Studiul Pietei - Mountain Biking

Imagine preview
(9/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Studiul Pietei - Mountain Biking.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 3 fisiere doc, ppt de 9 pagini (in total).

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: prof. Niculae Mihaita

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Alte Domenii

Extras din document

Daca vrei sa traiesti senzationalul, sa ai sentimente de frica imbinate cu intrebarea: “Oare ce s-ar putea intampla daca vei cadea?”, atunci cumpara un mountain bike si pleaca in calatorii. Descopera frumusetile nebanuite ale muntelui sau de ce nu inscrie-te la firma noastra ”PENTRU TINERI” si vino sa te distrezi si sa te antrenezi alaturi de noi si poate mai tirziu vei fi printre campionii acestui sport. O echipa dinamica, entuziasta si extrem de ambitioasa doreste sa va convinga prin profesionalism si creativitate ca: ATUNCI CAND INCERCI, TOTUL ESTE POSIBIL

Facem turism si sport-extrem, transformam vacantele obisnuite in posibilitati de depasire a limitelor si oferim sansa descoperirii unor senzatii tari, de neuitat.

Oferta noastra include :

- Excursii pentru practicarea sporturilor numai in Romania

- Cazare si pensiune completa in cele mai bune locatii

- Transport in conditii maxime de confort si siguranta cu avionul, trenul sau autocarul

- Activitati de sport-extrem : mountain biking

- Asigurarea echipamentului

Strategia noastra de piata este una de dezvoltare a cererii, concentrata, raportandu-se la un numar limitat de segmente de clienti. Ne bazam pe o strategie de produs de diferentiere calitativa fata de oferta concurentei, acest aspect fiind deosebit de important pentru firma noastra; urmarim garantarea unui nivel inalt de siguranta si calitate a echipamentului, pentru a mentine si creste increderea clientilor. Politica de pret este orientata in primul rand dupa costuri, bazandu-se pe raportul calitate-pret. Preturile pentru biciclete pornesc de la aproximativ 200 euro si pot depasi cateva mii de euro, in functie de tip si dotari.

Noi am descoperit ca totul este mai frumos cand esti in natura.

Si nu uita: Atunci cand incerci, totul este posibil!!!!

In continuare am vrea sa va prezentam sportul cu care ne mandrim, deoarece in ultima vreme s-au inscris cei mai multi candidati pentru practicarea acestuia, candidati care nu s-au limitat aici si s-au dus mai departe participand la diverse concursuri castigand premii importante. Sportul despre care am vorbit mai sus este MOUNTAIN BIKING-UL.

Sport abia cunoscut in Romania pana nu de mult, mountain biking-ul are si la noi din ce in ce mai multi adepti. Sunt insa extrem de putini aceia de la care puteti deprinde secretele acestui sport pe cat de solicitant, pe atat de sanatos si placut, mai cu seama in conditiile in care din ce in ce mai multi oameni cauta mijloace de a evada din rutina si poluarea vietii citadine. Dar mountain biking-ul nu este o simpla plimbare cu bicicleta pe munte. Sau, mai bine zis: Nu este deloc simplu sa te plimbi cu bicicleta pe munte.

Actiunea mountain biking este o distractie pe cinste si include capacitati tehnice si fizice foarte bune.

O plimbare pe munte, sau pe drumurile de tara cu bicicleta este oricand una incantatoare. In afara de privelistile ce ti se ofera mai intra in calcul si sentimentul pe care ti-l provoaca aceasta calatorie, pe carari si drumuri dificile; unde atat omul trebuie sa se controleze pe el insusi, dar trebuie sa aiba un control total asupra bicicletei sale.

Aceste calatorii si intreceri cicliste sunt din ce in ce mai apreciate si la noi in tara, unde acest sport are di ce in ce mai multi practicanti.

Nu este usor sa incepi o astfel de cursa, dar pe masura ce te aventurezi pe drum, si pe masura ce simtul competitiei pune stapanire pe tine, ramai doar tu cu bicicleta ta. Aceasta este tot ce conteaza. Chiar daca participi la o cursa trebuie sa existe acea placere maxima a calatoriei, altfel nu vei putea niciodata sa castigi. Ca in orice alt sport trebuie sa ai inclinatie, sa iti placa ceea ce faci dar sa fii si foarte antrenat.

Oricat de usor ar parea sa participi la un astfel de concurs, nu este deloc asa. Unul din aspectele cele mai bune ale acestui sport este ca aproape oricine poate sa-l practice.Tot ceea ce trebuie e sa vrei sa te distrezi. Mountain biking inseamna diferite lucruri pentru fiecare dintre noi. Pentru unii, sportul acesta inseamna o descarcare a stresului unei lungi zile de munca. Mountain bike poate fi folosit pentru a iesi si a fi mai aproape de o lume care poate trece pe langa tine mai repede decat daca esti intr-o masina.

Fisiere in arhiva (3):

  • Studiul Pietei - Mountain Biking
    • Analiza SWOT proiect.doc
    • Proiect studiul pietei - prezentare ppt.ppt
    • Proiect studiul pietei.doc

Alte informatii

Economie Generala, ASE