Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt

Proiect
10/10 (2 voturi)
Domeniu: Automatică
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 234 în total
Mărime: 747.99KB (arhivat)
Publicat de: Dorinel Ghinea
Puncte necesare: 13

Cuprins

  1. INTRODUCERE 2
  2. 1. NOŢIUNI GENERALE DESPRE PROGRAMAREA ÎN INTERNET 3
  3. 1.1 DESPRE INTERNET ŞI WWW 3
  4. 1.1.1 Clienţi Web 3
  5. 1.1.2 Servere Web 5
  6. 1.1.3 Cookie 6
  7. 1.1.4 Despre HTML 7
  8. 1.2 PROTOCOLUL HTTP 8
  9. 1.3 GENERAREA DINAMICA A CONTINUTULUI UNEI PAGINI 11
  10. 2. APLICAŢII WEB 19
  11. 2.1 COMMON GATEWAY INTERFACE 19
  12. 2.1.1 Elemente de CGI 19
  13. 2.1.2 Directive Server Side (Server Side Includes) 22
  14. 2.1.3 Menţinerea stării folosind CGI 22
  15. 2.2 APLICAŢII WEB ÎN JAVA 23
  16. 2.2.1 Arhitecura J2EE 23
  17. 2.2.2 Tehnologia Servlet 25
  18. 2.2.3 Tehnologia JavaServer Pages 28
  19. 2.3 APLICAŢII WEB ÎN NET 38
  20. 2.3.1 Arhitectura NET 38
  21. 2.3.2. Elemente de ASP.NET 39
  22. 2.4 APLICAŢII WEB ÎN PHP 45
  23. 2.4.1 Elemente de PHP 45
  24. 2.4.2 Gestiunea unei aplicaţii Web în PHP 47
  25. 2.4.3 Accesul componentelor software din PHP 48
  26. 3. EXTINDEREA UNEI APLICAŢII PENTRU A SUPORTA INTERFAŢĂ WEB 50
  27. 3.1 CERINTELE SISTEMULUI 51
  28. 3.1.1 Descrierea cerinţelor 51
  29. 3.1.2 Analiza cerinţelor 53
  30. 3.2 PROIECTAREA SISTEMULUI 54
  31. 3.2.1 Proiectarea aplicaţiei de gestiune a materialelor 54
  32. 3.2.2 Proiectarea celor două aplicaţii Web 65
  33. 3.2.3 Comunicarea între aplicaţii 70
  34. 3.3 IMPLEMENTAREA APLICAŢIILOR 70
  35. 3.4 TESTAREA APLICAŢIILOR WEB 71
  36. 3.5 UTILIZAREA APLICAŢIILOR WEB 71
  37. CONCLUZII 74
  38. BIBLIOGRAFIE 76
  39. ANEXE 78
  40. ANEXA 1: COD SURSĂ JAVA 78
  41. ANEXA 2: COD SURSĂ C# 103
  42. ANEXA 3: COD SURSĂ OBJECT PASCAL 112

Extras din proiect

Introducere

Această lucrare prezintă câteva noţiuni generale despre tehnologiile server-side CGI, PHP, ASP şi PHP dar şi despre modul în care acestea pot fi folosite pentru a interacţiona cu sisteme existente în scopul de a le crea o interfaţă Web. În ultimul capitol este prezentată analiza, proiectarea şi implementarea unei aplicaţii de gestiune a materialelor căreia i s-a adăugat o interfaţă Web, pentru o parte din cazurile de utilizare, folosind tehnologiile JSP şi ASP.NET.

Structura acestei lucrări este următoarea:

Primul capitol tratează câteva probleme generale legate de Internet cum ar URL-urile (Uniform Resource Locators), paşii în comunicarea dintre un browser şi un server Web, tipuri MIME (Multipurpose Internet Mail Extensions), plug-in-uri şi aplicaţii ajutătoare pentru un browser, cookie-uri, limbajul HTML şi evoluţia acestuia, despre protocolul HTTP şi alte protocoale cunoscute. Tot în primul capitol se tratează istoricul tehnologiilor de generare a conţinutului dinamic într-o pagină Web. Sunt trecute în revistă atât tehnologii client-side precum JavaScript şi Applet, dar şi tehnologiile server-side cum ar fi CGI, Server-Side JavaScript, Servlet şi JSP, dar şi ISAPI, ASP, ASP.NET şi următoarea versiune de ASP.NET denumită ASP.NET "Whidbey".

Al doilea capitol precizează câteva noţiuni fundamentale despre CGI, PHP, JSP şi ASP şi felul în care acestea pot interacţiona cu limbaje de nivel înalt. Deoarece ultima versiune a tehnologiei ASP este ASP.NET, am tratat această versiune în acest capitol.

Al treilea capitol prezintă modul de proiectare şi implementare al unei aplicaţii reale pentru gestiune a stocurilor de materiale şi modul în care acesteia i s-a extins funcţionalitatea astfel încât să suporte clienţi Web. Am realizat două aplicaţii Web, una în Java unde am folosit tehnologia JSP şi alta în C# unde am folosit tehnologia ASP.NET.

Anexate sunt codul sursă Java folosit în paginile JSP ale primei aplicaţii Web, codul sursă C# folosit în pagina ASP a celei de-a doua aplicaţie Web, şi o parte din codul sursă Object Pascal al aplicaţiei de gestiune a stocurilor de materiale.

1. Noţiuni generale despre programarea în Internet

1.1 Despre Internet şi WWW

Programarea în Internet este un domeniu nou şi interesant în ceea ce priveşte dezvoltarea aplicaţiilor. Aceasta ridică anumite probleme, unele dintre ele sunt legate de implementarea protocoalelor standard, altele de faptul că se folosesc diverse platforme, dar o bună parte dintre acestea sunt legate de extinderea aplicaţiilor stand-alone existente în aplicaţii care să "ruleze într-un browser". Alte probleme sunt legate de performanţa şi disponibilitatea site-urilor Web care primesc un număr impresionant de cereri şi de gestionarea eficientă a datelor dinamice [Iye].

World Wide Web reprezintă un cadru ce permite accesarea documentelor legate între ele, documente aflate pe milioane de calculatoare prin tot Internetul. Totul a început în 1989 la CERN (Centrul European de Cercetare Nucleară) unde echipe mari de fizicieni din mai multe ţări trebuiau să colaboreze folosind o serie de documente ce se aflau în continuă schimbare, printre acestea se aflau grafice, rapoarte şi fotografii. Prima propunere de structură de documente legate între ele a venit din partea fizicianului Tim Barners-Lee în martie 1989, iar primul prototip de browser a devenit operaţional 18 luni mai târziu şi a fost prezentat la conferinţa HyperText ’91 din San Antonio, statul Texas [Tan]. Acest browser permitea vizualizarea documentelor în mod text. În februarie 1993 a fost lansat primul browser cu capabilitaţi grafice pe nume Mosaic. În 1994 CERN şi MIT au pus bazele a ceea ce azi se numeşte World Wide Web Consortium (W3C) o organizaţie al cărei scop este dezvoltarea Web-ului, standardizarea protocoalelor, şi încurajarea interoperabilitaţii între site-uri. De atunci câteva sute de universităţi şi companii au intrat în componenţa acestei organizaţii [Tan].

1.1.1 Clienţi Web

Din punctul de vedere al unui utilizator, Web-ul este format dintr-o colecţie vastă de documente sau pagini Web, orice pagină poate conţine legături spre alte documente aflate oriunde în lume. Ideea ca o pagină să conţină referinţe spre o alta, ceea ce numim hypertext, a apărut cu mult înaintea Internetului şi anume în 1945. Această idee aparţine unui profesor de inginerie electrică de la MIT pe nume Vannevar Bush [Tan]. Un browser este un program ce poate afişa o pagină Web. Navigarea de la o pagină la alta se efectuează cu ajutorul hyperlink-urilor, astfel este nevoie de o metodă de a numi şi identifica alte pagini. Această problemă se rezolvă cu ajutorul URL-urilor (Uniform Resource Locators). Un URL are trei părţi: numele protocolului, numele DNS al maşinii unde pe care se află fişierul şi numele fişierului care conţine obiectul cerut (un document hypertext, o imagine, un fişier audio, de animaţie sau video). Paşii în comunicarea dintre un browser şi un server Web sunt următorii: browser-ul determină URL-ul, cere serverului de nume (DNS) adresa internet (IP) a maşinii cu care va comunica, după ce obţine această adresă deschide o conexiune TCP prin care trimite cererea pentru un anumit fişier, server-ul Web îi trimite fişierul cerut apoi închide conexiunea iar în final browser-ul afişează conţinutul fişierului [Tan]. Pentru a putea afişa o pagină un browser trebuie să cunoască formatul acesteia. Acest lucru este posibil datorită limbajului comun în care sunt scrise aceste pagini şi anume limbajul HTML. Obiectele accesibile au mai multe formate, de exemplu o imagine poate fi GIF sau JPEG, unele documente pot fi PDF-uri, altele pot fi fişiere Microsoft Word. O pagină HTML poate să refere un fişier de orice tip pe care browser-ul nu este întotdeauna capabil să îl interpreteze. Soluţia la această problemă o constituie faptul că serverele Web oferă informaţii adiţionale despre un anumit fişier cum ar fi tipul MIME (Multipurpose Internet Mail Extensions) al acestuia [Tan]. Fişierele de tip text/html şi de alte tipuri care sunt direct recunoscute de către browser (built-in types) şi sunt afişate direct, dar dacă tipul fişierului nu este printre acestea atunci browser-ul foloseşte un tabel de tipuri MIME pentru a vedea cum să trateze fişierul respectiv. Acest tabel asociază un tip MIME cu un program capabil să afişeze resurse de tipul respectiv. Sunt două posibilităţi: plug-in-uri şi aplicaţii ajutătoare.

Preview document

Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 1
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 2
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 3
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 4
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 5
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 6
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 7
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 8
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 9
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 10
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 11
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 12
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 13
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 14
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 15
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 16
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 17
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 18
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 19
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 20
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 21
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 22
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 23
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 24
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 25
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 26
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 27
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 28
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 29
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 30
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 31
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 32
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 33
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 34
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 35
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 36
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 37
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 38
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 39
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 40
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 41
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 42
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 43
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 44
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 45
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 46
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 47
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 48
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 49
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 50
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 51
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 52
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 53
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 54
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 55
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 56
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 57
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 58
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 59
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 60
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 61
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 62
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 63
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 64
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 65
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 66
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 67
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 68
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 69
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 70
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 71
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 72
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 73
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 74
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 75
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 76
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 77
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 78
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 79
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 80
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 81
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 82
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 83
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 84
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 85
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 86
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 87
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 88
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 89
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 90
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 91
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 92
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 93
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 94
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 95
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 96
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 97
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 98
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 99
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 100
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 101
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 102
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 103
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 104
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 105
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 106
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 107
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 108
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 109
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 110
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 111
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 112
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 113
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 114
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 115
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 116
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 117
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 118
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 119
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 120
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 121
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 122
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 123
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 124
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 125
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 126
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 127
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 128
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 129
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 130
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 131
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 132
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 133
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 134
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 135
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 136
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 137
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 138
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 139
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 140
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 141
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 142
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 143
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 144
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 145
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 146
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 147
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 148
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 149
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 150
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 151
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 152
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 153
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 154
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 155
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 156
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 157
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 158
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 159
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 160
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 161
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 162
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 163
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 164
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 165
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 166
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 167
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 168
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 169
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 170
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 171
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 172
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 173
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 174
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 175
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 176
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 177
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 178
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 179
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 180
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 181
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 182
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 183
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 184
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 185
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 186
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 187
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 188
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 189
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 190
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 191
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 192
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 193
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 194
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 195
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 196
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 197
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 198
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 199
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 200
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 201
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 202
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 203
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 204
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 205
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 206
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 207
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 208
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 209
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 210
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 211
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 212
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 213
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 214
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 215
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 216
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 217
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 218
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 219
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 220
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 221
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 222
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 223
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 224
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 225
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 226
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 227
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 228
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 229
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 230
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 231
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 232
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 233
Legătura dintre tehnicile server-side (CGI, PHP, ASP, JSP) și limbajele de programare de nivel înalt - Pagina 234

Conținut arhivă zip

  • Legatura dintre Tehnicile Server-Side (Cgi, Php, Asp, Jsp) si Limbajele de Programare de Nivel Inalt.doc

Alții au mai descărcat și

E-learning în Mediul Web

I. INTRODUCERE Premizele creării societăţii informaţionale au fost asigurate prin producerea masivă şi răspândirea vertiginoasă a calculatoarelor...

Modelarea Matlab-Simulink a Unei Sere

Cunoasterea duratei de timp de la semanat pâna la rasaritul plantelor mai are însemnatate si pentru obtinerea unor productii cat mai timpurii. Daca...

Cursuri HTML

CURS 1 Limbajul HTML Noţiuni introductive Word Wide Web este un serviciu de acces la informaţia stocată pe un calculator aflat oriunde în lume....

Curs - Limbajul HTML

Limbajul HTML este un limbaj ce permite descrierea paginilor web. - HTML = Hyper Text Markup Language - HTML nu este un limbaj de programare, ci...

Curs Programare C++

Cap 1. Reprezentarea informaţiilor 1.1 Reprezentarea numerelor întregi în sistemul binar Un număr natural se reprezintǎ ca o colecţie de cifre....

Circuite logice secvențiale

In multe aplicatii este nevoie de un element care sa prezinte 2 stari diferite, cu posibilitatea de a trece dintr-o stare in cealalta, fara sau in...

Proiectare conceptuală

Cerintele sistemului operational Odata ce a fost definita nevoia si abordarea tehnica, e necesar sa le tranlatam intr-un “scenariu...

Aplicație informatică privind construirea într-un site dinamic utilizând tehnologiile PHP și MySQL

INTRODUCERE Dezvoltarea rapidă din ultima perioadă a resurselor software şi hardware din domeniul tehnologiei informaţiei are meritul de a oferi o...

Ai nevoie de altceva?