Arta Feng Shui

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Arta Feng Shui.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier pptx de 21 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si cuprins iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Arta

Cuprins

Motivatie
Ce este feng shui-ul?
Istorie
Cele cinci elemente ale feng shui-ului
Culorile caracteristice
Confort la locul de munca
Bibliografie

Extras din document

Am ales aceasta tema deoarece este un subiect interesant plin de creativitate si imaginatie,care ne ajuta sa ne destindem de probleme din jurul nostru.

Feng Shui este o arta si o stiinta straveche aparuta acum mai bine de 3000 de ani in China. Aceasta va poate arata modalitati de a echilibra energiile din mediu pentru a va asigura sanatate, bunastare si noroc.

Numele Feng Shui este originar din China si se traduce literal prin Vant si Apa. In cultura chineza, vantul domol si apa lin curgatoare au fost intotdeauna asociate cuprosperitatea continua si cu o sanatate puternica.

Feng Shui este o arta prin care se studiaza energia vitala care ne inconjoara, pe care chinezii o numesc Chi sau Qi. Prin corectarea si echilibrarea fluxului de energie din spatiile unde traim si muncim, reusim sa influentam in cel mai bun mod cursul vietii noastre. In Feng Shui, totul are o cauza, o interpretare si un efect. Ca si esenta, aceasta arta straveche ne invata sa traim in armonie cu natura, sa echilibram si sa imbunatatim cursul natural al energiei care se afla peste tot si in toate. Un feng shui bun se recunoaste printr-o viata linistita si implinita, plina de satisfactii si succese pe toate planurile. Corectarea fizica a spatiului in care traim si muncim ne aduce noroc de bogatie, sanatate si fericire. Astfel, prin Feng Shui se creeaza o punte de legatura intre materialism si spiritualitate.

Pentru a va putea bucura pe deplin de efectele benefice ale feng shui-ului, trebuie mai intati sa maximizati cursul energiei din exteriorul si interiorul casei sau birouluidumneavoastra, apoi sa curatati si sa purificati energia negativa sau stagnanta, pentru a face loc unei energii proaspete, aducatoare de abundenta si sanatate. Urmatorul pas este corectarea anumitor spatii generatoare de energii negative, prin amplasarea anumitor remedii feng shui, sau activarea zonelor faste din casa sau birou prin asezarea unor activatori feng shui, in functie de sectorul respectiv sau de ceea ce va doriti.

Fisiere in arhiva (1):

  • Arta Feng Shui.pptx

Alte informatii

UNIVERSITATEA CRESTINA “DIMITRIE CANTEMIR