Sisteme Expert in Luarea Deciziilor

Imagine preview
(8/10 din 2 voturi)

Acest proiect trateaza Sisteme Expert in Luarea Deciziilor.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 25 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Alte Domenii

Extras din document

Prezentare generala

Tema mea este Timisoara  vânzari si închirieri de apartamente. Am ales aceasta tema deoarece m-am gândit ca pornind de la activitatea unei agentii imobiliare as putea crea un sistem care sa fie util în luarea deciziilor de cumparare sau închiriere a unui apartament. Mi-am dorit ca orasul sa fie Timisoara, pentru ca acesta este orasul nostru. Pentru ca sa aflu mai multe detalii utile în realizarea proiectului am folosit informatii de pe doua situri ale unor agentii imobiliare care îsi desfasoara activitatea si în Timisoara. Siturile sunt: http://www.dan-ramona-imobiliare.ro/ si http://www.casadomi.ro/ .

Cum este gândit sistemul?

În primul rând am un tabel principal cu apartamente din Timisoara care sunt de vânzare sau de închiriat. Fiecare apartament are anumite caracteristici: o fotografie, zona în care este situat, numarul de camere, etajul, tipul locuintei (decomandata, semidecomandata, nedecomandata), suprafata, pretul (de cumparare sau de închiriere), daca detine sau nu gaz, canalizare, apa, cablu TV, gresie, faianta, parchet, telefon, termoficare, încalzire centrala. De asemenea am inclus si o rubrica în care sunt prezentate si alte informatii despre apartamente.

Utilizatorul va trebui sa-si exprime diversele optiuni pe care le are: daca doreste sa cumpere sau sa ia cu chirie un apartament, numarul de camere, zona în care doreste sa fie situat apartamentul, tipul locuintei, etajul, ce utilitati ar dori sa aiba (gaz, apa, încalzire centrala&). În final el va preciza suma de care dispune pentru achizitionarea sau închirierea apartamentului.

Programul urmareste liniile din tabel si în functie de optiunile alese de utilizator ofera anumite scoruri pentru fiecare apartament.

În cele din urma se vor afisa primele zece apartamente care au obtinut cele mai mari scoruri. În acest moment utilizatorul are posibilitatea sa aleaga apartamentul care i-ar conveni cel mai mult.

Consider ca este un program util mai ales pentru cei carora le este greu sa ia decizii, mai ales pentru ca la final îi vor fi prezentate atât imagini din apartamentele care corespund celor mai bune alegeri, cât si caracteristicile fiecarui apartament. În plus, se mentioneaza si care caracteristici nu corespund cerintelor sale. Astfel el va putea alege cea mai buna varianta cunoscând toate detaliile legate de apartament. Singura sarcina pe care mai trebuie sa o îndeplineasca este sa mearga sa vada apartamentul la fata locului.

Fisiere in arhiva (1):

  • Sisteme Expert in Luarea Deciziilor.doc

Alte informatii

E o aplicatie la informatica, mai exact la disciplina Sisteme expert.