Asigurari Asirom

Imagine preview
(4/10 din 3 voturi)

Acest proiect trateaza Asigurari Asirom.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 41 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Dan Chirlesan

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Asigurari

Extras din document

1. ORGANIZARE SI FUNCTIONARE

De peste 15 ani, ASIROM este cel mai cunoscut asigurator din România, care ofera clientilor confortul si siguranta de care au nevoie. Aceasta pentru ca ASIROM se preocupa permanent sa vina în întâmpinarea asteptarilor asiguratilor sai.

La nivel national, a devenit binecunoscut faptul ca ASIROM este partenerul de încredere al românilor, aceasta optiune având la baza prestatia profesionista a specialistilor societatii, precum si promptitudinea în respectarea obligatiilor contractuale asumate, ceea ce constituie esenta relatiei asigurator-asigurat.

S.C. ASIROM S.A. – Iasi face parte din structura organizatorica a societatii, este subordonata sediului social, are în subordine reprezentante si agentii si îsi desfasoara activitatea potrivit legii si a actelor normative emise de societate si a competentelor delegate, are în subordine Reprezentantele din Pascani, Hârlau, Tg. Frumos.

Sucursala nu are personalitate juridica, cu sarcini operative, are conturi bancare, autonomie gestionara, detine mijloace fixe, alte valori materiale si mobile.

În realizarea activitatii de asigurare sucursala îndeplineste urmatoarele sarcini:

- ofera, negociaza, încheie si deruleaza contracte de asigurare;

- încaseaza prime, efectueaza plati de sume asigurate, lichideaza daune si desfasoara activitati de regres si recuperare;

- administreaza si gestioneaza patrimoniul propriu.

Sucursala nu are personalitate juridica, cu sarcini operative, are conturi bancare, autonomie gestionara, detine mijloace fixe, alte valori materiale si mobile.

Structura organizatorica este dimensionata în functie de: puterea economica a judetului si potentialul asigurabil, de volumul primelor încasate, volumul si frecventa despagubirilor si platilor de sume asigurate.

Sucursala este împuternicita sa negocieze si sa încheie contracte cu tertii în numele si contul societatii si sa reprezinte interesele acesteia în fata clientilor, autoritatilor locale si a instantelor judecatoresti din raza judetului Iasi.

Atuurile ASIROM, sustinute în limbajul cifrelor, pot fi sintetizate astfel:

- volum mare al capitalului social – 63,8 milioane RON

- volum mare al plasamentelor si disponibilitatilor în conturi curente – 270 milioane RON

- cel mai mare volum al patrimoniului în terenuri si constructii – 130,5 milioane RON

Fisiere in arhiva (1):

  • Asigurari Asirom.doc