Modelul Canvas - Pusculite electronice

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Modelul Canvas - Pusculite electronice.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 5 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Antreprenoriat

Extras din document

Descriere:

Fabrica de pușculițe inteligente dorește să introducă pe piață un nou concept de învățare rapidă pentru copiii de toate vârstele. Se adresează în principal familiilor moderne și are ca scop facilitarea manipulării banilor de către juniori. Totodată vine în ajutorul părinților care vor să-și educe copii folosind un smart device ce ajută la contorizarea banilor (monedelor în genere) și care reprezintă o metodă ușoară de manevrare a acestora (savings and spendings).

1. Piata - segmente de clienți

Produsul nostru se situează pe piața jucăriilor tehnologice din România, adresându-se familiilor moderne, principalii consumatori cărora ne adresăm fiind copiii de toate vârstele. Funcțiile și design-ul produsului variază în funcție de cerințele consumatorului, reușind întotdeauna să ne adaptăm după cerințele pieței.

Principalul competitor este Logo, în domeniul jucăriilor electronice și interactive, iar la nivel local deținem monopol de piață, fiind o campanie inovatoare în acest domeniu.

Principalele obiective pe termen lung sunt acaparea a minimum 40% din piața jucăriilor electronice și dezvoltarea la nivel internațional. Ne dorim să aducem un plus de valoare față de competitori prin noutate și eficiență la prețuri moderate.

2. Valoare adăugata

Valoare adăugată livrată clientului:

- Produs inovativ - spre deosebire de alte produse din categoria jucăriilor tehnologice, pușculițele electronice au un sistem inteligent ce ajută la contorizarea soldului disponibil și la facilitarea depunerii/retragerii banilor în/din aceasta

- Design - forma pușculiței diferă în funcție de preferințele consumatorului

- Securitatea banilor - sistem electronic dezvoltat de deținere a banilor (password check)

- Eficiență în manevrarea banilor(retragere și depunere) - se poate seta o limită de retragere a banilor (sumă maximă)

3. Surse de venit

Veniturile fabricii noastre constau în principal în vinderea produselor și în promovarea acestora. Reclamele reprezintă o modalitate primordială în crearea unei imagini corespunzatoare cerințelor clienților.

Alte venituri provin din :

- sponsorizarea unor activițăți pentru copii;

- participarea la diverse târguri expoziționale;

Fisiere in arhiva (1):

  • Modelul Canvas - Pusculite electronice.docx