Centrul de fitness Ada Fitness

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Centrul de fitness Ada Fitness.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 13 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Neculita Mihaela

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Antreprenoriat

Extras din document

Misiunea este sa ofere servicii de fitness convenabile si acesibile ca pret destinate atat femeilor cat si barbatilor.

Pt a oferi clientilor cele mai reduse costuri Centrul de fitness ADA va utiliza antrenori de fitness profesionisti care sunt certificati ca si antrenori profesionali aflati in excelenta conditie fizica si care au experienta si cunostintele personale pt a oferi acest serviciu. Ei vor avea trecutul personal care le va da abilitatea de a ajuta clientela spre a-si atinge tintele de fitness stabilite.

Centrul de fitness ADA va fi oferit la ArenaMall si va fi deschis de la 08 la 20:00,oferind un serviciu low cost si flexibil ca alternativa la cele scumpe localizate in afara orasului. Ne asteptam ca sa atragem o masa numeroasa de oamei orientati catre a-si imbunatati conditia fizica si rezidenti care sunt pregatiti sa munceasca din greu pentru sanatatea personala. Pt a atrage clientela vom folosi o gama redusa de publicitate , axandu-ne in principal pe retelele de socializare si metoda recomandarii de catre clientii existenti. Centrul de fitness ADA va fi unic nu numai in utilizarea instructorilor profesionisti certificati ce vor oferi de asemenea si sedinte personale clientilor care prefera un asemenea serviciu. Centrul de fitness ADA va fi strucutrat ca un parteneriat intre doamnele Tepelus Mirela si Lupusor Georgiana, asta insemnand ca Centrul de fitness ADA va fi o companie simpla,ce ii va permite sa creasca repede si fara costuri ridicate.

Tinte

Obiectivul companiei este sa devina profitabila in primele 3 luni și să crească într-un ritm rapid, dar ușor de gestionat.

1.2 Scopul

Scopul nostru principal este de a crea o comunitate dedicată fitnessului funcțional de elită. Obiectivul nostru lunar este de a genera cel puțin 20 de membri noi. Acest lucru ne va permite să devenim o afacere de fitness profitabilă.

Tintim sa deschidem si sa operam o noua uitate la capacitate maxima in primii doi ani cu un nr intre 150-200 de membri.

1.3. Obiective

Obiectivul principal al Centrului de fitness ADA este de a dezvolta o companie bazată pe produse și servicii care are ca scop depășirea așteptărilor clienților și creșterea producției.

- sa furnizeze consultanta initiala in alegerea programului in functie de starea de sanatate a fiecarui client

-sedinte de fitness personale sau de grup

- sfaturi in privinta sanatatii si a stilului de viata pentru clienti

- să exploateze pe deplin sectorul în ceea ce privește calitatea oferită și să se asigure că toți clienții se bucură de ceea ce li se oferă.

- Să reducă costurile, îmbunătățind în același timp calitatea și igiena.

- oferirea de oportunitati de angajare tinerilor din localitate, tineri care au dificultati in a obtine un loc de munca si implicit traiesc in saracie. !

-cresterea calitatii aptitudinilor anteprenoriale ale tinerilor din Bacau si pt a-i incuraja sa acceseze si sa utilizeze fonduri pentru Dezvoltarea Intreprinderilor pentru Tineret oferit de guvernul roman pentru a genera venituri, îmbunătățind astfel nivelul de trai.

1.4 Viziunea

Centrul de fitness ADA intenționează să fie cel mai mare centru de fitness din Bacau, atrăgând cel puțin 20-30 clienți noi în fiecare zi și apoi extinderea către celelalte județe învecinate din țară.

1.5. Misiunea.

Principala tinta va fi sa oferim servicii de calitate la un pret accesibil.

Satisfactia clientilor este vitala pt noi.

Cand suntem abordati de un client motto-ul nostru va fi: “Nu există trucuri, nici scuze, doar rezultate. “

Bunăstarea angajaților va fi la fel de importantă pentru succesul nostru.

Toți clienții vor fi tratați corect, cu tot respectul.

Fisiere in arhiva (1):

  • Centrul de fitness Ada Fitness.docx