Wall Street International Bank

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Bănci
Conține 2 fișiere: doc, ppt
Pagini : 27 în total
Cuvinte : 2353
Mărime: 575.65KB (arhivat)
Publicat de: Axinte Chivu
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Popescu Silvia - Elena
Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori

Extras din proiect

1. Prezentare generala

Wall Street B. a fost infiintata in anul 1870 ca una din cele mai importante institutii financiare de investitii din SUA, in prezent fiind cea mai activa si cea mai profitabila societate de investitii financiare din America. Ulterior, pentru a putea patrunde si pe pietele financiare exterioare SUA, Wall Street Bank si-a schimbat denumirea in Wall Street International Bank.

2. Elemente de identificare ale organizatiei.

2.1. Misiune

Misiunea bancii Wall Street IB in Romania este aceea de menţinere a poziţiilor de lider pe piaţă prin schimbare permanentă şi perfecţionare calitativă a băncii. Dorim ca Wall Street IB să fie o companie puternică, tehnologizată şi inovatoare, cu profitabilitate durabilă, aptă să asigure randamente sporite acţionarilor noştri.

Poziţionarea clientului drept cea mai mare valoare şi avuţie a noastră şi orientarea strategiei spre oferirea celor mai calitative servicii şi satisfacerea aşteptărilor clienţilor.

Administrarea business-ul în manieră de înalta responsabilitate şi protecţie maximală contra riscurilor, sporind valoarea acţiunilor băncii.

2.2. Strategie

Strategia grupului Wall Street IB este păstrarea echilibrului între portofoliul de servicii şi profilul de risc, pentru asigurarea dezvoltării şi rentabilităţii pe termen lung, în paralel cu menţinerea eforturilor pentru asigurarea unei eficacităţi operaţionale.

Reuşita acestei strategii de dezvoltare se bazează şi pe eforturile colaboratorilor Wall Street IB din România.

Wall Street IB doreşte să fie banca de referinţă a României prin profesionalism, inovaţie, calitatea dezvoltării şi rentabilitate.

Urmarim deasemenea atingerea unei cote de piata de 25% marind numarul de agentii si sucursale in orasele cu peste 250 000 locuitori, dezvoltand serviciile de internetbank-ing, e-commerce si phonebank-ing , dar si atragand fonduri nerambursabile pentru deschiderea de noi “mini agentii” in zonele rurale.

Strategia WSIB urmareste si promovarea serviciilor bancii in tarile pe ale caror piete financiare WSIB nu a patruns, acest lucru fiind posibil prin listarea actiunilor bancii (WSB) la bursele de valori ale acestor tari.

2.3. Valori

Valorile pe care banca noastra le promoveaza sunt competenţă şi calitate înaltă, inteligenţă şi transparenţă, creativitate şi promptitudine.

Competenta, calitate inalta si inteligenta

Dezvoltarea profesionalismului şi eficienţei personalului angajat în activitatea băncii, care este elementul-cheie într-o afacere de succes.

Transparenta si creativitate

Pentru ca stim ce-si doresc clientii nostrii, transparenta costurilor si gama bogata de produse face parte din politica promovata de noi.

2.4. Date de identificare

Adresa: Str. Mihail Moxa, nr 11, Bldg D

Telefon/Fax : 0278 548 754/55

Capital social: 5.489.200 RON

Autorizare CNVM : Decizia nr. 4774/1995

WSIB se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice cu nevoi de creditare, sau cu oricare alte nevoi de servicii financiar-bancare, intreprinderilor mici si mijlocii sau corporatiilor.

Concurentii directi ai WSIB sunt BRD- Societe Generale, BCR, ING Bank.

Preview document

Wall Street International Bank - Pagina 1
Wall Street International Bank - Pagina 2
Wall Street International Bank - Pagina 3
Wall Street International Bank - Pagina 4
Wall Street International Bank - Pagina 5
Wall Street International Bank - Pagina 6
Wall Street International Bank - Pagina 7
Wall Street International Bank - Pagina 8
Wall Street International Bank - Pagina 9
Wall Street International Bank - Pagina 10
Wall Street International Bank - Pagina 11
Wall Street International Bank - Pagina 12
Wall Street International Bank - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Wall Street International Bank
    • WSBANK.doc
    • WSBANK.ppt

Te-ar putea interesa și

Locul și Rolul Uniunii Europene în Economia Mondială

INTRODUCERE Uniunea Europeană este o organizaţie bine cunoscută în întrega lume, cuprinzând numeroase ţări si politici comerciale comune, o putem...

Banca Europeană pentru reconstrucție și dezvoltare

Lucrarea intitulată „Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare: obiective, management, politica de credit” oferă libertatea de a analiza,...

Romanian International Bank

Introducere Am ales această temă din curiozitatea de a afla mai multe detalii despre Romanian International Bank, în special despre evoluţia...

Impactul crizei economice asupra economiilor țărilor din Uniunea Europeană. o perspectivă comparativă

INTRODUCERE Aproape în orice domeniu al activităţii umane există preocupări privind disfuncţionalităţile care pot să apară în interiorul lui şi,...

Achiziții și Fuziuni ale Băncilor Germane la Nivel Internațional

CAPITOLUL 1. ACHIZIȚII ȘI FUZIUNI ÎN SECTORUL BANCAR 1.1. Premise ale apariției și derulării achizițiilor și fuziunilor O bancă poate pătrunde în...

Etică în domeniul bancar

1.1. Etica, definitii si sfera ei de cuprindere: Etica, conform dictionarului este “stiinta care se ocupa cu studiul principiilor morale, cu...

Operațiunile instituțiilor de credit

1.Prezentarea sistemului bancar românesc Activitatea bancara isi are originile in Antichitate, perioada in care bogatiile erau pastrate in temple,...

Monografia sistemului bancar al Statelor Unite ale Americii

CAPITOLUL 1 SISTEMUL BANCAR AL STATELOR UNITE ALE AMERICII Sistemul bancar a suferit multe schimbări de-a lungul anilor Băncile de astăzi oferă o...

Ai nevoie de altceva?