Raport de Practica

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Raport de Practica.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 6 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Alte Domenii

Extras din document

1.Identificare

2.Obiect de activitate

Process Solutions este o companie ce ofera outsourcing de servicii contabile. A fost fondata, la origine, ca divizie a Arthur Andersen Worldwide în Ungaria. Dupa separarea de aceasta, au activat ca furnizor complet independent.

Pe vremea când Arthur Andersen Worldwide înca mai activa, era una din cele Big 5 companii de acest gen din lume alaturi de PriceWaterhouseCoopers, Deloitte&Touche, KPMG si Ernst&Young.

Activitatea de baza consta în furnizarea de servicii financiare si de contabilitate. Nivelul serviciilor se extinde deasupra informatiilor precise, la timp de care orice firma are nevoie si la care se asteapta.

Serviciile pe care le ofera sunt:

-Contabilitate

-Taxe

-State de plata

-Rapoarte statutare

-Rapoarte de management

-Unificare

-Raportari IFRS, US GAAP

-Procesarea tranzactiilor de volum mare

-Planificare, bugetare, control

-Implementare Sarbanes Oxley

-Fast clen-up

-Start-up support

-Training-uri: IFRS

-Lichidari

-Consultanta

-Plasare de personal

3.Unde

Process Solutions îsi ofera serviciile companiilor internationale care activeaza pe teritoriul Ungariei. Printre clientii sai se numara: Avaya, BMW, British Telecom, Caterpillar, Coca-Cola, Daewoo, Hochtief, Lufthansa, Marriott, Maxell, MOL, Reuters, Schering Plough, Schneider Logistics, TMI, UPC, Wizz Air, samd.

4.Forta firmei

Process Solutions detine 35% din piata în strânsa concurenta cu TMF, firma care si-a format deja o retea în aceasta parte a Europei. Cei Patru Mari nu reprezinta competitori deoarece nu ofera acelea si servicii. Spre exmplu PS ofera servicii de contabilitate dar nu si audit. Acesta din urma este realizat, de obicei, la marile companii, de unul dintre cei Patru Mari. O firma din acest domeniu nu le poate oferi pe amândoua, nu poate presta servicii de contabilitate si audit în acelasi timp.

5.Ce-si propune firma

La momentul Iulie 2005, Process Solutions dorea sa se extinda în Europa Centrala si de Est. Obiectivul sau era acela de a-si forma o retea în aceasta parte a Europei pentru a deservi cele mai mari companii care îsi desfasoara activitatea în zona. Ideea pornise chiar de la clientii PS deoarece acestia doresc sa fie deserviti la fel de bine si în celelalte tari unde au puncte de lucru.

In acest scop a ales patru tineri din tari ale Europei Centrale si de Est care sa prospecteze piata în cautarea unor parteneri de afaceri.

6.Organigrama

La momentul iulie 2005, PS arata în felul urmator:

Fisiere in arhiva (1):

  • Raport de Practica.doc