economic.Dezvoltarea societatii consta in introducerea de noi specii de flori si in marirea pietei de desfacere.

Obiective

Societatea isi propune pentru primul an de activitate urmatoarele:

-crearea unei noi clientele si pastrarea celei actuale prin cultivarea de noi rase si specii floricole;

-realizarea unui grad de utilizare a capacitatii de productie de 100%;

-obtinerea de produse de foarte buna calitate si cu desfacere sigura;

-realizarea unei campanii publicitare pe plan local si national.

Fisiere in arhiva (1):

  • Programarea si Organizarea Activitatii pentru SC Madalin SA.DOC