Structura unui Site Web

Imagine preview
(9/10 din 4 voturi)

Acest proiect trateaza Structura unui Site Web.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 27 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Stefan George

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Automatica

Cuprins

ARGUMENT.1
Capitolul 1- Inceputul paginii web.2
1.1 scurt istoric.2
1.2 introducere.3
Capitolul 2-Ce este un site?.4
Tehnologii folosite :
A) HTML.5
B) CSS.5
C) Java Script.5
D) PHP si My Sql.5
E) Flash.6
Capitolul 3- De ce am nevoie pentru un site.7
3.1 Site-ul nu este promovat ?.8
3.2 Site-ul nu este actualizat?.8
3.3 Site-ul nu functioneaza corect ?.9
3.4 Site-ul are un design prea complicat?.9
Capitolul 4-Cum se construieste un site?.11
4.1 Schiţa site-ului.11
4.2 Pagina de intrare in site.13
4.3 Pagina Home.13
4.4 Paginile de interior.14
4.5 Fragmentarea informaţiilor.15
4.6 Legarea paginilor.16
4.7 Instrumente de navigare.16
4.8 Informaţiile despre site si pagina curentă.17
Capitolul 5- Care este diferenta dintre un site web si o pagina web?.18
Capitolul 6- Ce inseamna optimizarea unui site
si de ce am nevoie de optimizare.19
Ce este SEO ?.19
6.1 Locaţia este totul.20
6.2 Care sunt tipurile de motoare de cautare.20
6.3 Cum aranjează motoarele de cautare site-urile?.21
6.4 Unde iţi plasezi cuvintele cheie.21
6.5 Lucruri pe care le eviţi cand faci SEO.21
6.6 Incrierea paginilor.22
Capitolul 7- Concluzie.23
Bibliografie.24

Extras din document

Argument

Am ales ca subiect această temă de proiect deoarece mi s-a părut foarte interesant. Sunt de părere că această tehnologie modernă este accesibilă tuturor prin intermediul calculatorului si al internetului care a deschis o lume nouă în domeniul învăţământului si al divertismentului.

Pagina web este o parte foarte importanta din internet,siteul web reprezinta "cartea de vizita" a unei firme pe Internet. Prin crearea de site-uri web firmele işi pot prezenta obiectul de activitate, principiile, produsele, serviciile, portofoliul, datele de contact etc cu ajutorul unui layout grafic atractiv.

Capitolul 1

Inceputul paginii web

1.1 Scurt istoric

Primul webdesigner a fost chiar inventatorul www-ului, Tim Berners Lee, care a publicat primul site din istorie In anul 1991. La Inceput siteurile nu erau nici pe departe atat de complexe si Incarcate grafic cum sunt In prezent, limbajul utilizat - HTML - fiind nu prea puternic si permiţand numai o serie limitată de formatări, precum si inserarea de link-uri, pentru a putea "lega" paginile Intre ele, webdesignul fiind, de fapt, mai mult "programare" web.

In prezent preocuparea pentru aspectul grafic al siteurilor, devenite puternice instrumente publicitare si comerciale, justifică in intregime denumirea de "webdesign", iar tehnologiile utilizate s-au diversificat si au devenit din ce in ce mai complexe. Firmele care produc siteuri lucrează cu angajaţi specializaţi pentru fiecare etapă a dezvoltării unui site, de la stadiul de concepţie grafică la programare si editare de conţinut pentru SEO (Search Engine Optimization - optimizarea siteurilor pentru motoarele de cautare).

Siteurile actuale sunt din ce In ce mai mult axate pe animaţie interactivă si dinamism, aceste deziderate fiind Indeplinite de exemplu de cunoscutul program Adobe Flash, precum si de alte programe aparute după acesta, care pot genera automat fişiere animate cu extensia .swf.

1.2 Introducere

Siteurile, In forma in care ele se afisează In browsere, sunt de fapt interpretări vizuale, menite sa fie Intelese de orice persoana, fară sa fie necesare cunosţinte In domeniul informaticii sau al secvenţelor de cod redactate de programatori. Acestia lucrează ori In diverse limbaje din care apoi se generează limbajul specific de script al internetului HTML (HyperText Markup Language), ori direct in HTML. Dacă nu ar exista browserele care stiu sa interpreteze limbajul de script si să afiseze rezultatul pe ecran, siteurile ar fi doar Inşiruiri de texte neformatate si, cel mai probabil, fara imagini. In principiu, limbajul HTML indica locul In care sa se afiseze diversele elemente vizibile, dimensiunea, culoarea, precum si alti parametri care confera unei pagini web atat aspectul dorit cat si funcţionalitate optimă.

Fisiere in arhiva (1):

  • Structura unui Site Web.doc