Plan de afaceri SC. Happy Coffee SA

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Plan de afaceri SC. Happy Coffee SA.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 8 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Raluca Ignat

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Antreprenoriat

Extras din document

1.Rezumatul executiv

SC. Happy Coffee SA este un stand de cafea/ceai/ răcoritoare și înghețată. Acesta comercializează băuturi non-alcoolice calde și reci, înghețată etc. într-un mod convenabil și eficient din punct de vedere al timpului. Oferă o alternativă de înaltă calitate la cafeaua solubilă de la tonomat de la restaurantele de tip fast-food. Clientii vor beneficia de cele mai bune bauturi calde și reci, fiind specializate in diverse tipuri de cafea si ceai. In plus, va oferi bauturi racoritoate cat si produse de gelaterie pe timpul verii.

SC Happy Coffee SA se va focusa asupra comunității din ASE (stundenți, profesori, personal din cadrul ASE).

SC Happy Coffee SA va pătrunde pe această piață a cafelei prin amenajarea unui punct de vânzare (mobil) ce va consta într-o dubă restaurată conform normelor în vigoare.

Amenajările cafenelei mobile sunt proiectate să deservească toate categoriile de clienți din cadrul ASE și să servească specialități de cafea superioară, în funcție de preferințele acestora, într-un timp relativ scurt.

SC Happy Coffee SA va investi financiar în angajații săi prin cursuri de perfecționare în domeniu pentru a se diferenția de concurență.

SC Happy Coffee SA anticipează o investiție inițială de 15 000 euro, care va fi suficientă pentru funcționare, fără a necesita investiții suplimentare sau împrumuturi, în afara cumpărării de echipamente și chirii. De asemenea, se preconizează o amortizare a investiției inițiale de 5 ani.

In viitor, SC Happy Coffee SA urmareste sa se extinda in mai multe locatii strategice ( gurile de metrou , parcuri, universitati etc.)

Obiective

SC Happy Coffee SA și-a stabilit următoarele obiective pe care iși dorește să le atingă în următorii 5 ani:

- Deschiderea a 5 cafenele mobile

- Diversificarea gamei de produse (popcorn, nachos etc)

- Obținerea unui profit net intre 10-20%

Elemente cheie:

- Cele mai bune produse

- Preț accesibil

- Personal instruit și prietenos

- Amplasări strategice

- Promovare “din vorbă în vorbă”

2. Misiune, viziunea și cultura

Misiunea

SC Happy Coffee SA depune toate eforturile necesare pentru a creea un loc unic unde clienții pot socializa într-un mediu confortabil și relaxant în timp ce se bucură de cea mai bună cafea și înghețată. Dorim să îi ajutăm pe clienții noștri să se elibereze de stresul acumulat la facultate prin oferirea unei ambianțe placate, o locație apropiată, personal prietenos și produse de înaltă calitate.

Viziunea

SC Happy Coffee SA comercializează cele mai bune băuturi și produse de gelaterie în cadrul unor mai multe locații accesibile. Compania investește profiturile sale cu scopul de a mari gradul de satisfacție, atât al angajaților cât și al clienților.

Cultura

SC Happy Coffee SA pretuieste lucrul in echipa, responsabilitatile familiale cat si sociale, diversitatea, satisfactia clientului si un mediu de lucru destins, sanatos. Aceste valori creeaza o cultura a colaborarii si a inaltei performante in unitatile de lucru mici.

3. Scurtă prezentare a companiei

SC Happy Coffee SA își propune să devină o necesitate zilnică pentru iubitorii locali de cafea, un loc unde să se elibereze de stresul zilnic și în același timp un loc confortabil pentru întâlnirile cu colegii de facultate. Datorită cererii în creștere pentru cafea de înalta calitate și servicii ireproșabile, cafeneaua va fi situată în apropiere de Facultății de Economie Agroalimentară și a Mediului pentru a construi un grup de baza de clienți fideli. Cafeneaua oferă clienților săi cea mai bună cafea pregătită în zonă, care va fi completată cu produse de gelaterie.

Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de afaceri SC. Happy Coffee SA.docx