Proiectare Web

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Proiectare Web.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 16 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domenii: Calculatoare, Grafica Computerizata

Cuprins

1. Introducere.pag. 3
2. Crearea unui document nou.pag. 4
3. Reguli elementare.pag. 5.
4. Inserarea de imagini.pag. 7
5. Inserare link.pag. 8
6. Inserare tabel.pag. 10
7. Salvare document.pag. 16
8. Concluzii si propuneri.pag. 17

Extras din document

Prezentarea obiectiei aplicatie

De mult timp ma intrebam oare cum se fac siturile web? Ce program se foloseste pentru a realiza acest lucru? Cat de greu este?

Alegerea libera a temei de proiect m-a facut sa ma gandesc ca aceasta este o ocazie buna in care pot sa ma informez si sa invat ceva cu privire la proiectarea unei pagini web. Realizarea acestui proiect mi-a dat ocazia sa aflu cateva lucruri elementare cu privire la realizarea sitului.

Am ales sa folosesc Microsoft Front Page deoarece am considerat ca este un program simplu pentru proiectarea unei pagini web.

Desi sunt multe de invat in acest domeniu, consider acest inceput, primul pas si sper sa reusesc in viitor sa invat cat mai multe, iar proiectarea paginilor web sa nu mai fie un mister pentru mine.

CAPITOLUL 1

Crearea unui document nou

- Cum editam o pagina HTML -

Pentru a incepe am selectat optiunea "New" (nou) din meniul "File" (fisier) sau se mai poate apasand simultan tastele Ctrl+N. La selectarea acestei optiuni, ca efect vizual, apare o fereastra cu diferite modele de pagini (Templates), pe care le poti selecta pentru pagina de web. In partea de jos a acestei ferestre apare o scurta descriere a modelului de pagina care urmeaza sa fie realizata. Ca urmare a acestei optiuni, programul va crea o pagina goala (blank page), fara nici un element.

Un lucru important la care m-am gandit a fost sa aleg designul paginii, care trebuie ales foarte atent pentru a nu mari timpul de incarcare a unei pagini la o conexiune standard de 28.8 dial-up.

Un alt lucru important si foarte util este faptul ca exista posibilitatea de a lucra direct cu codul html, unde se pot face modificarile necesare si se pot adauga diferite script-uri. De asemenea, aceasta facilitate este foarte utila la compilarea sitului. Pentru a lucra direct cu codul html, am selectat optiunea "HTML..." din meniul "View". La selectarea acestei comenzi, ca efect vizual, va apare o fereastra in care se poate edita direct codul. Un ajutor important este dat de faptul ca acest cod este colorat standart, pentru a deosebi cel mai bine elementele.

Fisiere in arhiva (1):

  • Proiectare Web.doc