SDC plan afaceri

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza SDC plan afaceri.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 57 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Antreprenoriat

Extras din document

CAPITOLUL I

PREZENTAREA FIRMEI

S.C. GRANDLUX S.R.L.

1.1. Scurt istoric al societăţii:

Aflat la câţiva paşi de pârtia Drumul Roşu, cea mai mare din România cu o lungime de 4.600 m, GRANDLUX HOTEL de 4 stele, te aşteaptă să te bucuri de o atmosferă rafinată şi armonioasă, în care arhitectura de epocă se împleteşte perfect cu superbele peisaje ale plaiurilor mioritice.

Construcţie realizată în secolul trecut însă restructurată în anul 2008, este un bun exemplu de artă „Belle epoque”. Ornamentele florale care înfrumuseţează faţadele exterioare ale clădirii sunt completate de un design interior unde mobilierul prestigios şi oglinzile de epocă te transpun în parfumul secolului trecut. De aceeaşi vrajă mistică te poţi bucura şi în Sala Belle Epoque în care coloanele de marmură, candelabrele de cristal şi decorul, care reproduce fidel lucrări de artă, se contopesc cu liniştea şi confortul asigurat clienţilor.

Arhitectura vintage, peisajul sublim, vecinătatea cu natura, cu sălbăticia fascinantă, liniştea zonei, ospitalitatea românească, bogăţia culturală care asociată cu tradiţiile şi obiceiurile zonei, oferă managerilor aflaţi în delegaţie, turiştilor şi tinerilor îndrăgostiţi care vor să se bucure de o lună de miere unde să fie reînviat misterul „Epocii frumoase” sau „Belle Epoque”, o experienţă memorabilă.

Un aspect important de menţionat este acela că decorul luxos include o largă gamă de servicii şi oferte, tehnologie în tendinţe ce nu ştirbeşte în nici un fel aspectul încăperilor.

În această locaţie domneşte o atmosferă intimă, relaxantă şi calmă, care este indicată atât pentru momente de relaxare, de contemplare a peisajului cât şi pentru momente de concentrare necesare pentru punerea la punct a afacerilor. Un loc în care ospitalitatea românească şi design-ul vitage se contopesc armonios, adăposteşte: întâlniri de afaceri în săli private de conferinţe dotate perfect din punct de vedere informatic, weekend-uri romantice pentru tinerii îndrăgostiţi, vacanţe de neuitat pentru părinţi, copii, toate categoriile de vârste.

Amplasamentul hotelului oferă un farmec aparte, rafinament şi şarm, toate acestea alături de o vădită nonşalanţă, o artă de a trăi, conturează detaliat spiritul „Belle Epoque” al secolului trecut. Un secol mai târziu regăsim acest spirit în interiorul ambientului din GRANDLUX HOTEL unde întâlnim: locuri de conversaţie comode şi intime, seducătoarea intimitatea a fiecărei camere, în care luxul discret conferă clienţilor o senzaţie de plăcere generată de atmosfera ce recreează timpurile apuse, împletite cu exigenţele prezentului.

Oferim clienţilor şi oaspeţilor noştri următoarele:

• Un restaurant cu terasă de vară: Grandlux Ristorante;

• O sală de recepţie: Sala Belle Epoque;

Fisiere in arhiva (1):

  • SDC plan afaceri.doc