Sisteme Moderne de Salvare a Persoanelor din Cladiri Inalte si Foarte Inalte in Situatii de Urgenta

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Sisteme Moderne de Salvare a Persoanelor din Cladiri Inalte si Foarte Inalte in Situatii de Urgenta.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier pptx de 23 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Lect. univ. drd. ing. lt. col. Alin-Ionel MOCIOI

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Alte Domenii

Extras din document

Clădire înaltă - construcţiile în care pardoseala ultimului cat folosibil este situată la o înălţime de 28.00 m sau mai mult, deasupra nivelului terenului accesibil autospecialelor de intervenţie ale pompierilor (cu excepţia blocurilor de locuinţe cu P+11 etaje şi a unor turnuri care nu sunt destinate pentru adăpostirea oamenilor)

Clădire foarte înaltă - construcţiile în care pardoseala ultimului cat folosibil este situată la o înălţime de 45.00 m sau mai mult, deasupra nivelului terenului accesibil autospecialelor de intervenţie ale pompierilor.

Din punct de vedere constructiv propagarea incendiilor în interior este evitată sau în cel mai rău caz redusă mult prin compartimentare, respectându-se prevederile constructive din reglementările în vigoare

Faţadele sunt şi ele realizate în aşa fel încât să limiteze propagarea incendiilor prin exterior prin prevederea în anumite situaţii a unor deflectoare de flăcări dar care pot împiedica în mod substanţial operaţiunea de salvare a persoanelor şi de realizare a dispozitivelor de intervenţie

Fisiere in arhiva (1):

  • Sisteme Moderne de Salvare a Persoanelor din Cladiri Inalte si Foarte Inalte in Situatii de Urgenta.pptx