Plan de afaceri Love Tabacco

Proiect
7/10 (1 vot)
Ă
Domeniu: Alte domenii
Conține 1 fișier: pptx
Pagini : 19 în total
Mărime: 1.23MB (arhivat)
Publicat de: Larisa N.
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

Numele si logo-ul

Numele firmei : LOVE TABACCO S.R.L

Logo-ul nostru este unu simplu cu un mesaj :

ORGANIGRAMA FIRMEI DE EXERCITIU

MISIUNEA NOASTRĂ

Satisfacea cerințelor clienților reprezintă misiunea noastră principală.

Urmărim îmbunătățirea continuă a performanțelor și a calității serviciilor oferite , pe baa observațiilor și a sesizărilor clienților.

Asigurăm toate resursele necesare, inclusiv instruirea și pregătirea continuă a personalului, pentru dezvoltarea competențelor profesionale și a abilităților de a oferi servicii de cea mai bună calitate.

Astfel, urmărim: satisfacerea cerințelor clienților; crearea unui mediu intern favorabil dezvoltării, menținerii și motivării capitalului uman; prevenirea poluării mediului înconjurător și instruirea angajaților pentru protecția mediului; asigurarea resurselor umane, financiare, materiale, tehnice și informaționale pentru realizarea obiectivelor propuse; stabilirea și menținerea unor relații reciproc avantajoase cu furnizorii și clienții.

Suntem conștienți că prin natura activităților pe care le desfășurăm generăm un anumit impact asupra mediului, impact pe care îl controlăm și îl reducem permanent.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Viziunea noastră e de a deveni prima alegere a clientului autohton in materie de tutun de cea mai buna calitate si de a genera trenduri pe piata locala de specialitat.

Suntem o cimpanie consecventa si transparenta si dorim sa devenim un producător de top pe piata de articolelor de tutungerie din România.

CIFRA DE AFACERI PLANIFICATĂ

Dorinta noastră este de a avea un profit cat mai mare pentru firma noastra , mai ales în primul an , și in viitor sa creste cu cat mai mult la cifra de afaceri . Idee de a comercializa tigari ne-a venit dupa ce am vazut ca persoanele care fumeaza cresc pe zi ce trece.

CIFRA DE AFACERI PLANIFICATĂ

COTA DE PIATA PLANIFICATA

Ne dorim ca cota de piata sa fie una cat mai mare pentru firma noastra , si sa atragem mai bine de 50% dintre fumatori catre produl nostru , pe care noi il face , ca sa satisfacem nevoile clientului .

Conținut arhivă zip

  • Plan de afaceri Love Tabacco.pptx

Ai nevoie de altceva?