Analiza Fundamentala a Societatii Condmag

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Analiza Fundamentala a Societatii Condmag.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 19 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Burse

Extras din document

I. PREZENTAREA COMPANIEI

SCURT ISTORIC:

CONDMAG are o traditie de peste 50 de ani în construirea de conducte de petrol si gaze, inclusiv conducte magistrale de transport, conectarea la sondele de petrol/gaze, statii de deshidratare, statii de comprimare gaze, statii de reglare-masurare gaze, retele de conducte de distributie gaze naturale. CONDMAG a construit mai mult de 90% din reteaua de conducte magistrale de transport gaze naturale din România (aproximativ 12.000 km).

Între 1983 - 1987, CONDMAG a construit si instalat facilitatile pentru 15 statii de comprimare echipate cu diferite tipuri de compresoare (actionare electrica, motoare cu gaz turbine cu gaz) cu o putere totala de peste 60.000 CP.

Pentru sistemul national de transport a produselor petroliere din România, CONDMAG a instalat aproximativ 1.000 km de conducte, cu diametre între 12" si 20".

Peste hotare, CONDMAG a realizat împreuna cu ROMPETROL S.A. Bucuresti lucrari de instalare de circa 620 km conducte de petrol, gaze, etilena si propilena, cu diametre cuprinse între 4" si 28". Aceste lucrari au fost executate de catre CONDMAG ca si contractor specializat (având responsabilitati atât tehnice cât si functionale) în Iordania, fosta Iugoslavie si Turkmenistan, ROMPETROL S.A. fiind Contractor General.

• 1951 Intreprinderea de Constructii si Instalatii Petrolifere BRASOV

• 1951 Intreprinderea de Montaje si Constructii Petrolifere si Carbonifere BRASOV

• 1952 - 1956 Intreprinderea de Montaje si Constructii Petrolifere si Conducte BRASOV

• 1956 - 1973 Intreprinderea de Montaje Conducte Magistrale BRASOV

• 1973 - 1984 Intreprinderea de Constructii si Montaje Conducte Magistrale - BRASOV

• 1984 - 1990 Intreprinderea Antrepriza de Montaje Conducte Magistrale - BRASOV

• 1990 Societatea Comerciala "CONDMAG" S.A. BRASOV

PREZENTAREA COMPANIEI:

Condmag este specializata in constructia conductelor magistrale de gaze, petrol, titei, apa si alte fluide, precum si a instalatiilor tehnologice aferente acestora. Serviciile oferite de companie constau in proiectare, constructii de conducte magistrale, constructii de instalatii de procesare gaze si petrol si facilitati tehnologice aferente acestora. Pe langa activitatile de productie si proiectare compania detine si un restaurant in Brasov.

CONDMAG este actionar majoritar la:

* S.C. FLOWTEX TECHNOLOGY S.A. Medias, specializata în forajul orizontal dirijat, ce opereaza cu 9 sisteme de tip FLOWTEX, provenienta Germania.

• S.C. TIMGAZ S.A. Buzias specializata in distributia de gaze naturale in orasul Buzias, in regim de concesiune pe 49 de ani.

Principalii clienti ai societatii sunt: Transgaz Medias pen-tru care Condmag exectuta constructii de conducte si mag-istrale, in 2008 ponderea in cifra de afaceri fiind de 47%; Romgaz Medias cu o pondere de 33% datorata lucrarilor de constructii de instalatii si Distrigaz Bucuresti, societatea fiind dependenta de acesti clienti datorita specificului ac-tivitatii. Alti clienti ai societatii sunt: E.ON Gaz Romania, Petrom, Rompetrol, CET, Falcon OiL & Gas, consilii locale, primarii si prefecturi.

Principalii competitori ai societatii sunt: Inspet Ploi-esti, TMUCB Bucuresti, Petroconst Constanta, AMI Baia Mare, IMI Baia Mare, TIM Cluj.

Actiunile CONDMAG sunt cotate la Bursa de Valori Bucuresti,BVB categoria a 2-a cu simbolul COMI .

Informatii despre actiunile emise

Capital social 22.972.532 RON

Valoare nominala 0,10 RON

Numar de actiuni 229.725.317

Capitalizare bursiera 103.376.393 RON

STRUCTURA ACŢIONARIAT

Structura actionariat la data de 12 Mai 2010

Actionar Procent

S.C. DAFORA S.A. 44,64%

O.G.B.B.A. VAN HERK B.V. 10,63%

ACTIONARI PERSOANE JURIDICE 31,56%

ACTIONARI PERSOANE FIZICE 13,15%

Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Fundamentala a Societatii Condmag.doc