Proiect de Initiere si Dezvoltare al unui Sistem de Management de Mediu pentru o Statie de Compostare

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Proiect de Initiere si Dezvoltare al unui Sistem de Management de Mediu pentru o Statie de Compostare.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 43 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Mircea Barbuceanu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Alte Domenii

Extras din document

Prezentarea generală a activității şi structurii SC.COMPOST.SRL:

Proiectant general

SC. BIO CONSULTING, Str. Banatului, Nr. 12, Bl B6A, Sc. B, Ap. 3, Pitești, Telefon 0244580939, Fax: 0244580956, email: bioconsulting@yahoo.com, website: www.bioconsult.ro.

Beneficiarul proiectului:

SC.COMPOST.SRL, societate privată.

Adresa sediu social: str. Bradului, nr.15, sat. Dealul Mare, com. Vedea, jud. Argeș.

Tel: 0248 372321.

Email: office@compost.ro www.compost.ro

Număr de înregistrare în registrul comerțului: J03/111/2013, CUI: R11113333.

Punct de desfășurare a activității str. Bradului, nr.15, sat. Izvorul, com. Vedea, jud. Argeș.

Localizare geografică

Comuna Vedea este situată în partea de vest a judeţului Argeş, pe drumul naţional 63 B, la cca 30 km de Municipiul Piteşti. Se învecinează la nord cu comunele Uda şi Cocu - judeţul Argeş, la sud cu comuna Bărăşti - judeţul Olt, la est cu comunele Poiana Lacului şi Săpata - judeţul Argeş, iar la vest cu comunele Făgeţelu şi Spineni - judeţul Olt.

Teritoriul său cuprinde bazinul pârâului Vediţa şi Boul afluent principal al pârâului Vediţa şi face parte din unitatea geomorfologică a platformei Cotmeana.

Relieful este colinar şi are o altitudine medie de 325-375 m fiind presărată cu mici cuvete depresionare, văi şi interfluvii plate, favorabile activităţilor agricole specifice zonei precum şi amplasării de locuinţe şi diferite obiective de producţie.

Clima este temperat-continentala, cu diferențe în funcție de unitatea de relief, cu temperaturile aerului variabile, cu 170 zile fără îngheţ, cu precipitații repartizate neuniform, cu vanturi din vest si nord-vest sau din sud, sud-est.

Suprafața utilizată pentru desfășurarea activității

Suprafața desfăşurării activității se află în nordul satului Izvorul, la o distanţă de 1000m faţă de cea mai apropiată așezare umană. Se întinde pe 1050 m2, dintre care 477 m2 sunt destinați plasării platformei tehnologice cu rigole pentru compost, 435 m2 destinați halelor de depozitare a deșeurilor organice si a instalației de ventilare şi aerisire, 17m2 pentru birouri, 10m2 spațiu destinat grup sanitar, vestiar şi spațiu servit masa, 100 m2 garaj pentru echipamente, bazin de levigat 9m 2 , 2m 2 centrală termică cu gaze naturale pentru încălzirea spaţiilor destinate birourilor.

Activitate desfăşurată

Compostare deșeuri organice (COD CAEN3832)

Personalul este format din 26 de angajați

Organigrama administrativă actuală este următoarea:

Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect de Initiere si Dezvoltare al unui Sistem de Management de Mediu pentru o Statie de Compostare.docx