Access - SC Vero Beauty Styling SRL

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Access - SC Vero Beauty Styling SRL.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 2 fisiere doc, mdb de 6 pagini (in total).

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Calculatoare

Extras din document

Ceea ce face S.C. Vero Beauty Styling S.R.L. s-a fie deosebit,sunt oamenii ce alcatuiesc echipa sa, punand suflet in munca lor pentru a va face dumneavoastra viata mai frumoasa.

Ei reusesc sa creeze o atmosfera destinsa, o ambianta familiara in care sa va puteti relaxa si bucura de sevici de calitate, o evadare din cotidian intr-un salon intim si confortabil.

Salonul nostru a fost inaugurat in luna ianuarie 2007. Intr-un cadru intim, dotat cu apaaratura moderna vo oferim servici de calitate la preturi competitive. Pentru noi calitatea produselor si servicior este cel mai important lucru. Salonul este condus de Miruna Costin cu experienta bogata in hairstyling care a lucrat in cateva saloane din centrul Bucurestiului. In urma experientei acumulate deschiderea unui salon de infrumusetare pe cont propriu era ceva normal.Credem ca filozofia noastra de succes va fi : CALITATE , CALITATE, CALITATE.......

Pin activitatea noastra incercam sa ne apropiem de standardele scoli britanice de hairdressing care e cunoscuta ca una dintre cele mai renumite scoli din lume.

Alaturi de Miruna Costin sa alaturat inca 10 colaboratori in hairstyling,make-up si manichiura,formandu-se o echipa profesionista.

Coafura

In cadru salonului nostru lucram cu produse de calitate germana marca Wella,Garnier si Loreal.

Wellastyle – produsele de la wella ofera o gama de stilizare pentru frumusetea ta.Aceste produse sunt rezultatul celor mai avansatecercetari stiitifice.Gama este structurata in 3 sectiuni : Basic Form, Special Effects si Final Touch.Noua formula Wellastyle contine filtru UV si provitamina B5 combinatie optima pentru ingrijirea si protectia parului precum si esente de parfumare fine si discrete.

Garnierstyle – va invita intr-o noua dimensiune a tonurilor de roscat de o frumusete atat de vie incat iti taie respiratia.Luminozitatea nelimitata a celor 7 nuante : rosu foc, flacara aurie, lava aurie, lava incandescenta, vulcan magic, magma intunecata, rosu aprins, planeta in flacari – moderne si expresive.

Noua molecula cromatica PZ5 care sta la baza acestor culori inlatura bariera oxidativa permitand culorii sa patrunda complet in profunzimea firului de par, performanta pe care nu o realizeaza nuantele de roscat existente.Noul ,,Sistem+” ofera cu 30% mai multa rezistenta cu 25% mai multa stralucire si o mai mare intensitate a culorilor.

Cosmetica

Pentru a avea cele mai bune rezultate se foloseste exclusiv produse din gama Glamur.Prin traducere cuvatul Glamur inseamna farmec, vraja, facinatie, atractie.Denumirea a fost aleasa pentru a evidentia efectul obtinut prin folosirea lor. Realizate din cele mai fine ingrediente,produsele Glamur pentru ingrijire personala sunt de o calitate deosebita si ingrijesc corpu intr-un mod deosebit.

Produsele Glamur pentrru ingrijirea corpului,comfera o stralucire naturala pielii si imbunatatesc elasticitatea si fermitatea celulelor.Actioneaza in profunzime prin hidratarea pieli si stimularea circulatiei sangelui.Rezultatul este vizibil : pielea capata o textura fina si un aspect catifelat.

Aceste produse se adapteaza rapid tendintelor si nevoilor tuturor femeilor : femeilor care rad, femeilor care plang, femeilor care vor sa fie mereu tinere chiar si in toamna vietii lor, ceor 3 miliarde de femei din lume care nu sunt supermodele!

Fisiere in arhiva (2):

  • Access - SC Vero Beauty Styling SRL.doc
  • Access - SC Vero Beauty Styling SRL.mdb