Utilizarea Aplicatiei Microsoft Office 2007 - SC Vel Pitar SA

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Utilizarea Aplicatiei Microsoft Office 2007 - SC Vel Pitar SA.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 3 fisiere docx, xlsx, accdb de 27 de pagini (in total).

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Eduard Ceptureanu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Birotica

Cuprins

Cuprins
1.Introducere 3
Scopul proiectului 3
Necesitatea proiectului 3
Scurtă prezentare pe capitol 3
Scurtă prezentare şi instoric al companiei Vel Pitar 4
2. Gestiunea activitaţii companiei 5
Baza de date a firmei S.C. Vel Pitar S.A. 6
3. Analiză financiară a companiei 19
Managementul resurselor umane 1 20
Managementul resurselor umane 2 21
Managementul calităţii 21
Exemplu de calcul folosind funcţiile matematice,funcţii logice,statistice( foaia de calcul suma comisioanelor). 22
Gruparea datelor prin generarea de totaluri 23
Exemplificarea funcţiilor financiare 24
Goal Seek (Căutarea valorii tintă) 24
Pivot Table 25
4. Prezentarea firmei 25
5. Promovare firmei 25
6. Concluzii 26
7. Bibliografie 26

Extras din document

1.Introducere

Scopul proiectului

Scopul acestui proiect este acela ca studenţii (indirect beneficiarii ) sa înveţe să elaboreze un proiect , sa afle cei 4 paşi ai unui proiect de succes (scop bine definit, concis si concret; identificarea problemei sau a situatiei ce se doreste a fi ameliorata/solutionata si necesitatea solutionării acesteia; identificarea grupului tinta si a beneficiarilor proiectului;o scurtă prezentare pe capitole a proiectului).

Necesitatea proiectului

În ultimii ani a aparut o noua modă, legitima în contextul tranziţiei, moda proiectelor. Toată lumea elaborează proiecte în întreprinderi, în licee şi facultaţi, în instituţii centrale sau locale, acolo unde au ajuns fondurile de finanţare a unor activităţi deja planificate. Astfel acest proiect reprezintă pentru noi, studenţii o resursa de informare şi documentare asupra modului de a face un proiect si nu in ultimul rând asupra utilizării pachetului Microsoft Ofiice 2007.

Scurtă prezentare pe capitol

In cadrul acestui proiect vor fi şase capitole. Primul dintre ele, cel de introducere , cuprinde scopul si necesitatea elaborării acestui proiect precum si o scurtă prezentare a companiei. Cel de al doilea capitol, unul tot de Word (la fel ca şi primul), vom adauga CV-ul personal,o scrisoare,o invitaţie facute cu ajutorul funcţiei Mail Merge . Cea de-a treia parte conţine gestiunea activităţii companiei executată în Access, penultima parte conţine o scurtă analiză financiară a companiei respective executataă in Excel, iar ultimul capitol va fi cel de concluzii referitoare la prezentarea subiectivă a pachetului Microsoft Office 2007.

Scurtă prezentare şi instoric al companiei Vel Pitar

Grupul Vel Pitar este liderul pieţei româneşti a produselor de panificaţie si morarit şi un jucător important în domeniul producţiei şi distribuţiei de biscuiţi, napolitane, specialităţi de cofetărie şi produse de patiserie.

Povestea grupului începe în momentul în care fondul de investiţii Broadhurst Investments Limited, administrat în România de către New Century Holdings (NCH), achiziţionează două mari companii de morărit şi panificaţie, Mopariv Râmnicu Vâlcea şi Berceni Bucureşti. În decembrie 2001 se formează S.C. Vel Pitar S.A., prin fuziunea a patru fabrici din industria de morărit şi panificaţie: Mopariv Râmnicu Vâlcea, Berceni Bucureşti, Mopariv Cluj Napoca şi Granpan Tecuci. Sediul noii companii este stabilit la Râmnicu Vâlcea.

Anul 2007 a reprezentat trecerea la un nou tip de organizare. Compania Vel Pitar S.A. s-a divizat în trei societăţi autonome care au ca obiect de activitate panificaţia - S.C. Vel Pitar S.A., morăritul - S.C. Şapte Spice S.A. şi retailul - S.C. VP Magassin S.A.. Aceste activităţi s-au dezvoltat continuu în ultimii ani, astfel încât acum beneficiază de condiţiile necesare pentru a funcţiona autonom. Prin procesul de divizare noile companii fructifică mai bine oportunităţile oferite de piaţă în domeniile lor, gestionează mai bine resursele şi utilizează în mod direct veniturile obţinute.

Fondul de investiţii Broadhurst Investments Ltd., administrat în România de compania New Century Holdings (NCH), deţine aproximativ 80% din toate cele trei firme rezultate în urma divizării.

În prezent Grupul Vel Pitar deţine centre de producţie în Bucureşti (două) şi în 10 judeţe din România (Vâlcea, Argeş, Braşov, Cluj, Galaţi, Iaşi, Giurgiu, Gorj, Olt şi Dâmboviţa), unităţi de morarit şi o reţea de magazine în marile oraşe din România.

Cu grijă deosebită pentru detalii, păstrând savoarea reţetelor tradiţionale, Vel Pitar foloseşte materii prime de cea mai bună calitate, ambalaje adaptate cerinţelor de igienă şi păstrării prospeţimii produselor o perioadă cât mai îndelungată, specialişti calificaţi la standarde europene, controlul strict al calităţii producţiei - toate pentru a oferi delicatese potrivite gusturilor oricărui consumator. Dovadă o fac repetatele premii câştigate la diverse concursuri de panificaţie şi patiserie de către echipele de specialişti Vel Pitar.

Calitatea superioară a produselor, respectarea măsurilor de siguranţă alimentară, ingredientele atent selecţionate fac ca peste 1,5 milioane de clienţi din toată ţara să cumpere zilnic pâinea proaspătă Vel Pitar. Fiind un partener important al marilor reţele de retail din România, Vel Pitar, prin echipele de vânzări şi distribuţie, asigură prezenţa produselor sale în peste 10.000 puncte de livrare din întreaga ţara.

Fisiere in arhiva (3):

  • Utilizarea Aplicatiei Microsoft Office 2007 - SC Vel Pitar SA
    • Utilizarea Aplicatiei Microsoft Office 2007 - SC Vel Pitar SA.accdb
    • Utilizarea Aplicatiei Microsoft Office 2007 - SC Vel Pitar SA.docx
    • Utilizarea Aplicatiei Microsoft Office 2007 - SC Vel Pitar SA.xlsx

Alte informatii

ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE FACULTATEA DE CIBERNETICĂ, STATISTICĂ ŞI INFORMATICĂ ECONOMICĂ