BCR Asigurari de Viata

Imagine preview
(7/10 din 2 voturi)

Acest proiect trateaza BCR Asigurari de Viata.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 40 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Asigurari

Extras din document

CAPITOLUL 1

BCR Asigurari de Viata

1.1 Istoric

BCR Asigurari de Viata a fost infiintata in luna octombrie 2005 in vederea dezvoltarii conceptului modern de servicii financiare integrate prin includerea in oferta Grupului BCR a asigurarilor de viata destinate atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

Incepand cu lun aseptembrie 2008 actionarul majoritar al companiei este Vienna Insurance Group,(VIG),restul actionariatului fiind impartit intre BANCA COMERCIALA ROMANA si alti actionari.

Noul actionar majoritar al BCR Asigurari de Viata a fost avizat de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor prin decizia nr.71/21.01.2009.

Vienna Insurance Group cuprinde aproximativ 50 de companii si opereza in 23 de tari,oferind servicii de inalta calitate si solutii inovative de asigurare.

Vienna Insurance Group este unul din liderii industriei de asigurari din Centrul si Estul Europei cu sediul Central in Viena.

In Romania,BCR si VIG au semnat un acord de cooperare pe 15 ani ce are ca obiect distributia produselor fiecaruia dintre parteneri prin reteaua celuilalt partener.

BCR Asigurari de Viata se impune prin servicii superioare calitativ,carcaterizate printr-un inalt grad de profesionalism si este in masura sa ofere cele mai valoroase produse bancassurance la cele mai competitive tarife.

Misiunea societatii este de a oferi cele mai performante servicii si produse de asigurare pentru protectia familiei,cresterea valorii activelor,rezolvarea prioritatilor majore de-a lungul vietii si pastrarea standardelor de viata la varsta pensionarii.

Produsele de asigurare,canalele de distributie,impreuna cu forta de vanzare constituie baza unor servicii de incredere care,combinate cu o strategie de marketing si vanzarii bine fundamentate dau forta Companiei.

Alegerea asigurarii de viata potrivite reprezinta o decizie importanta pentru orcine.Pentru societate,fiecare client este UNIC.Atentia acordata analizei nevoilor,atitudinii fata de economisire,profilul financiar unic ai fiecarui client reprezinta cheia expertizei noastre.Portofoliul de produse si servicii,solutiile individualizate pe care le oferim ii ajuta pe clientii nostri sa ia decizia justa pentru viitorul lor financiar.

1.2 Produse BCR Asigurari de Viata

BCR Asigurari de Viata ofera clientilor sai expertiza necesara in atingerea obiectivelor de planificare financiara si protectie beneficiind de un portofoliu complex de produse:

Produse bancassurance

Planuri de economisire si protectie

Planuri de economisire pentru copii

Planuri de economisire in vederea pensionarii

Programe investionale unit-linked

Programe de asigurari pentru grupuri de angajati

1.2.1 Produse bancassurance

Experienta pe piata financiar bancara si grija pentru clientii sai au determinat Banca Comerciala Romana sa ofere gratuit o asigurare de viata de la BCR Asigurari de viata SA ,odata cu contractarea creditelor de nevoi personale sau a creditelor pentru achzitionarea unei locuinte. Astfel daca persoanei asiguarate i se intampl aceva,familia sa va fi scutita de o povara in plus:aceea de a achita creditul contractat.

Avantajele asigurarii de viata oferite de banca:

- confort psihic,asigurand protectia familiei in situatia producerii unor evenimente nedorite

- protejeaza investitia facuta garantand bancii rambursarea creditului in situatia producerii unui eveniment nefericit,investitia realizata de asigurat ramanand in posesia familiei,iar plata creditului contractat este preluata de BCR Asigurari de Viata SA.

Acestei asigurari i se mai pot adauga o serie de clauze pentru a putea fi protejat in orice circumstante:

1.Asigurarea suplimentara in caz de invaliditate permanenta din accident

Prin plata unei prime suplimentare se poate adauga protectie asigurarii oferite de banca si asigurarea suplimentara pentru protectie in caz de invaliditate permanenta ca urmare a unui accident,Prin aceasta protectie suplimentara,in cazul nefericit al unui accident in urma caruia asiguratul sufera de o invaliditate permanenta partiala sau totala,va putea beneficia de un procent din suma asigurata,in funcyie de gradul de invaliditate.

Fisiere in arhiva (1):

  • BCR Asigurari de Viata.doc