Agentie de Turism Rom-Tour Enjoy

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Agentie de Turism Rom-Tour Enjoy.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 17 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Pop Ionescu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Calculatoare

Cuprins

1.Introducere
2. Prezentare program
3. Meniu
4. About
5. Actualizare date
6. Liste
7. Listarea
8. Cautari
9. Terminare
10.Listing program

Extras din document

1. INTRODUCERE

Lucrarea Agentia ROM-TOUR ENJOY, contine un program care usureaza munca Agentiei turistice Rom-Tour Enjoy,precum si a persoanelor care detin o agentie si nu o pot administra asa de usor.

Lucrarea este bine conceputa si poate fi folosita cu usurinta de orice utilizator.

2. Despre program

Programul a fost scris in limbajul de programare Visual FoxPro 6 . Visual FoxPro este un sistem de gestiune a bazelor de date scris de firma de software bine cunoscuta Microsoft.Visual FoxPro 6 ofera un mod de lucru primitor si prin generatoarele de program pe care le include usureaza mult munca programatorilor specializati in baze de date. Astfel nu se mai pierde timpul stand si calculand coordonatele fiecarei linii din interfata program-utilizator, ci aceasta este pur si simplu desenata de programator, fiecare obiect din interfata fiind o variabila pe care programatorul o foloseste pentru a analiza comanda utilizatorului.

Interfata programului este creata dintr-un meniu orizontal cu 5 optiuni, iar fiecare are un meniu vertical

Programul foloseste si cinci baze de date ,lansarea programului se face ruland din VisualFoxPro 6,deschid statiuni.pjx,din sectiunea Other aleg menus selectez statiuni si apoi butonul run-apare meniul.

3. Meniul

Meniul principal corespunde modulului de program statiuni.spr si constituie fereastra parinte a programului. Prin actionarea meniului din partea de sus a ferestrei se vor accesa pe rand :

ABOUT-are optiunile ce contine informatii despre autorul si coordonatorul lucrarii,imagini din hoteluri,statiuni si pensiuni.

-ACTUALIZAREA- celor cinci tabele din baza de date .

-LISTE-contine rapoarte despre statiuni,hoteluri si pensiuni

-CAUTARI-cazare grupuri de turisti, locuri din hoteluri si pensiuni, cautarea de statiuni cu un cost mai mic dacat cel introdus de cei interesati,ofertele in hoteluri si pensiuni.

Fereastra de mai jos prezinta modul in care apare acest meniu.

Fisiere in arhiva (1):

  • Agentie de Turism Rom-Tour Enjoy.doc

Alte informatii

un program in fox despre agentie de turism