Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt

Proiect
10/10 (2 voturi)
Domeniu: Automatică
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 234 în total
Mărime: 747.99KB (arhivat)
Cost: 10 puncte

Cuprins

INTRODUCERE 2

1. NOŢIUNI GENERALE DESPRE PROGRAMAREA ÎN INTERNET 3

1.1 DESPRE INTERNET ŞI WWW 3

1.1.1 Clienţi Web 3

1.1.2 Servere Web 5

1.1.3 Cookie 6

1.1.4 Despre HTML 7

1.2 PROTOCOLUL HTTP 8

1.3 GENERAREA DINAMICA A CONTINUTULUI UNEI PAGINI 11

2. APLICAŢII WEB 19

2.1 COMMON GATEWAY INTERFACE 19

2.1.1 Elemente de CGI 19

2.1.2 Directive Server Side (Server Side Includes) 22

2.1.3 Menţinerea stării folosind CGI 22

2.2 APLICAŢII WEB ÎN JAVA 23

2.2.1 Arhitecura J2EE 23

2.2.2 Tehnologia Servlet 25

2.2.3 Tehnologia JavaServer Pages 28

2.3 APLICAŢII WEB ÎN NET 38

2.3.1 Arhitectura NET 38

2.3.2. Elemente de ASP.NET 39

2.4 APLICAŢII WEB ÎN PHP 45

2.4.1 Elemente de PHP 45

2.4.2 Gestiunea unei aplicaţii Web în PHP 47

2.4.3 Accesul componentelor software din PHP 48

3. EXTINDEREA UNEI APLICAŢII PENTRU A SUPORTA INTERFAŢĂ WEB 50

3.1 CERINTELE SISTEMULUI 51

3.1.1 Descrierea cerinţelor 51

3.1.2 Analiza cerinţelor 53

3.2 PROIECTAREA SISTEMULUI 54

3.2.1 Proiectarea aplicaţiei de gestiune a materialelor 54

3.2.2 Proiectarea celor două aplicaţii Web 65

3.2.3 Comunicarea între aplicaţii 70

3.3 IMPLEMENTAREA APLICAŢIILOR 70

3.4 TESTAREA APLICAŢIILOR WEB 71

3.5 UTILIZAREA APLICAŢIILOR WEB 71

CONCLUZII 74

BIBLIOGRAFIE 76

ANEXE 78

ANEXA 1: COD SURSĂ JAVA 78

ANEXA 2: COD SURSĂ C# 103

ANEXA 3: COD SURSĂ OBJECT PASCAL 112

Extras din document

Introducere

Această lucrare prezintă câteva noţiuni generale despre tehnologiile server-side CGI, PHP, ASP şi PHP dar şi despre modul în care acestea pot fi folosite pentru a interacţiona cu sisteme existente în scopul de a le crea o interfaţă Web. În ultimul capitol este prezentată analiza, proiectarea şi implementarea unei aplicaţii de gestiune a materialelor căreia i s-a adăugat o interfaţă Web, pentru o parte din cazurile de utilizare, folosind tehnologiile JSP şi ASP.NET.

Structura acestei lucrări este următoarea:

Primul capitol tratează câteva probleme generale legate de Internet cum ar URL-urile (Uniform Resource Locators), paşii în comunicarea dintre un browser şi un server Web, tipuri MIME (Multipurpose Internet Mail Extensions), plug-in-uri şi aplicaţii ajutătoare pentru un browser, cookie-uri, limbajul HTML şi evoluţia acestuia, despre protocolul HTTP şi alte protocoale cunoscute. Tot în primul capitol se tratează istoricul tehnologiilor de generare a conţinutului dinamic într-o pagină Web. Sunt trecute în revistă atât tehnologii client-side precum JavaScript şi Applet, dar şi tehnologiile server-side cum ar fi CGI, Server-Side JavaScript, Servlet şi JSP, dar şi ISAPI, ASP, ASP.NET şi următoarea versiune de ASP.NET denumită ASP.NET "Whidbey".

Al doilea capitol precizează câteva noţiuni fundamentale despre CGI, PHP, JSP şi ASP şi felul în care acestea pot interacţiona cu limbaje de nivel înalt. Deoarece ultima versiune a tehnologiei ASP este ASP.NET, am tratat această versiune în acest capitol.

Al treilea capitol prezintă modul de proiectare şi implementare al unei aplicaţii reale pentru gestiune a stocurilor de materiale şi modul în care acesteia i s-a extins funcţionalitatea astfel încât să suporte clienţi Web. Am realizat două aplicaţii Web, una în Java unde am folosit tehnologia JSP şi alta în C# unde am folosit tehnologia ASP.NET.

Anexate sunt codul sursă Java folosit în paginile JSP ale primei aplicaţii Web, codul sursă C# folosit în pagina ASP a celei de-a doua aplicaţie Web, şi o parte din codul sursă Object Pascal al aplicaţiei de gestiune a stocurilor de materiale.

1. Noţiuni generale despre programarea în Internet

1.1 Despre Internet şi WWW

Programarea în Internet este un domeniu nou şi interesant în ceea ce priveşte dezvoltarea aplicaţiilor. Aceasta ridică anumite probleme, unele dintre ele sunt legate de implementarea protocoalelor standard, altele de faptul că se folosesc diverse platforme, dar o bună parte dintre acestea sunt legate de extinderea aplicaţiilor stand-alone existente în aplicaţii care să "ruleze într-un browser". Alte probleme sunt legate de performanţa şi disponibilitatea site-urilor Web care primesc un număr impresionant de cereri şi de gestionarea eficientă a datelor dinamice [Iye].

World Wide Web reprezintă un cadru ce permite accesarea documentelor legate între ele, documente aflate pe milioane de calculatoare prin tot Internetul. Totul a început în 1989 la CERN (Centrul European de Cercetare Nucleară) unde echipe mari de fizicieni din mai multe ţări trebuiau să colaboreze folosind o serie de documente ce se aflau în continuă schimbare, printre acestea se aflau grafice, rapoarte şi fotografii. Prima propunere de structură de documente legate între ele a venit din partea fizicianului Tim Barners-Lee în martie 1989, iar primul prototip de browser a devenit operaţional 18 luni mai târziu şi a fost prezentat la conferinţa HyperText ’91 din San Antonio, statul Texas [Tan]. Acest browser permitea vizualizarea documentelor în mod text. În februarie 1993 a fost lansat primul browser cu capabilitaţi grafice pe nume Mosaic. În 1994 CERN şi MIT au pus bazele a ceea ce azi se numeşte World Wide Web Consortium (W3C) o organizaţie al cărei scop este dezvoltarea Web-ului, standardizarea protocoalelor, şi încurajarea interoperabilitaţii între site-uri. De atunci câteva sute de universităţi şi companii au intrat în componenţa acestei organizaţii [Tan].

1.1.1 Clienţi Web

Din punctul de vedere al unui utilizator, Web-ul este format dintr-o colecţie vastă de documente sau pagini Web, orice pagină poate conţine legături spre alte documente aflate oriunde în lume. Ideea ca o pagină să conţină referinţe spre o alta, ceea ce numim hypertext, a apărut cu mult înaintea Internetului şi anume în 1945. Această idee aparţine unui profesor de inginerie electrică de la MIT pe nume Vannevar Bush [Tan]. Un browser este un program ce poate afişa o pagină Web. Navigarea de la o pagină la alta se efectuează cu ajutorul hyperlink-urilor, astfel este nevoie de o metodă de a numi şi identifica alte pagini. Această problemă se rezolvă cu ajutorul URL-urilor (Uniform Resource Locators). Un URL are trei părţi: numele protocolului, numele DNS al maşinii unde pe care se află fişierul şi numele fişierului care conţine obiectul cerut (un document hypertext, o imagine, un fişier audio, de animaţie sau video). Paşii în comunicarea dintre un browser şi un server Web sunt următorii: browser-ul determină URL-ul, cere serverului de nume (DNS) adresa internet (IP) a maşinii cu care va comunica, după ce obţine această adresă deschide o conexiune TCP prin care trimite cererea pentru un anumit fişier, server-ul Web îi trimite fişierul cerut apoi închide conexiunea iar în final browser-ul afişează conţinutul fişierului [Tan]. Pentru a putea afişa o pagină un browser trebuie să cunoască formatul acesteia. Acest lucru este posibil datorită limbajului comun în care sunt scrise aceste pagini şi anume limbajul HTML. Obiectele accesibile au mai multe formate, de exemplu o imagine poate fi GIF sau JPEG, unele documente pot fi PDF-uri, altele pot fi fişiere Microsoft Word. O pagină HTML poate să refere un fişier de orice tip pe care browser-ul nu este întotdeauna capabil să îl interpreteze. Soluţia la această problemă o constituie faptul că serverele Web oferă informaţii adiţionale despre un anumit fişier cum ar fi tipul MIME (Multipurpose Internet Mail Extensions) al acestuia [Tan]. Fişierele de tip text/html şi de alte tipuri care sunt direct recunoscute de către browser (built-in types) şi sunt afişate direct, dar dacă tipul fişierului nu este printre acestea atunci browser-ul foloseşte un tabel de tipuri MIME pentru a vedea cum să trateze fişierul respectiv. Acest tabel asociază un tip MIME cu un program capabil să afişeze resurse de tipul respectiv. Sunt două posibilităţi: plug-in-uri şi aplicaţii ajutătoare.

Preview document

Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 1
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 2
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 3
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 4
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 5
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 6
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 7
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 8
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 9
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 10
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 11
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 12
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 13
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 14
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 15
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 16
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 17
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 18
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 19
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 20
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 21
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 22
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 23
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 24
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 25
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 26
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 27
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 28
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 29
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 30
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 31
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 32
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 33
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 34
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 35
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 36
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 37
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 38
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 39
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 40
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 41
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 42
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 43
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 44
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 45
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 46
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 47
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 48
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 49
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 50
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 51
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 52
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 53
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 54
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 55
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 56
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 57
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 58
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 59
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 60
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 61
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 62
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 63
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 64
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 65
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 66
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 67
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 68
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 69
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 70
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 71
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 72
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 73
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 74
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 75
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 76
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 77
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 78
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 79
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 80
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 81
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 82
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 83
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 84
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 85
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 86
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 87
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 88
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 89
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 90
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 91
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 92
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 93
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 94
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 95
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 96
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 97
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 98
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 99
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 100
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 101
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 102
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 103
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 104
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 105
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 106
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 107
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 108
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 109
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 110
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 111
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 112
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 113
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 114
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 115
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 116
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 117
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 118
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 119
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 120
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 121
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 122
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 123
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 124
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 125
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 126
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 127
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 128
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 129
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 130
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 131
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 132
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 133
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 134
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 135
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 136
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 137
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 138
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 139
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 140
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 141
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 142
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 143
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 144
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 145
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 146
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 147
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 148
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 149
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 150
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 151
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 152
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 153
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 154
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 155
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 156
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 157
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 158
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 159
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 160
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 161
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 162
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 163
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 164
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 165
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 166
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 167
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 168
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 169
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 170
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 171
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 172
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 173
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 174
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 175
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 176
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 177
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 178
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 179
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 180
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 181
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 182
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 183
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 184
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 185
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 186
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 187
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 188
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 189
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 190
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 191
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 192
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 193
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 194
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 195
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 196
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 197
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 198
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 199
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 200
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 201
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 202
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 203
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 204
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 205
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 206
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 207
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 208
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 209
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 210
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 211
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 212
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 213
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 214
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 215
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 216
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 217
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 218
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 219
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 220
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 221
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 222
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 223
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 224
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 225
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 226
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 227
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 228
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 229
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 230
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 231
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 232
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 233
Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt - Pagina 234

Conținut arhivă zip

  • Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt.doc

Alții au mai descărcat și

E-learning în Mediul Web

I. INTRODUCERE Premizele creării societăţii informaţionale au fost asigurate prin producerea masivă şi răspândirea vertiginoasă a calculatoarelor...

Integrated Communication System for Inner Student Organization

Acknowledgements I would like to thank to professor Dan Mancas who helped me throw all these years with all necessary advices and technical...

Aplicatie Web de Licitatii Online

Cuvant Inainte Aplicatiile distribuite sînt de o buna perioada de timp o prezenta uzuala în peisajul IT chiar si din tara noastra. Ultimii ani au...

Structura unui Site Web

Argument Am ales ca subiect această temă de proiect deoarece mi s-a părut foarte interesant. Sunt de părere că această tehnologie modernă este...

Automate Programabile și Microprogramare

DESCRIEREA PROCESULUI Tema de proiectare Modul de lucru: Produsele finite sunt aduse pe banda B1 si deversate intr-o cutie de ambalaj aflata pe...

Modelarea Matlab-Simulink a Unei Sere

Cunoasterea duratei de timp de la semanat pâna la rasaritul plantelor mai are însemnatate si pentru obtinerea unor productii cat mai timpurii. Daca...

Cursuri HTML

CURS 1 Limbajul HTML Noţiuni introductive Word Wide Web este un serviciu de acces la informaţia stocată pe un calculator aflat oriunde în lume....

Curs - Limbajul HTML

Limbajul HTML este un limbaj ce permite descrierea paginilor web. - HTML = Hyper Text Markup Language - HTML nu este un limbaj de programare, ci...

Ai nevoie de altceva?