Omniasig - Asigurari

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Omniasig - Asigurari.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 31 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Asigurari

Extras din document

informaŢII generale

Omniasig este compania lider al Grupului VIG în România, fiind unul din principalii jucători ai pieţei asigurărilor din România şi un reper important al industriei de profil.

Grupul Omniasig, prin companiile Omniasig Asigurare-Reasigurare şi Omniasig Asigurări de Viaţă, oferă întreaga gamă a produselor şi serviciilor de profil, preluind în asigurare riscurile aferente registrului complex al activităţii umane: viaţa de familie, viaţa profesională, afaceri, educaţie, cultura.

Anul înfiinţării:1995

Numărul de înregistrare la Registrul Comerţului: j40/8364/1994

Cod Unic de Înregistrare:R05589684

Capital social subscris vărsat:103.238.060 RON

Adresa:B-dul Aviatorilor,nr.28,sector 1 Bucureşti,cod 011862

Telefon :+4021231.50.40, 231.50.43

Fax:+40212315028

e-mail :Secretary omniasig.ro

număr mediu de salariaţi:1512

Reţea teritorială naţională: 43 de sucursale,90 de agenţi şi 95 de puncte de lucru

Scurt istoric

Înfiinţată în 1995 cu capital mixt, Omniasig a demarat activitatea pe piaţa asigurărilor din România, cu o sucursală şi 12 angajaţi. Stabilind încă de la început obiective ambiţioase de creştere şi dezvoltare pe termen mediu şi lung, în 1997 urcă pe locul patru în topul principalelor companii de asigurări din România.

Profesionalismul, efortul şi ambiţia echipei de specialişti, adoptarea unei politici prudente şi eficienţe de creştere stabilă prin achiziţii şi fuziuni, promovarea produselor şi serviciilor adaptate specificului pieţei, s-au concretizat în anul 2006 prin atingerea obiectivelor propuse.

Omniasig este în prezent o companie puternică, stabilă, care ocupa locul II pe piaţa asigurărilor generale.

Companie lider a Vienna Insurance group în România, Omniasig reprezintă forta motrice care propulsează grupul în poziţia de top pe piaţa românească de asigurari .

Segmentul cu creşterea cea mai semnificativă a fost cel al asigurărilor auto, atât pe piaţa generală, cât şi în cadrul activităţilor Omniasig, unde creşterea înregistrată a fost de 42,03% faţă de anul precedent, în situaţia în care ponderea acestui sector în porfofoliul firmei a fost de 66,37%.

Omniasig, prin efortul susţinut, angajamentul şi fidelitatea faţă de companie, au contribuit esenţial la realizările deosebite, şi succesul cu care au finalizat anul 2008.

Orientarea permanentă în vederea adaptării serviciilor oferite la cerinţele clienţilor, preocuparea pentru îmbunătăţirea continuă a managementului, eforturile de aliniere la standardele Uniunii Europene, precum şi performanţele obţinute, au fost confirmate în 2006, prin obţinerea Cercetării acordate de Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii, conform condiţiilor din standardul SR EN ISO 9001 (ISO 9001:2000)

Începând cu anul 2001 şi până în prezent, Omniasig s-a clasat în fiecare an în topul companiilor de asigurări din România, primind numeroase premii de recunoaştere a activităţii din partea celor mai importanţi vectori de comunicare din domeniul asigurărilor din ţara noastră.

Totodată, compania a fost prezentă şi în Top 50 al primelor companii de asigurări din Europa Centrală, top realizat în 2009 de compania de consultanţă şi audit Deloitte, în funcţie de primele

brute subscrise în anul 2008. „Nu ne-am dat niciodată bătuţi şi am luptat permanent pentru a ne dezvolta constant şi durabil şi pentru a oferi permanent produse cât mai utile clienţilor noştri”, afirma Constantin Toma, preşedinte Omniasig, cel care este şi fondatorul companiei. Dezvoltarea continuă a companiei este evidenţiată de evoluţia cifrei de afaceri a Omniasig (sumele sunt exprimate în lei):

Vienna Insurance Group (VIG) este unul dintre grupurile de asigurări lideri în Europa Centrală şi de Est, listat la Bursă şi cu sediul central în Viena. În afara pieţei locale din Austria, Vienna Insurance Group este de asemenea activă, prin filiale şi grupuri de asigurări, în Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croaţia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Cehia, Turcia, Ungaria, Ucraina şi Belarus. De asemenea, are sucursale şi în Italia şi Slovenia. Pe piaţa din Austria, Vienna Insurance Group (VIG) este reprezentat prin Wiener Städtische Versicherung, Donau Versicherung si Sparkassen Versicherung

Fisiere in arhiva (1):

  • Omniasig - Asigurari.docx

Bibliografie

1. www.1asig.ro
2. www.asig.ro
3. www.portaldeasigurări.ro
4. www.primm.ro
5. Curs de acces, carieră Omniasig