Tehnici Culinare - Pensiunea Katharina

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Tehnici Culinare - Pensiunea Katharina.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 26 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domenii: Agronomie, Turism

Extras din document

Cazare in Zona Bran Moeciu cu posibilitati de pensiune completa la Restaurantu traditional specific zonei Bran - Moeciu, pensiunea Katharina, este locul de cazare unde veti gasi linistea si intimitatea de care aveti nevoie.

Pensiunea dispune de o capacitate de cazare de 33 locuri (camere de lux 24 metri patrati), din care:

- camere cu pat dublu, baie proprie si balcon.

- camere triple, baie, balcon

Filmul cu Pensiunea Katharina Bran

http://www.youtube.com/watch?v=frxFAu1868s

Conditiile de cazare sunt la cel mai inalt nivel calitativ. Interioarele frumos lambrisate, camerele mari si luminoase, baile dotate modern sunt toate garantia unei vacante perfecte intr-o atmosfera rustica. De precizat ca fiecare camera, precum si living-ul, sunt dotate cu televizor legat la reteaua TVS.

Pensiunea Katharina este echipata cu incalzire centralizata, fiind disponibila in orice moment al anului. Ne dorim sa asiguram confortul maxim tuturor clientilor cazati la pensiunea noastra.

La parter se gaseste restaurantul cu o capacitate de 80 locuri ideal pentru mese festive, botezuri, sau orice tip de evenimente.

Pentru a oferi o gama de servicii complete celor care doresc sa-si petreaca un sejur in zona Bran - Moeciu, pensiunea Katharina pune la dispozitie clientilor sai un teren de joaca pentru copii, sala de aerobic si forta, tenis de masa, biliard.

Curtea foarte larga este ideala atat pentru copii, cat si pentru adulti dand oaspetilor un sentiment de libertate. In spate se afla o gradina cu pomi fructiferi si iarba verde unde se pot organiza petreceri cu gratar si berbec la protap. Servim palinca, branza in burduf de brad si orice specialitate a zonei Branului la cererea turistilor.

Oferta Speciala

Pensiuna Katharina Bran, clasificare 4 Margarete, asezata la ca.800 metri fata de Castelul BRAN-Dracula este adecvata pt. Conferinte, Seminare, Team Building Bran, Training si Mese Festive, Nunti cu mancaruri traditionale,.

Pe langa conditiile de cazare la Bran oferite turismului individual sau de grup, pensiunea noastra este deseori gazda evenimentelor de tipul Team Building, Training, Conferinte, Mese Festive cu mancaruri traditionale. .

Cazare Bran la Pensiunea Katharina include conditii de excelente de cazare si masa, cazare pensiune completa.

Cazare Pensiune

Pensiunea Katharina - Bran, pune la dispozitia turistilor interesati de cazare in zona Bran - Moeciu cele mai modern echipate camere, cu dimensiuni de lux (24 de metri patrati) dupa cum urmeaza :

• camere cu pat dublu, baie proprie si balcon

• cu baie proprie si balcon

Fisiere in arhiva (1):

  • Tehnici Culinare - Pensiunea Katharina.doc

Alte informatii

USAMV BUCUREȘTI FACULTATEA: Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală Inginerie si Management în Alimentaţie Publică şi Agroturism