Proiect Ergonomie

Imagine preview
(6/10 din 3 voturi)

Acest proiect trateaza Proiect Ergonomie.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 22 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Valentin Nedeff

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Alte Domenii

Cuprins

Profilul companiei : Informatii de baza - pag. 1
Departamentul de marketing - pag. 3
Organigrama firmei - pag. 4
Organigrama departamentului de marketing - pag. 5
Curriculum Vitae - pag. 6
Fisa de post – Director de marketing - pag 9
Ergonomia locului de munca – Structura si amenajare - pag. 11
Analiza ergonomica a locului de munca - pag. 12
Chestionar de analiza ergonomica - pag. 14
Chestionar concept de produs - pag. 17
Concluzii - pag. 19

Extras din document

Prezentare companie

Nume comapnie: SC MEDPID SRL

Domeniu de activitate: AGROTURISM

Produse&Servicii: cazare&asigurarea tratamente cu ape termale

Locatie: TIMISOARA – sat SANMIHAIU nr 120

Nr angajati : 40

Piete: piata principala :ROMANIA

Piata secundara: datorita faptului ca Romania detine peste o treime din numarul total de izvoare de apa termala din Europa societatea noastra doreste ca piata secundara si intreaga Europa.

Detalii despre complexul turistic:

Sanmihaiu Roman este o comuna din Timis, aflata la doar 10 kilometri de Timisoara. Comuna alcatuita din trei sate - Sanmihaiu Roman, Utvin si Sanmihaiu German - are un potential turistic si investitional demn de invidiat. Apele termo-minerale descoperite in cel mai mic dintre satulete, Sanmihaiu German, au proprietati miraculoase si o temperatura unica chiar si in intreaga Europa. Descoperite in urma cu aproape 30 de ani, pe cand se incerca forarea unor puturi petroliere, apele de aici au inceput sa fie exploatate cu predilectie in ultima perioada. Complexul nostru turistic detine un strand modern acoperit utilat ultramodern in care personalul medical acorda ajotor oricarui client.

ATRIBUTIILE DEPARTAMENTULUI DE MARKETING

Departamentul de marketing are ca principale atributii prospectarea pietei interne si externe, enuntarea de propuneri privind structura volumul şi esalonarea produselor realizate, propunerea modalitatilor de accelerare si sporire a volumului vanzarilor departamentul de marketing are nevoie de o serie de informatii provenite din mediul intern şi mai ales cel extern firmei. Analizele curente în marketing elaboreaza caracterizari cantitative pentru variabile semnificative precum potentialul pietei, vanzarile, costurile şi investitiile pe baza carora sunt adoptate deciziile în domeniul politicilor mixului de marketing. Aceste date sunt punctul de plecare pentru estimatiile care constituie criterii de selctionare a strategiilor pentru diferitele actiuni de marketing.

Datele care sustin aceste previziuni nu sunt la fel de precise cum sunt calculele care le prelucreaza. În primul rand datele referitoare la marimea pietei şi vanzari nu sunt cunoscute cu certitudine. Din acest motiv nici costurile nu pot fi anticipate cu precizie deoarece ele sunt profund influentate de scara productiei respectiv a vanzarilor.

Prin aceste aplicatii se urmareste orientarea deciziilor în primele faze ale proiectelor de marketing prin analizarea strategiilor alternative în vederea identificarii şi evaluarii riscurilor comportate de incertitudinile previziunilor si de reactiile pietei fata de propriile actiuni. Se urmareste sa se reduca nevoia de amanare a luării unei decizii si de asteptare a procurarii unor informatii "perfecte" pe baza carora sa poata fi selectionată o strategie de marketing. Analiza incertitudinii si riscului permite şi fundamenteaza adoptarea unei decizii, deoarece foloseste metode cantitative pentru prognozarea consecintelor actiunilor în diferite situatii.

Metodele cantitative pentru evaluarea riscului mangerial în domeniul marketingului au evoluat de la cele convetionale, construite prin tehnici analitice, până la domeniul metodologic actual denumit analiza riscului si bazat pe tehnica simularii, permisa de dezvoltarea tehnicii de calcul.

Fig.1

STRUCTURA DEPARTAMENTULUI DE MARKETING:

Fig.2

***********************

F 29.05.1986 necasatorit

Adresa: **********************

Permis conducere: Cat.B,

obiectiv

angjarea pe un post ce ma satisface atat in planul carierei cat si in planul financiar

Tip job: Full time

Oras de lucru: Bacau

Nivel Cariera: Manager/Executive Position

Disponibil: oricand

experienta

Shop MANAGER 22.10.2006 - prezent

Firma:s.c pretex trade s.r.l

Oras lucru: Bacau

Salariu: CONFIDENTIAL

Departament: sales/vanzari/comert

Domeniu Activitate Firma: 20 angajati,societate are contract de franciza cu cei de la adidas(reprezentand un magazin) si cu cei de la puma si nike(reprezentand un alt magazin)

Responsabilitati:

-rapoarte zilnice privind munca echpei

-conducerea,supravegherea precum si gestionarea muncii echipei

-monitorizare permanenta a stocului

-controlul si verificarea inventarului

Recomandari:

Corodeanu Claudia-director resurse umane

Realizari:

Incadradea in aceasta societate la inceput ocupand postul de casier am promovat si am ocupat fiecare treapta a piramidei ierarhice a firmei astfel mi-am demonstrat capacitatile de lider precum si capacitatile organizatorice. Precizez faptul ca societatea in momentul angajarii mele avea ca punct de lucru doar un magazin am progresat o data cu extinderea afacerii iar in prezent societatea poseda 4 magazine una in regim de franciza(ADDIDAS) iar cele 3 magazine in care societatea comercializeaza produse de la nike si puma.

Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect Ergonomie.doc