Crestere 10000 Capete Pui de Carne

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Crestere 10000 Capete Pui de Carne.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier pptx de 21 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Alte Domenii

Extras din document

Introducere

Importanţa creşterii păsărilor pentru carne

Datorită calităţilor ei nutritive, precum şi a costurilor de producţie reduse, carnea de pasăre a câştigat un loc important între alimentele de origine animală.

Cerinţele crescute de carne de pasăre au determinat dezvoltarea într-un ritm deosebit de rapid a acestei ramuri zootehnice.

Carne albă de pui conține: Proteine 57%, Acizi graşi

nesaturaţi 30 %, Saturaţi 13 %, kcalorii pe 100 g carne 204.

Datorită cerinţelor crescute de carne de pasăre, am decis să înființez o fermă de creștere a 10.000 capete de pui de carne Ross 308 .

Construirea halei cu suprafața de 1.000 m² cu regimul de înalțime de 3,80 la coamă, în interior se vor amplasa utilajele și echipamentele speciale, cu o densitate de 10pui/m².

Infrastructura se va realiza într-un singur sistem fundații izolate din beton armat sub stâlpi metalici și grinzi de fundare perimetrale.

Suprastructura este compusă din structură metalică și cadru metalic.

Acoperiș – în 2 ape, cu panouri tip sandwich, cu izolație termică in funcție de necesitățile tehnologice, montate pe pane metalice.

Pereții sunt din panouri sandwich cu spuma poliuretanică cu grosimi de 80 mm montate pe rigle metalice.

Pereții și tavanul - cu suprafețe netede, ușor de curățat și dezinfectat, durabili și impermeabili, de culoare deschisă, din panouri termoizolante.

Utilaje

SISTEM FURAJARE CU HRĂNITORI – 4 buc

Asigură accesul fiecărui pui la necesarul de furaj. Sistemul va fi unul durabil, uşor de întreținut şi curățat dotat cu dispozitiv anticățărare păsări.

Toate părțile sunt confecționate din oțel inoxidabil, oțel galvanizat sau material plastic de înaltă densitate cu excepția spiralei.

Nivelul de furaj din fiecare hrănitoare poate fi ajustat cu uşurință ceea ce va duce la o conversie mai bună a hranei.

Pentru prevenirea loviturilor la piept hrănitoarele pot fi montate oscilant pe tub.

LINII DE ADĂPARE CU NIPLU PICURĂTOR-5buc

Asigură furnizarea unui debit mărit de apă puilor.

Modelul de niplu va fi unul de calitate superioară cu ac gros din oțel inoxidabil, cu acționare laterală de 360°, fără garnitură, fără arc.

Sistemul constă per linie din: Set de pornire cu regulator de presiune pentru ajustarea fină a presiunii pe linie de adăpare, inclusiv aerisitor de capăt, anticățărare păsări, filtru decantor, dozator de medicamente, apometru cu contacte electrice.

Tuburi de adăpare cu secțiune dreptunghiulară. Complet cu nipluri, cupe, conectori, tub de stabilizare, suspendare şi componente de conectare.

Fisiere in arhiva (1):

  • Crestere 10000 Capete Pui de Carne.pptx