Prezentare SC Tabco Campofrio SA

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Prezentare SC Tabco Campofrio SA.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 10 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 10 puncte.

Domeniu: Alte Domenii

Extras din document

PROGRAMUL MEU IN CADRUL FIRMEI SC TABCO CAMPOFRIO SA

Principala ocupatie a fost de prezentare si promovare a imagini firmei si a produselor care erau deja cunoscute dar si a produselor noi aparute pe piata Imi desfasuram activitatea de luni pana vineri si pe tot parcursul zilei.

In primele doua zile am fost insotita de agentul de vanzari Eftimie Angela de pe zona Valcea al SC TABCO CAMPOFRIO SA timp in care am prelut comenzi de la vanzatori din reteaua de magazine cu care SC TABCO CAMPOFRIO SA are contracte,am invatat sa promavez un produs nou atat prin prezentarea lui vanzotorului dar si direct clientilor deoarece se facea semplimg la fiecare produs nou care aparea pe piata program in care clienti aveau posibilitatea sa deguste produsul respectiv si sa se convinga singuri de gustul deosebit si totodata natural al produselor oferite de Campofrio.

In urmatoarele doua zile am mers singura in magazinele in care Campofrio isi avea prezente produsele de data aceasta pentru a verifica termenele de valabilitate,am aranjat vitrina am facut rapoarte cu stocul de marfa aflata la raft si am impatit pliante cu un produs care urma sa iese pe piata in urmatoarele doua zile.

In saptamana urmatoare am mers la depozitul regional din judetul Dolj de unde SC TABCO CAMPOFRIO SA transmitea marfa in alte patru judete de pe zona Olteniei si anume Olt,Valcea,Tg Jiu si Mehedinti

Aici am invatat cum se realizeaza o factura,un aviz dar si cum se face o factura de retur sau de minus prin care firma Campofrio acorda bonusuri in magazinele care realizau un targhet lunar adica reuseau sa cumpere o anumita cantitate de marfa.Cam acestea au fost preocuparile mele in toata perioada de practica.

PREZENTAREA S.C. TABCO CAMPOFRIO S.A.

Începând din 1990 ţara noastră traversează o nouă etapă, parcurge o perioadă de tranziţie de la o economie centralizată la o economie de piaţă liberă. În acest context, măsurile organizatorice şi legislative menite să creeze cadrul necesar pentru tranziţia de la economia de piaţă au condus la schimbări semnificative în viaţa întreprinderi.

Pentru ca întreprinderea să facă faţă noilor condiţii economice, ca ele să desfăşoare o activitate eficientă, este tot mai stringent necesară încorporarea viziunii de marketing în întreaga lor activitate.

Începând cu anul 1991, întreprinderile nu mai primesc sarcini şi indicaţii într-un plan centralizat, ci au dobândit autonomie, libertate de mişcare, condiţii largi pentru manifestarea iniţiativei, dar şi responsabilităţi suplimentare. În aceste condiţii este necesară stabilirea unei strategii de piaţă clare, realiste.

SCURT ISTORIC AL S.C. TABCO CAMPOFRIO S.A. ŞI MODUL DE CONSTITUIRE.

S.C. Tabco Campofrio S.A. este înfiinţată în anul 1996 ca societatea mixtă româno – spaniolă, având ca obiect de activitate principal producţia şi comercializarea produselor din carne.

Iniţial (1991) societatea s-a numit S.C. Tabco S.A., denumirea de S.C. Tabco Campofrio S.A. primind-o abia în anul 1996.

S.C. Tabco Campofrio S.A. avea obligaţia să desfacă produsele sale prin reţeaua de magazine proprie, denumite Tabco şi utilizând mijloace proprii de transport, iar firma parteneră să trimită utilajele necesare producţiei şi să asigure know how –ul şi asistenţa tehnică.

Reţeaua de magazine Tabco, fără a fi o persoană juridică aparte, ci numai o marcă de comerţ, a comercializat en-gros următoarele produse: parizer şi paté din carne de pasăre şi din carne de porc, carne de pasăre şi de porc, organe de vită şi porc proaspete, salamuri, brânzeturi, lactate, conserve de legume ş.a.m.d.

Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentare SC Tabco Campofrio SA.doc

Alte informatii

UNIVERSITATEA ,,CONSTANTIN BRANCOVEANU" FACULTATEA DE STIINTE JURIDICE ADMINISTRATIVE SI ALE COMUNICARI