SC PC Solutions SRL

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza SC PC Solutions SRL.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 11 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Conf. univ. dr. Paul Lucian

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Antreprenoriat

Extras din document

1. Sinteza

Societatea S.C PC SOLUTIONS SRL este o societate comerciala nou constituita având asociat unic. Societatea este persoana juridica din Romania, având forma juridica de societate cu răspundere limitată. Sediul societății se afla in orașul Sibiu, pe strada Hipodromului, într-o locație care a avut o firma asemănătoare, astfel încât clienții sunt deja obișnuiți ca in acel loc sa se desfășoare activități de comercializare si reparații IT.

Firma are ca obiect principal de activitate prestarea de servicii de reparații, întreținere si montaj ansamble PC, Rețelistică si comercializarea de produse IT. În primul an de funcționare, firma a avut următoarele rezultate financiare: un venit net de 34,000 RON lunar, scăzând cheltuielile lunare. Investiția inițială va fi de 90.000, sumă pentru care se va contracta un credit pe termen scurt, care va fi achitat de către proprietar lunar, din profitul precizat mai sus. Cea mai mare parte a banilor vor trebui investiți in echipamente noi de lucru si trening-uri pentru angajați. De asemenea o parte din bani v-or merge către angajați sub forma de bonus de performanta pentru motivarea acestora.

Obiective pe termen lung:

- Crearea unei firme populare în Sibiu

- Extinderea gamei de produse și dezvoltarea firmei

- Deschiderea altor sedii si mărirea echipei

Obiective pe termen mediu si scurt:

- Crearea unei afaceri profitabile

- Fidelizarea clienților

- Obținerea încrederii clienților

- Crearea unui portofoliu de minim 20 de clienți, persoane juridice

Toate aceste obiective sunt realizabile datorită determinării echipei manageriale, dinamicii și ideilor inovative aduse de aceștia pe piața IT din Sibiu. Echipa managerială este una tânără în plin proces de ascensiune ceea ce va face acest proiect de investiții unul bine conturat pe piața din Sibiu.

Societatea urmărește deschiderea unui sediu care să ofere produse și servicii de calitate la prețuri reduse, reușind să-și creeze astfel o clientelă stabilă care va recomanda firma și altor clienți.

Principalii competitori din zonă sunt:

- ETA2U

- TOPTECH

- DOKTORTELEKOM SERVICE

Avantajele competitive față de aceștia sunt reprezentate în primul rând de preț, de personalul amabil, disponibil să ajute clientul în problemele întâmpinate și de posibilitatea consultanților noștri de a se deplasa la domiciliul sau sediul clientului.

Consider că această afacere are reale șanse de reușită deoarece există o cerere în creștere pentru produsele și serviciile pe care le vom oferi, poziția geografică de asemenea fiindu-ne de mare ajutor.

2. Descrierea afacerii

Misiunea: La început firma va oferi o gama diversă si personalizată de produse hardware și software, destinata tuturor celor care au nevoie de aceste servicii in desfășurarea activităților lor.

Având ca prioritate orientarea către client, PC SOLUTIONS își asumă misiunea să furnizeze produse și servicii IT profesionale sub forma soluțiilor integrate de înaltă calitate, adaptate nevoilor clientului, livrate în termen și la prețuri cât mai competitive.

Scopul nostru este de a deschide un sediu in Sibiu, și de a intra pe piață bine pregătiți, pentru a face față concurenței și pentru a ne recupera investiția în maxim 2 ani.

Puntea către succes a companiei se va datora mai multor temeiuri:

- Gradul de motivare atât al echipei manageriale cât și al angajaților.

- Capacitatea de a conduce compania la un succes cât mai mare prin aplicarea ideilor și competențelor dobândite.

- Canalizarea eforturilor fiecărui angajat.

- Oferirea de pachete speciale clienților fideli

- Oferirea de pachete complete clienților la un preț cât mai rezonabil în raport cu calitatea serviciilor si produselor oferite.

Obiectivele principale ale companiei sunt:

- Fidelizarea clienților prin prestarea de servicii la cea mai înaltă calitate.

- Extinderea și dezvoltarea firmei în 4 ani, prin diversitatea serviciilor prestate precum si a produselor comercializate.

Denumirea legală a firmei: SC PC SOLUCTIONS SRL

Nume de marcă: PC SOLUTIONS

Conducerea: Zoldi Ciprian

Momentul demarării afacerii va fi în data de 15.08.2018.

Fisiere in arhiva (1):

  • SC PC Solutions SRL.docx