Indicatori Fiabilitate si Mentenanta

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Indicatori Fiabilitate si Mentenanta.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 53 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 8 puncte.

Domeniu: Alte Domenii

Cuprins

Partea I-a. Caz concret de rezolvare
2. Aplicarea metodelor, sistemelor, tehnicilor şi instrumentelor în managementul calităţii aplicate în studiul fiabilităţii, mentenabilităţii, dar şi activităţii de mentenanţă în cadrul unei organizaţii.
2.a. Metoda experimentului factorial;
2.b. Metoda analizei dispersionale;
2.c. Metoda analizei regresionale.
Notă:
Studenţii vor utiliza cele 3 (trei) metode de la punctele 2.a, 2.b, 2.c, având la dispoziţie un tabel cu date experimentale expus în continuare. Ulterior studenții vor utiliza și alte tabele cu date experimentale.
Studenţii vor utiliza un pachet software specializat.
Partea a II-a
3. Probleme de analiză a fiabilităţii unui produs;
4. Probleme de calcul al fiabilităţii previzionale a unui produs;
5. Probleme legate de funcţionarea utilajelor.
Notă:
Studenţii vor utiliza și materialele bibliografice

Extras din document

Histograme

Graficul reprezina valoarea maxima a coeficientului de pb din pulberi in suspensie pe o scara de la 0 la 8.Graficul ne arata cum urca curba de la 0 pana la valoarea maxima 5 si apoi scade iar la 0.Valoarea ,maxima o intalneste aproape de 0.0002.

Graficul ne prezinta valoarea maxima de precipitatii pe o scara de la 0 la 8.Valoarea maxima se intalneste aproape de coeficientul 2.Curba urca si coboara foarte lin in jurul valoriilor de 60..70 unde se intalneste valoarea max

Graficul reprezinta valoarea maxima intalnita in jurul valorii de 1017 pe orizontala a presiunii atmosferice iar pe verticala valoarea maxima se intalneste in dreptul valorii 1,pe o scara de la 0 la 3.

Graficul ne prezinta valoarea maxima atinsa de procentele de umiditate in jurul coeficientului 4 pe verticala pe o scara de la 0 la 6 si in jurul coeficientului 70 pe orizontala pe o scara de la 45 la 100 %.

Graficul ne prezinta valoarea maxima a coeficientului de pulberi in suspensie pe o scara de la 0 la 5 pe verticala si pe orizontala o scara de la 0.00 la 0.09.Valoarea maxima o intalnim in apropierea coeficientului 3.

Graficul ne prezinta pe o scara de la 0 la 5 pe verticala si o scara de la 0 la 8 pe orizontala,valoarea maxima atinsa de viteza vantului in jurul valorii de 3 pe verticala si intre 4 si 5 pe orizontala.

Scatterplots

Graficul ne prezinta legatura intre pulberi in suspensie si procent umiditate.Se observa o crestere din jurul valorii apropiate de 0.04 pana la o valoare mai mare de 0.05

Graficul ne prezinta valoarea maxima atinsa in jurul coeficientului 0.00015 a pb din pulberi in suspenie si se observa o crestere pana la valoarea de 0.00022.Cresterea prezentata s-a realizat in corelatie cu procent umiditate.

In acest grafic ne este prezentat o crestere foarte lina de la valoarea cuprinsa intre 0.04 si 0.05 pe o scara de la 0.01 la 0.09 pana la o valoare apropiata de 0.05.Graficul ne face corelatie intre pulberi in suspensie si presiune atmosferica.

Fisiere in arhiva (1):

  • Indicatori Fiabilitate si Mentenanta.doc