Plan de afaceri Genți Pictate

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Antreprenoriat
Conține 1 fișier: pdf
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 2148
Mărime: 278.19KB (arhivat)
Publicat de: Dan C.
Puncte necesare: 7
Plan de afaceri pentru inceperea unei intreprinderi avand ca obiect de activitate crearea de genti pentru femei personalizate, pictate manual.

Cuprins

  1. 1, Rezumatul afacerii pag. 3
  2. 2. Descrierea afacerii pag. 4
  3. 3. Analiza SWOT pag. 6
  4. 4. Planificarea de marketing pag. 7
  5. 5. Planificarea Operațiunilor pag. 10
  6. 6. Management resurse umane pag. 11
  7. 7. Buget pag. 12

Extras din proiect

I. Rezumatul afacerii

OldFashioned SRL se naște din dorința de a aduce pe piața accesoriilor pentru femei un plus de autenticitate și culoare, astfel obiectul principal de activitate a societății este de a produce articole de marochinărie (genți, poșete, plicuri și alte asemena) personalizate în funcție de dorințele clientului ori prin alegerea de către client a unui șablon pe care îl punem la dispoziția acestuia. Atenția produselor noaste se îndreapta către persoanele de sex feminin dornice de a invesții în unicitate și totodată de a purta un accesoriu unic, care ca completeze armonios ținuta vestimentară și să satisfacă estetic privirea consumatorului.

În urma unor cercetări de piata am constatat o creștere a cifrei de afaceri a firmelor ce desfășoară acest tip de activitate și anume producerea de articole de marochinărie de la an la an.

Vânzarea articolelor de către OldFashioned se realizează, în prima instanță, prin intermediul unei platforme online și mai apoi dezvoltarea afacerii și într-un mediu offline.

Viziunea companiei este aceea de a creea un brand în acest domeniu, și de a ne lansa și pe plan internațional.

OldFashioned își propune ca în prima fază, să externalizeze producerea de articole de marochinărie în baza unei colaborări cu o fabrică producătoare de asemenea articole, în vederea testării pieței. Această colaborare urmând să fie realizată pe o perioadă de 365 de zile iar după încetarea colaborării, firma își propune să achiziționeze mașini de cusut necesare producerii unor asemenea articole punând baza unei mici fabrici în acest domeniu.

Pentru a demara această afacere am nevoie de: 14660 Lei

Obiectivul afacerii:

Creearea unei linii de producție distincte de cele clasice în domeniul marochinăriei. (realizarea unor produse din piele personalizate, unice, atât pe baza comenzilor cât și în serie precum: genți, portofele, poșete, plicuri și alte accesorii ce intră în domeniul marochinăriei)

II. Descrierea afacerii

1.Datele companiei:

1.1, Forma juridică de constituire: SRL (Societate comercială cu răspundere limitată)

1.2. Data înființării: Septembrie 2018

1.3. Capital social : 200 Lei

1.4. Domeniul de activitate:

C.A.E.N. principal: 1512 - Fabricarea articolelor de voiaj și marochinărie și a articolelor harnașament

C.A.E.N. secundar: 4791 - Comerțul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet

1.5. Locul unde se va desfășura activitatea: Cluj

2. Produse si servicii

2.1 Ce veți produce? Produse de marochinărie standard și personalizate. Produsele de marochinărie se confecționează într-o gamă variată de sortimente și de modele, cu destinație foarte diferită, astfel OldFashioned își îndreaptă atenția către produse de folosință curentă și aici amintim produsele pentru completarea ținutei vestimentare cum ar fi: poșete, serviete, sacose, plicuri și altele asemenea. Produsele sunt confecționate din piele natruala într-o fabrică de croitorie specializată, serviciul de croitorie fiind externalizat în prima parte de implementare a afacerii. Materia primă folosită în confecționarea acestor accesorii va fi achiziționata în cantități mari, ca "reboot-uri" de la firmele producătoare de mobilă.

Procesul de personalizare a accesoriilor din piele naturală se va realiza astfel:

Clientul ne contactează prin intermediul platformei online, în urma vizualizării unor modele de genți pictate, sau a unor șabloane ce se regăsesc pe site-ul nostru. Estetica produselor noastre de marochinărie este determinată de alegerea modelului în concordanță cu linia modei care este în continuă schimbare, de modul de combinare și armonizare a culorilor, de prezența ornamentațiilor și a accesoriilor.

Clientul are posibilitatea de a achiziționa produsele deja finisate, sau poate să aleagă unul din modelele prezentate pe site și personalizandu-se în funcție de dorințele acestuia ori având posibilitatea de a ne trimite noua accesoriul compatibil cu activitatea noastră în vederea personalizării acestuia în funcție de dorințele clientului sau prin alegerea șablonului ales de acesta de pe site-ul nostru. Activitatea propriuzisa de personalizare a articolelor de marochinărie se realizează prin pictarea cu vopsele profesionale ce se aplică pe pielea naturală sau pe pielea întoarsă, iar după uscarea acesteia (în max 48 de ore) se va aplica un fixator lucios/mat crema în zona în care a fost realizată pictura. Trimiterea accesoriului care se dorește să fie personalizat de către firmă, respectiv retrimiterea produsului finit către client se realizează prin internediul unei firme de curierat.

Preview document

Plan de afaceri Genți Pictate - Pagina 1
Plan de afaceri Genți Pictate - Pagina 2
Plan de afaceri Genți Pictate - Pagina 3
Plan de afaceri Genți Pictate - Pagina 4
Plan de afaceri Genți Pictate - Pagina 5
Plan de afaceri Genți Pictate - Pagina 6
Plan de afaceri Genți Pictate - Pagina 7
Plan de afaceri Genți Pictate - Pagina 8
Plan de afaceri Genți Pictate - Pagina 9
Plan de afaceri Genți Pictate - Pagina 10
Plan de afaceri Genți Pictate - Pagina 11
Plan de afaceri Genți Pictate - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Plan de afaceri Genti Pictate.pdf

Alții au mai descărcat și

Plan de afaceri

1. Domeniul de afaceri Repararea echipamentelor de comunicatii 2. Tipul activitatii principale si codul CAEN Cod CAEN 9512 - Repararea...

Cazul externalizării serviciilor IT outsourcing și BP outsourcing

Noţiunea de externalizare vine din terminologia americană outside resourcing, cu sensul de a procura din exterior. Termenul în limbajul economic...

Activitatea de evaluare a întrprinderii

Principalele obiective ale unității de învățare nr.1 sunt: - Activitatea evaluării și necesitatea acesteia; - Factorii care influențează...

Antreprenor de succes - Levi Strauss

Date generale (scurta biografie) Levi Strauss (26 februarie 1829 - 26 septembrie 1902) a fost un om de afaceri american de origine germana care a...

Managementul proiectelor

Tema1: Conceptul de proiect și management al proiectelor 1. Noțiunea de proiect și trăsăturile proiectului Organizațiile economice realizează...

Programul național de dezvoltare a competențelor de evaluare ale cadrelor didactice (DeCeE)

TEMA 1 Componentele Curriculumului Național (planul-cadru, programa școlară, manualul alternativ). Relația dintre curriculum și evaluare....

Ai nevoie de altceva?