Plan de afaceri - Initiere in afaceri

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Plan de afaceri - Initiere in afaceri.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier pdf de 25 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Antreprenoriat

Extras din document

Prezentarea afacerii

1. Prezentarea firmei - forma juridică, domeniul de activitate, locul de înființare și exploatare a afacerii, perspective de dezvoltare.

Cu gandul la o afacere care m-ar caracteriza si in care cunostiintele mele ar fi de real folos am inceput crearea acestui plan de afaceri mergand pe aspectul inovativ al afacerii, firma executand instalatii electrice conform noilor standard cu elemente ce redefinesc tehnologie. Analiza pietei de profil ma condus la concluzia ca exista o cerere pe piata pentru astfel de servicii, si totodata nu exista un nr suficient de societati care sa satisfaca pe deplin cererea.

Ca formă de organizare a firmei am optat pentru S.R.L (Societate cu Răspundere Limitată), întrucât acesta presupune costuri mai reduse de înființare, răspundere limitată a asociaților în fața unor eventuali creditori, respectiv o astfel de societate în calitatea sa de persoană juridică poate constitui subiect de drept civil comparativ cu alte forme de organizare juridice.

Pentru denumirea societatii am urmarit un mecanism bazat pe un model generativ de combinare Cu ajutorul unui tabel in care am creat trei coloane: Concept, Activitate, Descriere si in aceste coloane am trecut sugestiile si elemente care se refera la domeniul de activitate, reiesind denumirea de KILOWÁTT 0

Firma S.C KILOWÁTT 0 S.R.L se ocupă cu proiectarea,executarea,întreținerea și exploatarea instalațiilor electrice de joasă tensiune sub 1Kv.

Cod CAEN 4321, 4652, 7112, 7120.

Executăm lucrări de:

-proiectare instalații electrice de interior și exterior

-proiectare instalații electrice de curenți slabi (alarme,sisteme de supraveghere video,TV)

-executarea instalațiilor electerice(forță și curenți slabi)

-întreținerea și modernizarea instalațiilor existente

-conectarea in sistem a receptorilor(branșamente)

Desfasurarea activitatii se va face pe raza judetului Suceava, urmand ca sistematic sa incercam dezvoltarea afacerii prin crestea numarul de echipe si mijloacelor tehnologice pentru a ne putea extinde la nivel de regiune apoi urmand dezvoltarea la nivel national.

2. Descrierea afacerii și prezentarea domeniului de activitate

Denumirea societății, KILOWÁTT 0 , s-a dorit a fi una care să ne poziționeze din start în mintea clienților drept prestator de serviici in domeniul electric. Există mulți factori care pot contribui la creșterea gradului de notorietate a unei firme, iar unul dintre aceste aspecte este și denumirea societății. În urma verificării disponibilității denumirii firmei, aceasta a rămas varianta finală.

Sc KILOWÁTT 0 srl este solutia problemelor in acest domeniu oferind servicii de reparatii instalatii electrice, montare tablou electric, montari tablouri electrice pentru locuinte, birouri, spatii comerciale, lucrand cu o echipa de persoane autorizate .Dorim sa ne facem din ce in ce mai cunoscuti in domeniul nostru de activitate, prin integritatea de care dam dovada si prin grija autentica pe are o manifestam fata de binele clientii si angajatilor nostri. Entuziasmul, pasiunea si energia echipei noastre sunt principalii factori care stau la baza realizarii acestui obiectiv. Fiecare lucrare executata reprezinta o noua ocazie de a demonstra implicarea si seriozitatea echipei noastre de specialisti, precum si calitatea, rezistenta si durabilitatea executiilor.

3

Oferim servicii de reparatii instalatii electrice, montare tablou electric, montari tablouri electrice pentru locuinte, birouri, spatii comerciale. Lucram cu personal autorizat sa execute lucrari in acest domeniu.

-Servicii Electrician 24 din 24 ore!

-interventii si reparatii instalatii electrice

-montaj si inlocuire cablaj electric aparent (pat cablu) sau ingropat (tuburi de protectie)

-montaj/inlocuire tablou electric, sigurante automate

-montaj/inlocuire prize si intrerupatoare

-montaj corpuri de iluminat: lampi, aplice, neoane, etc;

-instalare corpuri iluminat exterior cu senzori miscare

-montaj/inlocuire siguranta diferentiala pentru protectie (ex. in baie)

-extindere circuite electrice suplimentare (ex. pentru bucatarie, aer conditionat)

-intretinere, verificare si impamantare instalatii electrice

Sc KILOWÁTT 0 srl deține atestat de tip B pentru proiectare și executare de instalații electrice exterioare/interioare pentru incinte/construcții civile și industriale, branșamente aeriene și subterane, la tensiunea nominală de 0,4 kV.

Titularul de Atestat de tip B, proiectează și/sau execută, dupa caz:

- Instalații electrice exterioare/interioare aferente incintelor/cladirilor civile și industriale;

- Instalații de utilizare de joasa tensiune;

-Branșamente electrice și instalații de racordare la joasa tensiune, aeriene și/sau subterane, monofazate și trifazate, destinate alimentarii cu energie a locurilor de consum, a locurilor de producere sau a celor de consum și producere;

-Execută, verifică, masoară prize de pamant, instalații de legare la pământ și de paratrasnet aferente cladirilor civile și industrialeși emite buletinele de verificare/măsurare aferente acestora;

-Realizează încercari/masuratori la echipamentele și instalațiile electrice, de joasă tensiune, conform reglementarilor legale din domeniu.

Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de afaceri - Initiere in afaceri.pdf