Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Bănci
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 148 în total
Cuvinte : 33897
Mărime: 1.66MB (arhivat)
Cost: 6 puncte
Universitatea "Babes-Bolyai"", Facultatea de"Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor", Cluj-Napoca

Extras din document

Bancpost a fost înfiintata în 1991, ca banca universala, comerciala si de economii, cu capital de stat, devenind în noiembrie 2002 prima banca privatizata integral din sistemul bancar românesc. Astazi, la 15 ani de la înfiintare, Bancpost este una dintre cele mai importante banci din România, oferind o gama extinsa de produse si servicii clientilor corporativi, de retail si persoanelor fizice cu statut financiar ridicat din România.

În prezent, actionarul majoritar al Bancpost este EFG Eurobank Ergasias S.A. (77.56%), una dintre cele mai mari companii listate la Bursa de Valori din Grecia din punctul de vedere al capitalizarii bursiere si membra a EFG Group din Geneva.

Începând din 2005, Bancpost a parcurs un proces de restructurare majora, care a vizat implementarea unui nou model de afaceri bazat pe principiile centralizarii, specializarii si automatizarii proceselor, sustinut în paralel de introducerea unui sistem informatic de ultima generatie, precum si de o ampla actiune de instruire a personalului. O alta componenta a procesului de restructurare este modernizarea retelei de unitati. Acest proiect are rolul de a asigura în toate unitatile Bancii un ambient de afaceri modern si prietenos, în conformitate cu noile standarde de identitate corporativa: vizibilitate, accesibilitate, spatii deschise, platforma larga, noi tehnici de promovare.

Bancpost a investit semnificativ si în extinderea retelei sale teritoriale, astfel ca la sfârsitul lui 2006 aceasta cuprindea aproape 200 de unitati. În paralel cu extinderea retelei de unitati se deruleaza si un proiect de optimizare a canalelor alternative de distributie. Astfel, în 2006 au fost instalate peste 50 de ATM-uri, iar numarul de POS-uri s-a dublat, ajungând la peste 5.200. Mai mult, au fost introduse pentru prima oara APS-urile (Automated Payment Systems), prin intermediul carora se pot efectua depuneri, plati, depozite. De asemenea, în 2006 a fost lansata o noua versiune a serviciului de Internet Banking - Fastbanking – si un nou site web, pentru a oferi mai multe informatii si instrumente clientilor care doresc sa lucreze cu Banca pe cale electronica.

În concordanta cu viziunea sa de a deveni un protagonist pe piata de retail, Banca a efectuat în ultimii doi ani schimbari importante în ceea ce priveste portofoliul sau de produse si servicii adresate populatiei. Astfel, Bancpost a lansat la sfârsitul lui 2005 cardurile de credit American Express® Gold si Green, ca partener exclusiv al American Express în România, produse pentru care a primit premiul “Cel mai bun produs bancar al anului 2005” din partea revistei “Piata Financiara”. Prin acest parteneriat exclusiv, Bancpost si-a consolidat pozitia de top pe piata româneasca a cardurilor. Banca a lansat în 2005 si un nou împrumut pentru locuinte, precum si un cont de economii flexibil. Bancpost a dezvoltat pentru companiile mici, asociatiile familiale si persoanele fizice autorizate programe de finantare specializate, care sa ofere rapid suportul necesar dezvoltarii afacerii lor, precum si diverse alte instrumente bancare menite sa simplifice activitatea de zi cu zi a acestora.

Anul 2006 a adus în portofoliul de retail al Bancpost mai multe produse noi: creditul “Imediat”, depozitul „Prim”, creditul “Extins”, împrumutul pentru locuinta în franci elvetieni. Si activitatea cu cardurile a fost foarte dinamica în 2006, prin lansarea a 3 noi carduri de credit VISA – Gold, Electron si Classic - si a cardului TAROM American Express, primul card de credit pe piata româneasca emis în parteneriat cu o companie de transport aerian. De asemenea, un succes deosebit l-a avut lansarea programului “Favorit”, care ofera posesorilor de card Bancpost de salariu conditii preferentiale pentru produsele de baza ale Bancii: credite ipotecare, de consum, carduri de credit si altele.

Tot din 2006 clientii Bancii au posibilitatea de a investi în unitati de fond pentru Fondurile deschise de investitii Bancpost Plus si Bancpost Active Balanced, entitati administrate de EFG Eurobank Mutual Funds Management Romania SAI S.A. si pentru care Bancpost este depozitar si distribuitor. Mai mult, în vara lui 2006, Bancpost a lansat în premiera pe piata româneasca “Ronsmart” - Depozitul cu 10% Inteligenta Adaugata, produs pentru care a câstigat premiul “Cel mai bun produs bancar al anului 2006” din partea publicatiei “Piata Financiara”. Acest produs inovator combina siguranta si stabilitatea unui depozit la termen cu posibilitatea unor randamente superioare oferite de investitiile în Fondul deschis de investitii Bancpost Active Balanced.

Pentru a deservi mai bine segmentul de retail (persoane fizice, companii mici, asociatii familiale si liber-profesionisti) a fost implementata o noua infrastructura, formata din 8 centre de coordonare regionale. Noua organizare este sustinuta de centralizarea proceselor, fapt care permite o mai mare flexibilitate, rapiditate si eficienta.

Bancpost este de asemenea un sustinator activ al sectorului corporativ, oferind solutii financiare variate, atât din fonduri proprii cât si din fonduri provenite din acorduri si linii de finantare internationale. În 2006 s-au creat premisele unei dezvoltari accelerate a activitatii Bancii în relatia cu companiile mijlocii si mari, prin implementarea unui model unic de business. Astfel, o retea formata din 10 Centre de Afaceri si 12 birouri-satelit pozitionate în orase cu potential economic ridicat ofera solutii financiare flexibile companiilor mijlocii, în timp ce Directia Companii Mari din cadrul Centralei Bancii gestioneaza relatia cu companiile mari. Noua structura este orientata cu precadere spre latura comerciala a relatiilor cu companiile, oferind acestora un interlocutor dedicat, în masura sa identifice cele mai potrivite solutii de creditare, investitii, leasing si evaluare adaptate fiecarei afaceri, în timp ce reteaua extinsa de unitati bancare va continua sa deruleze latura operationala.

În ceea ce priveste portofoliul de produse, începând din vara lui 2006 clientii Bancpost companii mijlocii au la dispozitie 3 noi credite în lei, proiectate sa aduca îmbunatatiri semnificative în conditiile de finantare a acestui segment: o linie de credit revolving, un credit pe afacere non-revolving si un credit de investitii. Mai mult, si oferta Bancii de produse destinate finantarii comertului s-a îmbogatit cu 3 produse noi: scontarea acreditivelor de export, factoring-ul intern si scontarea biletelor la ordin, a cecurilor si a cambiilor. Bancpost sprijina astfel dezvoltarea afacerilor internationale ale clientilor sai si le permite accesul rapid la lichiditati, protejându-i de riscurile de imobilizare financiara.

Preview document

Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 1
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 2
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 3
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 4
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 5
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 6
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 7
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 8
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 9
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 10
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 11
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 12
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 13
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 14
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 15
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 16
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 17
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 18
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 19
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 20
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 21
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 22
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 23
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 24
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 25
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 26
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 27
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 28
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 29
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 30
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 31
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 32
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 33
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 34
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 35
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 36
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 37
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 38
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 39
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 40
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 41
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 42
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 43
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 44
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 45
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 46
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 47
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 48
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 49
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 50
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 51
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 52
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 53
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 54
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 55
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 56
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 57
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 58
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 59
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 60
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 61
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 62
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 63
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 64
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 65
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 66
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 67
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 68
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 69
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 70
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 71
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 72
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 73
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 74
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 75
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 76
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 77
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 78
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 79
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 80
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 81
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 82
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 83
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 84
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 85
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 86
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 87
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 88
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 89
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 90
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 91
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 92
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 93
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 94
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 95
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 96
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 97
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 98
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 99
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 100
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 101
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 102
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 103
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 104
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 105
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 106
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 107
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 108
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 109
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 110
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 111
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 112
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 113
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 114
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 115
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 116
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 117
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 118
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 119
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 120
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 121
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 122
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 123
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 124
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 125
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 126
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 127
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 128
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 129
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 130
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 131
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 132
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 133
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 134
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 135
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 136
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 137
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 138
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 139
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 140
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 141
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 142
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 143
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 144
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 145
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 146
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 147
Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj - Pagina 148

Conținut arhivă zip

  • Tehnica Bancara - Practica in Productie - Unitatea Bancara Bancpost - Sucursala Cluj.doc

Alții au mai descărcat și

Bancpost

I. SCURT ISTORIC Bancpost a fost înfiinţată în data de 1 iulie 1991 ca societate pe acţiuni cu capital de stat, ca urmare a procesului de...

Analiza SWOT a BancPost

ANALIZA SWOT A BANCPOST 1. ANALIZA SWOT – prezentare teoretica SWOT reprezinta acronimul pentru cuvintele englezesti „Strengthts” (Forte, Puncte...

Tehnica Bancara - Practica in Productie

BANCPOST TEHNICA BANCARA CAPITOLUL I. 1.1. Scurta prezentare a companiei Bancpost a fost înfiintat la 1 iulie 1991 ca banca...

Practica Bancara BancPost

CAP I. INFORMATII BANCPOST 1.1 Despre Bancpost Bancpost este astazi una dintre cele mai importante banci din Romania. Avem o echipa puternica de...

OTP Bank

Istoric OTP Bank România este parte a OTP Group, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrală şi de Est, cu operaţiuni...

Credit Ipotecar la Bancpost

Pornind de la piramida psihologului american Abraham Maslow, care ierarhizeaza nevoile umane pe 7 niveluri, nevoia de securitate a individului se...

Credite pentru Persoane Juridice

BANCPOST 1. Linia de Credit Revolving Beneficiari Beneficiarii sunt Companiile Mici si Persoanele Fizice Autorizate (PFA) cu vechime in...

Organizarea, Conducerea si Functionarea

Introducere Procesul de trecere la economia de piata in tara noastra presupune nu numai o schimbare in conceperea activitatii bancare, ci si o...

Ai nevoie de altceva?