Gestiunea Comenzilor la un Magazin

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Gestiunea Comenzilor la un Magazin.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 2 fisiere doc de 54 de pagini (in total).

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Calculatoare

Cuprins

Structura lucrării:
1. Prezentarea lucrării 3
1.1. Obiectivul lucrării 3
1.2. Structura aplicaţiei 3
1.3. Funcţiile aplicaţiei 4
2. Prezentarea tehnologiei folosite 5
2.1. Dinamic HTML 5
2.2. Visual Basic Script 7
2.3. Data Access Objects 8
2.4. Microsoft Access 18
3. Descrierea lucrării 24
3.1. Baza de date 24
3.1.1. Tabelele bazei de date – structură şi descriere 24
3.1.2. Interogări 28
3.1.3. Formulare 33
3.1.4. Rapoarte 34
3.2. Site-ul Magazin Virtual SRL 35
3.2.1. Index.htm 35
3.2.2. Pagina1.htm 36
3.2.3. Pagina2.htm 42
4. Manual de utilizare 54
5. Bibliografie 56

Extras din document

Prezentarea tehnologiei

I.I DHTML

DHTML sau Dynamic HTML este un nou set de abilităţi care au fost încorporate în Microsoft Internet Explorer 4.0 si versiunile care l-au succedat. DHTML permite schimbarea dinamică a conţinutului si modului deafişare a unei pagini HTML. Dinamic HTML permite creare de pagini interactive fără a fi nevoie de legături cu programele de pe server. De exemplu se pot crea animaţi cu imagini si text care se pot mişca independent indiferent de punctul de start si cel final. Se pot crea formulare interactive care reacţionează automat la datele introduse de utilizator fără a fi nevoie de comunicarea cu serverul.

Dinamic HTML obţine aceste efecte prin reformatarea si reafişarea automată a documentului fără să fie nevie de un server care să regenereze conţinutul documentului. Nu este nevoie ca documentul sa fie reîncărcat sau un alt document să fie încărcat de către browser. Toate schimbările apărute sunt executate de către calculatorul utilizatorului reducându-se timpul de aşteptare necesitat de schimbul de date cu serverul şi timpul de afişare a rezultatelor.

Dinamic HTML nu necesită applet-uri Java sau controale speciale pentru a executa schimbările in documente HTML ci conţine scripturi încorporate in document care manipulează direct tag-uri HTML, stilurile şi textul documentului. Dinamic HTML poate utiliza applet-uri, controale Windows şi ActiveX. Intr-un document DHTML toate tagurile cărora li se atribuie un nume pot fi referite ca si obiecte, se pot apela metodele obiectelor si citi sau seta proprietaţile acestora.

Exemplu:

<DIV id=div1>text text</DIV>

Acest tag HTML poate fi accesat de către un script prin numele div1. Folosind acest nume se pot apela metodele şi proprietaţile specifice tag-ului DIV:

div1.innerText

div1.innerHTML

Documentele HTML clasice nu permit afisarea conţinutului decât în anumite moduri ceea ce redude posibilităţiile de creare a unui document care să arate bine. Pentru a elimina aceste neajunsuri se pot crea stiluri de afişare adiacă se poate specifica pentru fiecare tag HTML modul de afisare. Dinamic HTML poate schimba automat stilul si formatare elementelor dintr-un document. Se poate examina şi seta stilul unui element individual prin proprietatea “style”.În acest mod se poate schimba culoare sau mărimea unui text când mouse-ul trece peste el.

<HTML>

<HEAD>

<TITLE>tabel</TITLE>

<script language="VBS">

sub paragraf_onmouseover

paragraf.style.color="red"

end sub

</script>

</HEAD>

<BODY>

<P id=paragraf>Exemplu </P>

</BODY>

</HTML>

În acest exemplu în momentul când mouse-ul se deplasează peste tag-ul <P id=paragraf> scriptul modifică culoarea cu care este afişat textul.

În mod obişnuit un document HTML după ce este încărcăt într-un brower este nevoie de un schimb de informaţii cu serverul pentru ca să poata fi schimbat continuţul documentului. Aceasta operaţie necesită mult timp pentu ca documentul să fie reîncărcat sau un alt document nou să fie încărcat de browser. Conţinutul unui document DHTML se poate schimba după încărcare. În acest scop DHTML posedă un set bogat de proprietaţi şi metode care permit adăgarea, ştergerea si modificarea elementelor individuale prezente în document. Se pot modifica atributele si textul conţinut în elementle documentului

<HTML>

<HEAD>

<TITLE>tabel</TITLE>

<script language="VBS">

sub paragraf1_onmouseover

paragraf1.innerText="Exemplu1"

paragraf2.innerHTML="<LI>Exemplu2"

end sub

</script>

</HEAD>

<BODY>

Fisiere in arhiva (2):

  • Gestiunea Comenzilor la un Magazin
    • Cuprins.doc
    • Lucrare de diploma.doc