Analiza unui Produs de Asigurare de Viata al SC Eureko SRL

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Analiza unui Produs de Asigurare de Viata al SC Eureko SRL.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 11 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Mircea Arsene

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Asigurari

Extras din document

Cap.1. Asigurările de viață la SC EUREKO SA

1.1. Prezentare generală

Societatea Comercială Eureko România a fost înfiinţată în 1994 conform reglementărilor legale şi este autorizată să presteze activităţi în domeniul asigurărilor.

Societatea dispune de 41 de agenţii naţionale şi puncte de lucru.

Principalele categorii de asigurări oferite de companie clienţilor sunt următoarele:

- Asigurări de viaţă, rente viagere şi asigurări de viaţă suplimentare ;

- Asigurări în caz de accident ;

- Asigurări de sănătate ;

- Asigurări medicale de călătorie în străinătate.

Produsele companiei sunt distribuite în regim de colaborare, prin intermediul a 1.640 de agenţi de asigurare şi 109 companii de brokeraj, precum şi prin intermediul managerilor de conturi.

La 31 decembrie 2010, Eureko înregistra un număr mediu de 183 angajaţi.

In ceea ce priveste, asigurarile de viata traditionale, acestea pot acoperi trei riscuri majore: riscul de a trai prea putin, riscul de a trai prea mult si riscul de a trai in conditii nedorite. Eureko este una dintre putinele companii de pe piata care acopera toate aceste categorii de riscuri.

Prin programele de asigurari oferite de Eureko Romania se poate planifica din timp viitorul copilului, se poate asigura un venit satisfacator la retragerea din activitate, de asemenea se ofera sprijinul financiar necesar familiei , astfel incat cei dragi sa nu duca povara problemelor financiare in cazul producerii unui eveniment nedorit.

Principalele avantaje ale asigurarilor de viata traditionale oferite de Eureko Romania:

• Garantie: Prin investitii inteligente, urmarite atent de specialistii Eureko Romania, ai certitudinea incasarii capitalului garantat in cazul producerii evenimentului asigurat sau la momentul expirarii contractului.

• Protectie suplimentara: Asigurarile suplimentare atasate unei asigurari de viata acopera orice tip de eveniment neprevazut si sunt valabile si in afara teritoriului Romaniei.

• Protectie la devalorizare: Mentinerea valorii reale a sumei asigurate prin adaptarea la inflatie.

• Preluarea obligatiilor: Prin atasarea unei asigurari suplimentare de scutire de la plata primelor in caz de invaliditate, Eureko se obliga sa plateasca in continuare primele de asigurare aferente contractului tau, in cazul unei situatii neplacute (de exemplu, invaliditatea asiguratului).

• Flexibilitate: Parametrii contractului (capitaluri asigurate, asigurari suplimentare atasate, persoane acoperite de contract, modalitati de plata) pot fi modificati in functie de nevoile si dorinta contractantului.

• Mai mult, ai o perioada de gratie de 30 de zile dupa termenul scadent in care se beneficieza de o protectie stabilita initial, chiar daca nu sa achitat prima.

La firma de asigurari Eureko se poate alege un pachet complex din categoria asigurarilor de viata de tip unit-linked.

Mai jos am prezentat asigurarile de viata oferite de compania de asigurari Eureko. Acestea sunt:

- Protectia Ta

- Comoara Ta

- Rezerva Ta

- Viata Ta

- FlexInvest

- Investitia Ta

- Asigurari suplimentare

Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza unui Produs de Asigurare de Viata al SC Eureko SRL.doc

Alte informatii

Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iaşi Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor Specializarea Finante şi Asigurări