Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi

Proiect
6/10 (4 voturi)
Domeniu: Bănci
Conține 4 fișiere: doc
Pagini : 0 în total
Cuvinte : 46651
Mărime: 3.54MB (arhivat)
Cost: 7 puncte
proiect foarte bun

Cuprins

Capitolul 1

PREZENTAREA SOCIETATII BANCARE. ISTORIC SI EVOLUTIE 1

1.1. Momentul istoric al înfiintarii 1

1.2. Principalele etape si evolutia BT 3

1.3. Forma si structura capitalului si a actionariatului 6

1.4. Principalele functii, activitati si operatiuni bancare 7

1.5. Organismele de contRON si reglementare 8

Capitolul 2

ORGANIZAREA SOCIETATII BANCARE. SISTEMUL INFORMATIONAL BANCAR 10

2.1. Prezentarea centraRON si a reteRON teritoriale 10

2.2. Sistemul informational bancar 14

Capitolul 3

CONTURILE BANCARE 16

3.1. Proceduri de deschidere a conturilor bancare 17

3.2. Operatiuni curente si operatiuni speciale 21

3.3. Operatiuni prin conturi 24

3.4. Alte operatiuni de casa 30

3.5. Incidente în functionarea conturilor bancare 32

3.6. Închiderea conturilor bancare 33

Capitolul 4

PLASAMENTELE BANCARE SI NON-BANCARE 34

4.1. Plasamente bancare 34

4.2. Plasamente monetare non-bancare 37

4.3. Plasamente financiare 40

Capitolul 5

DECONTAREA INTER SI INTRABANCARA. OPERATIUNILE CU NUMERAR 43

5.1. Modalitati de decontare practicate de unitatea bancara 43

5.2. Decontarile interbancare 45

5.3. Decontarile intrabancare 47

5.4. Operatiunile cu numerar 59

5.5. Moneda electronica 69

Capitolul 6

MARKETINGUL BANCAR 83

Capitolul 7

CREDITAREA BANCARA. PERSOANE FIZICE 90

7.1. Principii de creditare la Banca Transilvania 90

7.2. Creditarea persoanelor fizice 91

7.3. Creditarea persoanelor juridice 103

7.4. Analiza bonitatii clientilor 110

7.5. Cum se obtine un credit de la Banca Transilvania 111

Capitolul 8

SOLUTIA: OFERTA BT .114

Extras din document

CAP 1. Prezentarea societatii bancare. Istoric si evolutie

1.1 Moment istoric

Banca Transilvania a fost înfiintata în decembrie 1993, la Cluj-Napoca, ca societate pe actiuni, la initiativa unor oameni de afaceri clujeni, cu un capital social de 2 miliarde lei din care 79% român si 21% strain.

În 16 februarie 1994, banca devine operationala prin deschiderea Sucursalei Cluj-Napoca. În acelasi an este data în functiune si Sucursala Oradea. Sunt stabilite primele relatii de corespondent bancar, se pun bazele sistemului informatic si de comunicatii, are loc conectarea la sistemele „REUTERS” si „SWIFT”.

În anul 1995 are loc prima majorare de capital, la 20,3 miliarde lei, fiind deschise patru sucursale noi la: Brasov, Bucuresti, Ploiesti si Zalau, o agentie la Cluj si un punct de schimb valutar la vama Bors.

În anul 1996 sunt deschise sapte sucursale noi la Timisoara, Baia Mare, Târgu Mures, Sibiu, Arad, Buzau, Deva si doua agentii la Timisoara si Ploiesti. Banca introduce creditele pentru persoane fizice si experimental serviciul telefonic Voice Teller.

În anul 1997 capitalul social este majorat la 26,3 miliarde lei, sunt deschise cinci noi sucursale la Bacau, Craiova, Iasi, Constanta, Râmnicu Vâlcea si o noua agentie în Bucuresti. Sunt lansate certificatele de depozit cu discount, este introdus serviciul de plata a salariilor în cont. În acest an Banca Transilvania devine prima societate bancara cotata la Bursa de Valori Bucuresti. Banca primeste premiul revistei „Piata Financiara” pentru “Cel mai bun produs bancar al anului 1997”.

Anul 1998 a fost “anul îmbunatatirii calitatii”. Au avut loc doua majorari succesive de capital la 39,1 miliarde lei si respectiv 50 miliarde lei, a fost deschisa o sucursala la Pitesti si o agentie la Dej. Banca este cotata la prima categorie a Bursei de Valori Bucuresti si devine membru VISA si Europay. Începe procesul de implementare a unui sistem de plati prin carduri.

În anul 1999, Banca Transilvania îsi continua extinderea în teritoriu prin deschiderea unei sucursale în Bucuresti în Piata Alba Iulia precum si în localitatile Bistrita, Satu Mare si Turda. În acest an capitalul social al bancii a fost majorat la 100 miliarde lei.

De asemenea, în baza acordului semnat cu BERD în data de 17 decembrie 1999, demareaza în luna mai derularea programului de finantare externa pentru IMM-uri, prin sucursalele Bancii Transilvania. Suma alocata pentru acest proiect este de 5 milioane USD.

În anul 2000 capitalul social se majoreaza la 173,696 miliarde lei, se definitiveaza perioada de testare a aplicatiei pentru carduri si se emit primele carduri în data de 24 martie, a fost extins parteneriatul cu Citibank, prin lansarea unui pachet unic de servicii bancare pe piata româneasca (inclusiv taxe pentru vize - Canada, Germania, Brazilia).

În data de 10 mai 2000, se semneaza cu firma Kindle Banking Systems (membra a grupului MISYS) contractul pentru achizitionarea noului sistem informatic. Acesta permite derularea on-line a tuturor operatiunilor efectuate în cadrul bancii, oferind clientilor accesul centralizat la conturile proprii, oriunde în tara - la sucursalele Bancii Transilvania.

Data de 9 aprilie 2000, reprezinta lansarea pe piata a cardului VISA Electron Global, emis de Banca Transilvania. În data de 25 mai 2000, Banca Transilvania a primit premiul „Cea mai buna banca pentru IMM-uri” acordat de catre Bucharest Business Week. Tot în luna mai a fost acordat primul credit BERD în baza programului de finantare externa a IMM-urilor. În luna decembrie 2000 a fost decernat premiul „Bancherul anului” presedintelui Bancii Transilvania. Tot în acest an intra în functiune 5 noi sucursale: Zona Libera Giurgiu, Focsani, Sfântu Gheorghe, Piatra Neamt si Alba Iulia.

În anul 2001 a fost lansat "Depozitul aniversar", ciclul de depozite “Anotimpuri” - pe termen de 45 de zile, o noua emisiune de certificate de depozit nominative în lei si în valuta, un nou produs bancar, “Contul Escrow”, depozitul "Euro - 2002". Banca Transilvania a început sa utilizeze în întreaga tara modalitatea de a transfera bani prin serviciul Western Union. Data de 07 august 2001 a însemnat aprobarea în AGA a intrarii Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare, ca actionar semnificativ - 15% din capitalul social majorat al Bancii Transilvania. Septembrie 2001 - semnarea acordului privind intrarea BERD ca actionar semnificativ al Bancii Transilvania - cu premisa de majorare a capitalului social la 396,160 miliarde lei.

Lansarea platilor în valuta prin sistemul home banking – "BT-Ultra". Avantajul acestora este ca mesajul swift final ajunge prin sistem la domiciliul clientului, pentru listare. În decembrie 2001. Banca Transilvania a fost desemnata în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Oskar Capital - "Banca - Anului 2001”.

Anul 2002 aduce numirea lui Robert C. Rekkers în functia de Director General al Bancii Transilvania, ceea ce a însemnat implementarea unei noi strategii, a unui nou management, cu noii directii de actiune. Se lanseaza cardul Maestro Direct si cardul VISA Business, precum si serviciul de Internet Banking – BT Net. Se majorareaza capitalul social la 713,089 mld.lei.

In luna octombrie 2002, Banca Transilvania a primit, cu ocazia acordarii primelor premii ale pietei de capial din România de catre RASDAQ / ANSVM "Premiul pentru cel mai transparent emitent – sectiunea BVB" si "Premiul pentru cel mai dinamic emitent din punct de vedere al dezvoltarii companiei – sectiunea BVB".

În anul 2003 are loc relansarea noii identitatii corporative a Bancii Transilvania. Se inaugureaza cea de-a 47-a unitate BT, “Agentia Victoria” – Bucuresti. Semnarea unui acord de finantare în valoare de 10 milioane USD cu Fondul Olandez de Finantare pentru Dezvoltare (FMO).

În luna aprilie are loc deschiderea noilor agentii - BT: “Zorilor” (Cluj-Napoca); “Câmpia Turzii” (Cluj); Târgu-Mures si Mangalia, precum si a sucursalelor la Târgoviste si Constanta.

În luna iunie 2003, Banca Transilvania a depasit pragul de 100 000 de carduri VISA. Se obtin noi linii de finantari din partea BERD-ului, în valoare de 5 mil. USD (5 iunie 2003).

Pe 13 iunie 2003, se deschide Agentia BT din Mangalia, în care va functiona Sucursala Constanta.

În luna iulie 2003 are loc majorarea capitalului social la 970.863.164.000 lei, de asemenea au loc urmatoarele inaugurari – Agentia Marasti Cluj (01.07.2003), Agentia Arad (23.07.2003), Agentia Sibiu (29.07.2003), Agentia Grigorescu (31.07.2003).

În luna octombrie a aceluiasi an Banca Transilvania organizeaza doua evenimente importante:"Golf Cup BANCA TRANSILVANIA", si de asemenea "Crosul National al BANCII TRANSILVANIA".

Banca Transilvania este unul dintre partenerii principali ai conferintei „European University Association” (EUA), editia a V-a, care are loc în premiera în Cluj-Napoca (23-26.10.2003).

24 noiembrie 2003 Banca Transilvania a lansat cel de-al doilea card co-branded VISA Electron, împreuna cu organizatia EURO<26.

Reteaua teritoriala BT în luna decembrie numara 70 de unitati în întreaga tara, prin deschiderea Agentiei Alesd – Bihor.

Preview document

Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 1
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 2
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 3
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 4
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 5
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 6
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 7
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 8
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 9
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 10
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 11
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 12
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 13
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 14
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 15
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 16
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 17
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 18
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 19
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 20
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 21
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 22
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 23
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 24
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 25
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 26
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 27
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 28
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 29
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 30
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 31
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 32
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 33
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 34
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 35
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 36
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 37
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 38
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 39
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 40
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 41
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 42
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 43
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 44
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 45
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 46
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 47
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 48
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 49
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 50
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 51
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 52
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 53
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 54
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 55
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 56
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 57
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 58
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 59
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 60
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 61
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 62
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 63
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 64
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 65
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 66
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 67
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 68
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 69
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 70
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 71
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 72
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 73
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 74
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 75
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 76
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 77
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 78
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 79
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 80
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 81
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 82
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 83
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 84
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 85
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 86
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 87
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 88
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 89
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 90
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 91
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 92
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 93
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 94
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 95
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 96
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 97
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 98
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 99
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 100
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 101
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 102
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 103
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 104
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 105
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 106
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 107
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 108
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 109
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 110
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 111
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 112
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 113
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 114
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 115
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 116
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 117
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 118
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 119
Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi - Pagina 120

Conținut arhivă zip

  • Studiu Monografic cu Tema Tehnica Operatiunilor Bancare, Realizat la Banca Transilvania, din Localitatea Iasi
    • coperta[1].doc
    • cuprins.doc
    • cuprins[1].doc
    • proiect[1].doc

Alții au mai descărcat și

Proiect Practica - Finante Banci

Banca Comerciala Romana, a fost fondata la 1 decembrie 1990 in cadrul procesului de restructurare pe doua niveluri a sistemului bancar romanesc,...

BCR Practica

Mesajul Presedintelui Banca Comerciala Romana încheie anul 2003 cu rezultate financiare pozitive, care ne multumesc si care confirma strategia si...

Garantia Creditelor

Necesitatea garantarii creditelor decurge din existenta riscului imprumutului. Deci banca trebuie sa asigure ca agentii economici care trebuie sa...

Grila cu Raspunsuri Informatica de Gestiune (Baze) 2008-2009 Aranjate Alfabetic

Accesul la o locatie de memorie se realizeaza prin: a. unitatea aritmetico-logica; b. adresele de memorie; c. adresare de memorie; d. locatii de...

HVB Tiriac

Bancile sunt entitati economice specializate, menite sa infaptuiasca in economie creditarea bancara. In acest fel, ele asigura functionarea deplina...

Clientii unei Banci si Serviciile Oferite

În anul 1950 a avut loc orientarea pe client, ceea ce a însemnat concentrarea pe cerinþele clienþilor. Grija principalã era de a identifica...

Te-ar putea interesa și

Monografie Banca Transilvania

1. Prezentarea societatii bancare. Istoric si evolutie 1.1 Moment istoric Banca Transilvania a fost înfiintata în decembrie 1993, la Cluj-Napoca,...

Ai nevoie de altceva?